Kinderfeest, Clown, Schmink, Poppenkast, Goochelen etc

Provincie Flevoland
Prijs:
Nader overeen te komen
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
626 keer
Bewaard:
3 keer
Plaats:
Almere, FL
Adverteerder:
gabam
Telefoon:
0616639093
Activiteit:
8 jaar actief op Marktnet
Positie
52.36887,5.263133
gabam
Kinderfeest, Clown, Schmink, Poppenkast, Goochelen etc
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Kinderfeest, Clown, Schmink, Poppenkast, Goochelen etc

Snoepjeshuis Heerlijke Kinder Entertainment op Maat!

Snoepjeshuis biedt kinder entertainment, workshops & activiteiten voor elk feestje. Hebt u een thema of bepaalde wensen, alles wordt op maat worden geregeld. Lees hieronder voor meer informatie of kijk op de website: WWW.SNOEPJESHUIS.NL voor de aanbiedingen van de maand!

Over mij: Ik ben een vrolijke moeder van 2 kinderen (6 & 12), met ruim 4 jaar ervaring in het basisonderwijs (PABO) en meer dan 200 kinderfeestjes en bedrijfsfeestjes van alle soorten en maten. Verklaring omtrent gedrag kan geregeld worden tegen een meerprijs.

De mogelijkheden:

Poppenkast / Handpoppen Poppenkast sprookjes en verhalen voor jong en oud beelden wij uit. Onze handpoppen zijn ondeugende grappen makers, ze zijn dol op zingen, gek doen en dansen. Bij elk feestje of event vermaken we de gehele tent.

SchminkenOok toveren wij de liefste gezichten om naar een prinses, heks, spiderman, vlinder, tijger, bloemenmeisje, clown etc... altijd geslaagd op een feestje, of event.

Clown /Act / Mega M / Prinses / Spiderman De clown zorgt voor het plezier van elk kind omdat hij lachen erg belangrijk vind. Zet dus alle zorgen opzij en huur Snoepie de clown voor een feest of partij. Of Mega mindy, Prinses, Spiderman, Piraat, Batman etc...doen wij als act en dat zorgt voor heel veel kinderpret.

GoochelenOp elk feestje een verbazingwekkende goochel show, want hoe een bal verdwijnt dat zie je hier zo. We verklappen we de act niet, want zo blijft het altijd een beetje magie.

Complete kinderfeestjes Het hoofd van een ouder is al zo vol, gelukkig verzorgen wij ook complete kinderfeestjes met veel lol. Ruim 2-5 uur spel, show, goochel, knutsel en plezier, zelfs de pinata verzorgen wij ook hier. Gun jezelf als ouder een beetje plezier en boek ons voor een gevarieerd kinderfeestje met veel vertier.

Talentenjacht/Modeshow Op elk feestje zijn de kinderen de sterren, van catwalk diva, super danser, top zanger tot moppen tap, maar de prijzen die ze kunnen winnen zijn echt geen grap.

Crea & Knutsel Cupcakes versieren, fotolijstjes maken of een andere knutsel activiteit, houdt de kinderen lekker bezig bezig met plezier!

Theatershow Diverse (op maat gemaakte) theater of poppenkast voorstellingen voor scholen, bedrijven en theater. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten.

Cursus / workshop Volg een workshop of huur ons in om een creatieve workshop te geven over: Entertainment, Poppenkast, Schmink, Clown, Theater, Knutsel, Goochel etc. Het kan allemaal, neem contact op voor info.

Om een goede offerte te maken voor een kinderfeest, bedrijfsfeest of theater kunt u het beste omschrijven wat u wilt qua budget , tijdsduur en gewenste activiteiten en tijd. Op basis van deze informatie kunnen wij u een passend voorstel en programma op maat doen. Over de prijzen en activiteiten valt te onderhandelen, bel direct: 0616639093, email ons, of ga voor informatie en prijzen naar onze site: WWW.SNOEPJESHUIS.NL

KIJK OOK EENS BIJ MIJN ANDERE ADVERTENTIES!
Zoekwoorden: snoepjeshuis, snoephuis, kinderfeest almere, clown almere, clown, kinder entertainment, hetsnoepjeshuis, het snoepjeshuis, Gratis reiskosten in Almere!

Kijk op de website voor meer informatie. Het snoepjeshuis biedt alles aan op het gebied van kinderfeestjes, entertainers, producten etc. Kijk ook eens bij onze andere advertenties. Zoekwoorden: werk, vacatures, thuiswerken, bijbaan, werken met kinderen, zelf ondernemen, eigen business, leuk verdienen, gratis verdienen,verdienen zonder investeren, gratis geld verdienen

http://snoepjeshuis.nl/ Advertentienummer: 13583682

Meer advertenties van gabam

Link: