Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Nedgame

Sony PSP - Cowboy Bebop the Movie

Sony PSP - Cowboy Bebop the Movie € 4,99

Wanneer er een tankwagen midden in een stad wordt opgeblazen, komt er een dodelijk virus vrij. De Bebop-crew gaat onmiddellijk achter de dader aan als ze horen dat er een grote beloning wordt uitgeloofd. De zaak wordt almaar vreemder als blijkt dat de koelbloedige Vincent Volaju - waarvan aangenomen werd dat hij al tientallen jaren dood was - de hoofdverdachte van de aanslag is.

€ 4,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 4 - Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered

Playstation 4 - Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered € 14,99

Voer de revolutie aan tegen een tiranniek Mars-bewind met guerillatactieken en strategische vernietiging. Red Faction: Guerrilla speelt zich af 50 jaar na de climax van gebeurtenissen van het originele Red Faction. Neem de rol aan van een rebellenstrijder bij de nieuw opgerichte Red Faction. Vecht voor de vrijheid tegen de onderdrukkers van de Earth Defense Force. De Re-Mars-tered bevat de volledige game met verbeterde graphics en alle oorspronkelijke dlc.

€ 14,99 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo Wii - Myth Makers Trixie in Toyland

Nintendo Wii - Myth Makers Trixie in Toyland € 4,99

Dit is de mithische, magische wereld van MythMakers. Deze keer volg je de Trixie, die in haar eentje op de Punumbra jaagt. De Evil Penumbra is leider van de Acrostic Riders en heeft de Orbs gestolen en verstopt in Toyland. Trixie moet elk stukje van Toyland verkennen. Daarmee kan Trixie de balans herstellen maar vergeet niet: het wordt niet gemakkelijk. De levels zijn vreemd en gevaarlijk en er is altijd iets nieuws te ontdekken.

€ 4,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 3 - Diablo 3 (III) Reaper of Souls (Ultimate

Playstation 3 - Diablo 3 (III) Reaper of Souls (Ultimate € 14,99

Meer dan 13 miljoen spelers hebben al tegen de demonische hordes van Diablo III gestreden. Nu is het jouw beurt om je bij deze kruistocht aan te sluiten en de wapens op te nemen tegen de vijanden van de rijken der stervelingen. Deze Ultimate Evil Edition bevat zowel Diablo III als de uitbreidingsset Reaper of Souls, gebundeld in één definitieve uitgave. Dus sta paraat. Er zit kwaad in de lucht. Kenmerken: - Doe een beroep op je bondgenoten: speel alleen of vorm een team van maximaal vier helden, lokaal met andere spelers op hetzelfde scherm of online met spelers via PlayStation Network of Xbox Live. - Rijs op als kampioen: ga de uitdaging aan ...

€ 14,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 3 - Rio

Playstation 3 - Rio € 14,99

Blu, een tamme papegaai reist af naar het exotische Rio om daar zijn zielsverwant Jewel te vinden, de enige andere vogel van zijn soort. Niet lang nadat Blu en zijn eigenaar/beste vriend Linda in Rio aankomen, worden Blu en Jewel echter gekidnapt door een groep klunzige dierensmokkelaars. Nu zal Blu met de hulp van enkele vlotte stadsvogels moeten leren vliegen, ontsnappen uit de handen van de kidnappers en Linda zien terug te vinden, de beste vriend die een vogel ooit had.

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Playstation 4 - Final Fantasy XIV Starter Edition

Playstation 4 - Final Fantasy XIV Starter Edition € 9,99

Begin je FINAL FANTASY XIV Online-avontuur met de Starter Edition! Verken Eorzea met spelers van over de hele wereld en vertrek op het avontuur van je leven om het lot van het rijk te bepalen! Deze editie biedt nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online de hooggeprezen uitbreiding FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn. Ontdek Eorzea ! Een land omarmd door de goden en gesmeed door helden. Maak je eigen, unieke, aanpasbare held en verken het rijk met vrienden van over de hele wereld. Beleef het avontuur van je leven in een steeds veranderende FINAL FANTASY-wereld. Inclusief een gratis speelperiode van 30 dagen.

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo Wii - In The Mix feat. Armin van Buuren Limited

Nintendo Wii - In The Mix feat. Armin van Buuren Limited € 9,99

Kruip in de huid van een DJ en verras niet alleen vriend en vijand, maar ook jezelf met In The Mix featuring Armin van Buuren.Deze Wii game stelt iedereen in staat om muziek te mixen als een echte DJ. Gebruik de unieke besturing van de Wii om in een handomdraai te doen wat een DJ doet. Er zijn meerdan 60 bekende nummers van Armin van Buuren en andere artiesten en 30 speciale remixes. In de carri? modus draai je van underground clubs tot aan grote stadions, om zo uit te groeien tot een internationale superster. In de party mode ben je volledig vrij om muziek te mixen zoals jij dat wil en jouw nieuw geleerde vaardigheden te demonstreren voor je ...

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Playstation 4 - The Order 1886

Playstation 4 - The Order 1886 € 14,99

Ervaar een unieke kijk op het Victoriaanse Londen waarin de mensheid geavanceerde technologie gebruikt voor het bestrijden van een machtige en eeuwenoude vijand. Vecht als lid van een elite ridderorde mee in een eeuwenoude oorlog die de loop van de geschiedenis zal bepalen.

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Xbox - Puyo Pop Fever

Xbox - Puyo Pop Fever € 14,99

Xbox - Puyo Pop Fever

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Playstation 2 - XII Stag
€ 9,99 1 week landelijk, ZH
PC Gaming - MXGP

PC Gaming - MXGP € 9,99

Dit is de officiele motocross game met 60 coureurs, 60 cross-motoren, 14 banen en de regels van de officiele MX1 en MX2 2013 FIM Motocross World Championship. Het is 'de' game voor motocross fans. De motoren zijn tot in de puntjes nagemaakt, en dat niet alleen, alle coureurs ook!

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Playstation 2 - Sony PS2 Netwerk Adapter

Playstation 2 - Sony PS2 Netwerk Adapter € 24,99

De netwerkadapter is onmisbaar als je online games wilt spelen en is eenvoudig te installeren met behulp van de Network Access Disc. Het kleine zwarte doosje past in de achterzijde van je PlayStation 2 en geeft je toegang tot Central Station, de PlayStationhub voor network gaming. BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN: De officieele optie voor het aansluiten van je PlayStation 2 op de wereld van network gaming en breedbandentertainment, Bevat een Ethernetaansluiting exclusief voor breedbandverbindingen, zodat network gaming plaats kan vinden in die superspannende extra dimensie, Noodzakelijk om de knaller SOCOM: U.S. NAVY SEALS online te kunnen spelen, ...

€ 24,99 1 week landelijk, ZH
Xbox - NHL 2003

Xbox - NHL 2003 € 4,99

De populairste NHLA(R) interactieve videogamefranchise zet in het 10e jaar van zijn bestaan een uitstekende traditie voort met NHL 2003. NHL 2003, de meest gebruiksvriendelijke, toegankelijke, onderhoudende en authentieke ijshockeyervaring die er is, zorgt voor spanning en verslavende snelheid vanaf het moment dat de puck het ijs raakt. Nieuwe spelers kunnen het vaardigheidsniveau aEUR~BeginneraEUR(TM) selecteren, dat gesproken aanwijzingen bevat voor een leuke NHL 2003 ervaring en opties als Game Breaker, On the Ice(TM)geluid en Dynamic Deke Control geven zowel nieuwe als oude NHLspelers de totale controle, snelheid en keiharde competitie wa ...

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
PC Gaming - The Lord of the Rings War in the North

PC Gaming - The Lord of the Rings War in the North € 9,99

The Lord of the Rings, War in the North is een epische multiplayer action/RPG video game, gebaseerd op de gerenommeerde boeken van J.R.R. Tolkien. In deze eerste 18+ LOTR videogame vormen spelers hun eigen Fellowship en gaan ze samen brute gevechten aan, zoals die bekend zijn uit de boeken en films. Uniek is dat deze game in drie speler co-op gespeeld kan worden, waarbij de characters allemaal hun specifieke eigenschappen hebben, die tijdens de game ook nog eens aan te passen zijn. Gamers ontdekken nieuwe landschappen, verhaalelementen, karakters en bekende elementen uit de films. In het Noorden komen spelers nieuwe vijanden tegen en zullen z ...

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Blu-ray - The Dragons of Camelot

Blu-ray - The Dragons of Camelot € 4,99

Het koninkrijk Camelot komt na de dood van koning Arthur onder het bewind van Arthurs zus, de hardvochtige tovenares Morgan Le Fay. Met duistere magie bezweert ze drie draken, waarmee ze de jacht op de overgebleven ridders van de Ronde Tafel opent. Ridder Galahad gaat op zoek naar zijn vader Lancelot, die al jaren in ballingschap leeft, om samen met de resterende ridders de tovenares en haar draken te verslaan.

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Blu-ray - Where the Wild Things are

Blu-ray - Where the Wild Things are € 4,99

De negenjarige Max loopt weg van huis en nadat hij met een bootje de zee op gaat wordt hij koning van een wonderbaarlijk land met pluizige maximonsters. Maar: koning zijn is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt! Filmmaker Spike Jonze regisseert een sprookjesachtige, visueel fenomenale filmversie van het beroemde boek van Maurice Sendak, een verkenning van de vrolijke en wilde drukte van het fenomeen 'jeugd'.

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Playstation 3 - Viking Battle for Asgard

Playstation 3 - Viking Battle for Asgard € 2,99

Niet alles is vredig in Midgaard, het land der Vikingen. De goden zijn in oorlog, Odin, de koning van alle Vikinggoden, heeft Hel en haar vader Loki uit Asgard verbannen. In haar woede brengt Hel een enorm leger op de been, dat het ultieme kwaad vertegenwoordigt. Ze hoopt dat ze met haar boosaardige en onnatuurlijke Vikingleger Fenrir kan ontdekken en bevrijden. Fenrir is een oud wezen dat naar zeggen is voorbestemd om de Ragnarok te ontketenen, een apocalyptische strijd waarin de Vikinggoden de dood zullen vinden.

€ 2,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Scarface Money Power Respect

Sony PSP - Scarface Money Power Respect € 9,99

In de game wordt de meedogenloosheid, de intelligentie en de spanning van de wereld van Tony Montana, die zijn drugsimperium voor de tweede keer moet opbouwen, perfect neergezet.Doordat filmacteur Al Pacino zijn gelijkenis en stem ter beschikking heeft gesteld, is de sfeer van de originele film goed overgebracht op de game. Spelers kunnen nu zelf de Scarface-mythologie aan den lijve ondervinden. Andere acteurs uit de cast van de oorspronkelijke Scarface-film die aan de game meewerken zijn Steven Bauer en Robert Loggia (respectievelijk de rollen van Manny Ray en Frank Lopez), de komieken Jay Mohr en Cheech Marin, en de acteurs James Woods, Mig ...

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Blu-ray - Blubberella

Blu-ray - Blubberella € 4,99

Blubberella is half vampier, half mens. Ze vindt niets leuker dan Nazi's te doden en kalkoensandwiches te nuttigen. Blubberella wordt echter met haar grootste vijanden geconfronteerd: een legioen ondode Nazi soldaten en hun meedogenloze leiders. een demonische commandant, een gestoorde dokter en een bloeddorstige luitenant. Tegelijkertijd krijgt ze ook nog te maken met haar heerszuchtige moeder, twee verzetsstrijders en Hitler in hoogsteigen persoon.

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Blu-ray - Monsters vs. Aliens

Blu-ray - Monsters vs. Aliens € 4,99

Wanneer Susan Murphy uit Californië geraakt wordt door een meteoor, verandert ze in een reus genaamd Ginormica. Het leger neemt haar gevangen in een geheim kamp waar meer monsters vastgehouden worden. Ginormica maakt kennis met de briljante dokter Cockroach, halfaap-halfvis The Missing Link, de glibberige en onverwoestbare B.O.B. en een gigantische rups die Insectosaurus wordt genoemd. Er komt echter een onverwacht einde aan hun gevangenschap. Want wanneer de aarde wordt aangevallen door buitenaardse robots, is alle hoop van de mensheid gevestigd op de monsters om de wereld te beschermen.

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 50
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 11.152
RSS Feed