Fraai vakantiehuis huren Duitse Eifel

Provincie Utrecht
Prijs:
Zie omschrijving
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
107 keer
Bewaard:
1 keer
Plaats:
Utrecht, UT
Adverteerder:
Ben
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.0975,5.13857
Ben
Fraai vakantiehuis huren Duitse Eifel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Fraai vakantiehuis huren Duitse Eifel

In het prachtige, gastvrije dorpje Eisenschmitt (gemeente Manderscheid) staat dit ruime en romantische 2-4 persoons vakantiehuis, voorzien van een mooie, omheinde tuin met een zonnige ligging op het zuiden. De karakteristieke (in oude stijl gemoderniseerde) vakantiewoning uit 1748 , heeft een rustige ligging nabij de dorpskern van Eisenschmitt en nabij het natuurpark Hocheifel.

Het dorpje heeft de status van erkend kuuroord. Eisenschmitt ligt op ca. 250 km van Arnhem en 120 km van Luik in een van de mooiste, heuvelachtige gebieden van de Duitse Ardenneneifel, temidden van talrijke bezienswaardigheden. Eisenschmitt is gelegen in een dal aan het riviertje de Salm en is gesticht in de 12e eeuw. De nabij gelegen abdij Himmerod (uit 1123 en herbouwd in 1751) is zeker een bezoek waard. Het gebied maakt deel uit van de prachtige Vulkaaneifel, die zich kenmerkt door een heuvelachtig landschap met meren en prachtige kastelen en andere historische gebouwen.

Ten noorden van de Abdij liggen in het dal van Backenbach enkele visvijvers en het jachtslot Schloss Bergfeld. In het nabij gelegen Manderscheid bevindt zich de beroemde Burcht Niederburg.

http://www.chalet-ardennen.org/ Advertentienummer: 29090590
Link: