Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Nedgame

Nintendo 3DS - The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D

Nintendo 3DS - The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D € 19,99

The Legend of Zelda: Ocarina of Time voor het Nintendo 64-systeem is n van de hoogst beoordeelde spellen ooit. Dit meesterwerk wordt nu opnieuw tot leven gewekt in adembenemende, stereoscopische 3D-beelden op de Nintendo 3DS. Betreed het machtige koninkrijk van Hyrule, leef mee met de kleurrijke personages en reis door de tijd om het rijk van zijn ondergang te redden. Met fraaiere graphics, verbeterde besturing en extra spelvarianten brengt The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D alles mee om de harten van een heel nieuwe generatie te veroveren!

€ 19,99 Eergisteren landelijk, ZH
Nintendo Wii - Horsez Plezier op de Manege

Nintendo Wii - Horsez Plezier op de Manege € 14,99

Lily ontdekt dat de gluiperige bankier Rud van Guiness van plan is om beslag te leggen op de manege van haar familie. Lily zal de manege van faillissement moeten redden door met haar paard allerlei wedstrijden te winnen en zo geld te verdienen. Bovendien moet ze strijden tegen Carla van Guiness, voorstander van de gewelddadige manier van paarden opvoeden. Lily zelf ziet liefde en een goede verzorging als de beste manier om een paard te trainen. Je selecteert in deze tweede Horsez-game zelf de hengst en merrie die de ouders van je eigen veulen zullen worden. Hoe jouw veulen er uitziet en wat voor karakter hij of zij heeft is afhankelijk van di ...

€ 14,99 Eergisteren landelijk, ZH
Nintendo DS - Cars

Nintendo DS - Cars € 14,99

Cars is het spel dat bij de gelijknamige animatiefilm van Disney behoort. Niet geheel vreemd gaat het hier om een racegame. Je rijdt door een open wereld en kan desgewenst een aantal races afwerken waarbij je de verhaallijn volgt. In het spel kunt je het verhaal van de film naspelen tijdens races. Je kunt met meer dan 10 karakters uit de film in 50 verschillende races racen. Het spel bevat ook de stemmen die in de film worden gebruikt, deze worden onder andere verzorgd door Owen Wilson, Paul Newman en Bonnie Hunt.

€ 14,99 Eergisteren landelijk, ZH
Nintendo Wii U - Wii Fit U (software)

Nintendo Wii U - Wii Fit U (software) € 14,99

Let op: Game only! Dit pakket bevat geen Fit Meter of Balance Board. Til je fitnessroutine naar een hoger niveau met Wii Fit U, exclusief voor Wii U. Werk je in het zweet met nieuwe oefeningen die gebruik maken van de Wii U GamePad, het Wii Balance Board, of beide. Sommige oefeningen uit Wii Fit en Wii Fit Plus zijn ook weer present. De combinatie van Wii Balance Board en Wii U GamePad opent heel nieuwe mogelijkheden om je lichaam te trainen, en Wii Fit U biedt dan ook heel wat nieuwe activiteiten die je op leuke en uitdagende manieren in beweging zetten. In Dessert Course moet je bijvoorbeeld op en van het Wii Balance Board stappen om toetje ...

€ 14,99 Eergisteren landelijk, ZH
Nintendo Wii U - The Legend of Zelda Twilight Princess HD

Nintendo Wii U - The Legend of Zelda Twilight Princess HD € 22,99

The Legend of Zelda is al jaren één van de meest gewilde games. The Legend Of Zelda: Twilight Princess HD is wederom geen uitzondering. De magische sfeer van dit avonturenspel in combinatie met de perfecte gameplay blijft gamers van over de hele wereld boeien. Bereid je voor op het avontuur met onze held Link, die dit keer ook in een wolf kan veranderen! Link moet naar een bijeenkomst in Hyrule en plots heerst er duisternis over het land. Link besluit de duisternis te betreden. In de gedaante van een wolf ontdekt hij de Twilight Realm. Hier zal hij rond lopen in de gedaante van een wolf. Het kwaad van het Twilight Realm moet gestopt worden en ...

€ 22,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 3 - Wolfenstein

Playstation 3 - Wolfenstein € 14,99

id Software's nieuwste hoofdstuk in de legendarische Wolfenstein serie plaatst spelers diep achter de vijandelijke linies van een door oorlog verscheurd Duitsland, waar de nazi-experimenten met technologie en het bovennatuurlijke dreigen om het tij van de Tweede Wereldoorlog te keren. Gebruikmakend van een revolutionaire nieuwe grafische technologie, die speciaal gericht is op de volgende generatie hardware, zal de nieuwe Wolfenstein ervaren spelers in een wereld trekken van onovertroffen exploratie, actie en spionage.

€ 14,99 Eergisteren landelijk, ZH
Sega MegaDrive - Aladdin

Sega MegaDrive - Aladdin € 29,99

Sega MegaDrive - Aladdin

€ 29,99 Eergisteren landelijk, ZH
Xbox One - Xbox One Kinect Sensor

Xbox One - Xbox One Kinect Sensor € 99

Let op: Om de Kinect-sensor voor Xbox One te gebruiken met een nieuwe Xbox One S-console, hebt u de Xbox Kinect-adapter nodig. Met deze adapter kunt u uw Kinect-sensor voor Xbox One aansluiten op de Xbox One S-console. De Kinect adapter is afzonderlijk verkrijgbaar (indien voorradig). Kinect is helemaal herontworpen om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van de Xbox One. Nauwkeuriger. Sneller. Intuïtiever. De ongeëvenaarde spraak-, beeld- en bewegingstechnologie dompelen je dieper dan ooit onder in games en entertainment. Automatische aanmelding wanneer je de kamer binnenloopt. Race door een game heen met subtiele gebaren. Het gl ...

€ 99 Eergisteren landelijk, ZH
Gameboy - Turtles (losse cassette)

Gameboy - Turtles (losse cassette) € 15

Teenage Mutant Ninja Turtles: Fall of de Foot Clan is een Game Boy game uitgebracht in 1990 door Konami. Het spel is gebaseerd op de 1987 Teenage Mutant Ninja Turtles televisieserie. Het eerste Turtles Game Boy spel is een geslaagde platform game, waar Leonardo, Michelangelo, Raphael, Donatello en moeten strijden tegen Krang en Shredder en op te slaan hun vriend april O'Neil in het proces.

€ 15 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 3 - Call of Duty 3

Playstation 3 - Call of Duty 3 € 19,99

In deel 3 in de Call of Duty serie wordt je oog in oog gebracht met de vijand. Vecht zij aan zij, ontmantel vallen en improviseer zelf boobeytraps. Benader je vijand in de flank of val hem van voren aan. Je kunt zelf kiezen uit verschillende routes, het is aan jou om de beslissingen te nemen. Besluip je tegenstander of val frontaal aan. Maak parachutesprongen, val aan met pantsers of met de SAS commandos.

€ 19,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 4 - Handball 16

Playstation 4 - Handball 16 € 14,99

Handball 16 bevat 62 officiele teams van de vier grootste Europese leagues: de LNH (Frankrijk), DKB (Duitsland), Boxer Herreligaen (Denemarken) en de Asobal (Spanje). Geniet van een verbeterd en intuïtief systeem met bijna 30 verschillende tactieken om aan te vallen en te verdedigen. Er zijn drie verschillende game modes: Quick Match, Season Mode en Career mode. Daarnaast is er ook een Online 1 tegen 1 multiplayer beschikbaar. Je kunt alle echte handbalbewegingen uitvoeren die in het echt ook beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de spin shot en de kempa trick om te schieten.

€ 14,99 Eergisteren landelijk, ZH
Gameboy - The Flash (losse cassette)
€ 7 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 3 - Demon's Souls (greatest hits)

Playstation 3 - Demon's Souls (greatest hits) € 19,99

Sinds de lancering van de PS3 ontbrak het nog aan een RPG voor de die-hard community. Atlus vult dit gat met Demon's Souls, een avontuur waarin een ijzersterke single player gameplay wordt aangevuld met een aantal online mogelijkheden. In beste Japanse tradities is Demon's Souls een game met een sterk verhaal maar vooral een artstijl en opbouw zoals we helaas in de westerse wereld lang niet vaak genoeg mogen zien. Na het samenstellen van je personage betreed je een wereld met zulke een sterke sfeer en fantastische weergave van fantasierijke wezens en omgevingen, dat je als RPG fan welhaast enthousiast moet worden.

€ 19,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 2 - Toy Story 3

Playstation 2 - Toy Story 3 € 9,99

Woody en Buzz maken hun comeback in Toy Story 3, the Videogame. In de game ga je met Woody en al zijn vriendjes op pad en volg je nauw het verhaal van de bioscoopfilm. Naast de story-mode kent Toy Story 3 ook een unieke Toy Box mode. Hiermee kan je in Andy's kamer met al zijn speelgoed spelen zonder verplichtingen.

€ 9,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 4 - Life is Strange

Playstation 4 - Life is Strange € 14,99

Volg het verhaal van Max Caulfield, een fotografie student die er achter komt dat ze de tijd kan terugdraaien wanneer ze haar beste vriend Chloe Price red. Het tweetal vind zichzelf al snel midden in een zoektocht naar hun medestudente Rachel Amber die op mysterieuze wijze is verdwenen. In de tussentijd moet Max leren dat de tijd terugdraaien soms grote gevolgen kan hebben voor de toekomst.

€ 14,99 Eergisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Football Manager Handheld 2012

Sony PSP - Football Manager Handheld 2012 € 9,99

In Football Manager 2012 kun je de leiding nemen over alle clubs in meer dan 50 landen ter wereld, met inbegrip van alle grote divisies in Europa.Jij zit in de hot-seat. Dat betekent dat jij bepaalt wie er speelt en wie er op de bank zit, en dat je de volledige controle krijgt over tactieken, teamgesprekken, reservespelers en instructies vanaf de zijlijn. Dit alles terwijl je de wedstrijd live volgt met de veelgeprezen 3D-wedstrijdengine, zodat JIJ het verschil kunt maken.

€ 9,99 Eergisteren landelijk, ZH
Blu-ray - Final Destination 5

Blu-ray - Final Destination 5 € 4,99

De Dood ligt net als altijd op de loer, en krijgt nu vrij spel. Wanneer een brug op huiveringwekkende wijze instort, weet een man door een voorgevoel het leven van zijn collega's te redden. Maar deze niets vermoedende zielen hadden de ramp nooit mogen overleven. Een angstaanjagende race tegen te klok begint, waarin de gedoemde groep met man en macht probeert te ontsnappen aan de genadeloze klauwen van de Dood.

€ 4,99 Eergisteren landelijk, ZH
Nintendo Wii U - Super Mario 3D World (Nintendo Selects)

Nintendo Wii U - Super Mario 3D World (Nintendo Selects) € 17,99

Super Mario 3D World is het nieuwste deel in de serie van 3D Mario-actiespellen. Net als Super Mario 3D Land voor Nintendo 3DS is dit spel leuk en toegankelijk voor iedereen! Het spel bevat een meerspelerstand voor tot vier spelers - naast Mario, Luigi en Toad, kun je nu spelen als prinses Peach! De superleuke, chaotische meerspelerstand biedt spelers een nieuwe manier om te genieten van 3D Mario-spellen, waarin je elkaar tijdens het spelen kunt helpen (of hinderen)! Dit spel bevat ook een nieuwe power-up: Cat Mario. Deze geeft je een nieuwe gedaante met nieuwe vaardigheden, waaronder het beklimmen van muren en het aanvallen van vijanden met ...

€ 17,99 Eergisteren landelijk, ZH
Xbox One - Mortal Kombat 11

Xbox One - Mortal Kombat 11 € 34,99

Mortal Kombat 11 is de allernieuwste uitgave uit de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 biedt een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack. Mortal Kombat ™ 11 is de allernieuwste aflevering in de veelgeprezen franchise en biedt een diepere en meer persoonlijke ervaring dan ooit tevoren met een geheel nieuw Custom Character Variation System dat spelers de creatieve controle geeft om versies van het volledige personagesysteem aan te passen. Mortal Kombat ™ 11 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een nieuw filmisch verhaal dat de epische saga voortzet die al meer dan 25 jaar in de maa ...

€ 34,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 2 - Sony Pstwo (Silver)

Playstation 2 - Sony Pstwo (Silver) € 69

Deze in zilver uitgevoerde Playstation 2 is veel meer dan alleen maar een console. Het is een entertainmentcentrum waarop je games kunt spelen, films kunt kijken en muziek kunt beluisteren. Dus waarvoor je ook in de stemming bent, PS2 maakt het mogelijk - Playstation 2 console - 1 Dual Shock 2 controller - Scartkabel voor aansluiting op TV - Stroomadapter

€ 69 Eergisteren landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 50
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 13.657
RSS Feed