Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Bedrijfsovernames

Kantoorartikelen groothandel te koop aangeboden

Kantoorartikelen groothandel te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kantoorartikelen groothandel te koop aangeboden "Iedere constructie bespreekbaar bij de juiste commerciële man" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FS978A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed

Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed "Gunstig gelegen bij een Albert Heijn en diverse verswinkels" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen:BOSN14GY080A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Webwinkel te koop (producten voor kinderspeelhoek)
  • Foto's

Webwinkel te koop (producten voor kinderspeelhoek)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Webwinkel te koop in producten voor kinderspeelhoek "Toppositie in zoekmachines, andere internet marketing verbetering mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13em061a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u i ...

3 dagen Vleuten, UT
Rendabele innovatieve mobiele autowasserij te koop

Rendabele innovatieve mobiele autowasserij te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Rendabele innovatieve mobiele autowasserij te koop "Landelijk schaalbaar concept, zeer professioneel en rendabel" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FP963A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Horecazaak te koop aangeboden (taarten en koffie)
  • Foto's

Horecazaak te koop aangeboden (taarten en koffie)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Horecazaak te koop aangeboden (vlaaien, taarten en koffie) "AA locatie met 12 meter front, door prive omstandigheden te koop" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13el056a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in v ...

3 dagen Vleuten, UT
Te ontwikkelen horecazaak te koop Amsterdam

Te ontwikkelen horecazaak te koop Amsterdam

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Te ontwikkelen horecazaak te koop Amsterdam "Interessant huurcontract, geschikt voor ijssalon, koffie-concept etc" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GP041A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
B-C bookingssite te koop .....

B-C bookingssite te koop .....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: B-C bookingssite te koop (specifieke creatieve freelancers) "Uniek concept dat een grote ontransparante markt inzichtelijk maakt" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FU997A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Explosief groeiende abonnementen webshop te koop

Explosief groeiende abonnementen webshop te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Explosief groeiende abonnementen webshop te koop "1000 nieuwe klanten per maand, inzichtelijke business case voor opschalen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FR973A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Vlaaienwinkel horecazaak te koop aangeboden

Vlaaienwinkel horecazaak te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Vlaaienwinkel horecazaak te koop aangeboden "15% groei per jaar, koffie, ijs, broodjes, vlaaien ook aan bedrijven" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FQ970A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
2 speelgoed webshops te koop aangeboden

2 speelgoed webshops te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: 2 speelgoed webshops te koop aangeboden "Kwalitatieve site voor houten speelgoed en een merkspeelgoed prijsvechter" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GL021A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Zeer rendabele en groeiende buurtkroeg/ feestcafé

Zeer rendabele en groeiende buurtkroeg/ feestcafé

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Zeer rendabele en groeiende buurtkroeg/ feestcafé te koop "Gelegen in een toeristische locatie in Twente (capaciteit tot 350 man) " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FU994A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Stand- en interieurbouw bedrijf te koop aangeboden
  • Foto's

Stand- en interieurbouw bedrijf te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Stand- en interieurbouw bedrijf te koop aangeboden "Lage overnamesom, eigen designs en door maatwerk veel mogelijkheden" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13en063a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor h ...

3 dagen Vleuten, UT
Halal supermarkt / slagerij te koop aangeboden

Halal supermarkt / slagerij te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Halal supermarkt / slagerij te koop aangeboden "Rendabele groeiende zaak, uniek in de omgeving" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FX007A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Eigentijdse viswinkel te koop aangeboden in Noord

Eigentijdse viswinkel te koop aangeboden in Noord

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Eigentijdse viswinkel te koop aangeboden in Noord Holland "Rendabel en over te nemen voor de waarde van de inventaris" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14HO091A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Winstgevende kleine internationale groothandel....

Winstgevende kleine internationale groothandel....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Winstgevende kleine internationale groothandel te koop "300.000 euro omzet, 40% marge, 100% vanuit huis gerund, veel groei mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EY935A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Eigentijdse interieur en bloemenwinkel te koop

Eigentijdse interieur en bloemenwinkel te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Eigentijdse interieur en bloemenwinkel te koop (met horeca) "Groeiend concept, 500m2, lage huur en horeca mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GT067A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Handelsonderneming te koop met uniek baby artikel

Handelsonderneming te koop met uniek baby artikel

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Handelsonderneming te koop met uniek baby artikel "Transparant opschaalbaar commercieel model zowel online als offline" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14HQ099A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Webshop te koop met wellnes/zwembad producten

Webshop te koop met wellnes/zwembad producten

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Webshop te koop met wellnes/zwembad producten "Een goedlopende webshop met kansen op SEO gebied!" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FT990A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Kaaswinkel te koop (met broodjeszaak en catering)
  • Foto's

Kaaswinkel te koop (met broodjeszaak en catering)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kaaswinkel te koop (met broodjeszaak en catering) "Flexibele verdienmodellen door broodjes, ijs en catering bij bedrijven" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13eo072a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor ...

3 dagen Vleuten, UT
Oudste en authentieke klompenfabriek en museum....

Oudste en authentieke klompenfabriek en museum....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Oudste en authentieke klompenfabriek en museum te koop "Unieke verplaatsbare toeristische trekpleister, genereert klompenverkoop" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FM950A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Toon per pagina
1 2 3 4 5 ... 27
Advertenties 21 t/m 40 van totaal 536
RSS Feed