LIGHTHOUSE YACHT BROKERS

TopAdvertentie
Prijs:
Zie omschrijving
Sinds:
1 week
Gezien:
3.816 keer
Plaats:
Friesland
Adverteerder:
Lighthouse Yacht Brokers
Telefoon:
0646205422
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
0,0
Lighthouse Yacht Brokers
LIGHTHOUSE YACHT BROKERS
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Boot verkopen door Jachtmakelaar Lighthouse Yacht Brokers

U wilt uw boot of jacht verkopen? Laat ons het maximale rendement uit uw verkoop halen. Dankzij expertise, deskundigheid en een uitgebreid netwerk zijn wij in staat om dit proces begin tot eind te realiseren. Wat wij voor u doen: al uw verkoopzorgen in handen nemen, zodat u rustig achterover kunt leunen. Daarnaast kunt u een advertentie plaatsen om via ons uw boot te verkopen.

‘’U kunt rustig blijven varen, terwijl wij de verkoop voor u regelen’’

Waarom een jachtmakelaar bij het verkopen van een boot

Uw motor-, tour- of zeilboot verkopen kosten veel tijd en energie. Een jachtmakelaar brengt uw boot of jacht snel in contact met een aantal geïnteresseerde en potentiële kopers. Op deze manier verkopen wij uw boot snel en tegen een goede prijs. Uw boot verkopen doet u dus bij ons.

Wat doen wij allemaal voor u bij het verkopen van een boot?

-Deskundige en optimale taxatie

-Voorzien van professionele foto’s

-Verzorgde presentatie op website

-Maximale uit de onderhandeling

Professioneel verkopen van uw boot

In overleg zal de jachtmakelaar uw boot of jacht komen bezichtigen, waarna taxatie spoedig zal volgen. De jachtmakelaar zal professionele foto's van uw boot of jacht met details van zowel het exterieur als interieur op de website van Lighthouse Yacht Brokers vermelden.

Concurrerende lage courtage

Wij begeleiden u gedurende het hele proces. We bemiddelen in het verkopen van uw boot of jacht vanaf uw ligplaats. Hierdoor kan Lighthouse Yacht Brokers een zeer concurrerende lage courtage met u afspreken. Alle netwerkcontacten en potentiële kopers zullen wij enthousiasmeren en uitvoerig begeleiden in de bezichtigingen.

Financiën en verzekeringen

Onze jachtmakelaardij biedt een totaal pakket aan dienstverlening aan als om het verkopen van uw boot of jacht gaat. Ook voor het regelen van financiën, verzekeringen en eventuele teboekstelling in het scheepsregister verzorgt Lighthouse Yacht Brokers graag voor u. Ten slotte zorgen wij voor een gedegen begeleiding en verzorgde afhandeling van de verkoop voor beide partijen.

http://www.yachtbrokers4u.com/ Advertentienummer: 48350529

Meer advertenties van Lighthouse Yacht Brokers

Link: