Residentie Acacia: vakantie appartementen Belgische kust

Provincie West-Vlaanderen
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
630 keer
Plaats:
De Haan, WV, BE
Adverteerder:
Park Atlantis De Haan
Activiteit:
18 jaar actief op Marktnet
Positie
51.27141,3.035312
Park Atlantis De Haan
Residentie Acacia: vakantie appartementen Belgische kust
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Residentie Acacia: vakantie appartementen Belgische kust

Vakantie aan zee - Belgische kust: Residenties Acacia / Orchidee: appartementen voor 2 à 4 personen, centraal gelegen aan de Belgische kust, vlak bij de badstad De Haan, op wandelafstand van een kindvriendelijk strand.

Vele mogelijkheden voor ontspanning: groot en verzorgd wandelpark van 10 ha en meerdere gratis activiteiten zoals tennis met eigen materiaal, voetbal, basket, petanque, .. Er is mogelijkheid om te zwemmen in het gemeentelijk zwembad van De Haan.

Deze appartementen hebben een oppervlakte van 40 M2 en beschikken over een woonkamer, een slaapkamer met dubbel bed en een aparte badkamer.

De voorraadlijst omvat huisraad voor 6 personen, een kleuren TV (kabel en digibox), een volwaardige stereo installatie evenals enkele extra's zoals strijkplank en strijkijzer, donsdekens, klok, kruimeldief, broodrooster, mini-grill, microgolf met aangepast kookgerief, elektrische koffiezet, elektrische fruitpers, waterkoker, enz....

De sofa in de living kan worden omgebouwd tot een volwaardig bed. De inrichting is functioneel. Een kinderbed kan steeds worden bijgeplaatst en bij ons is dit altijd gratis.

Het privé terras, afgescheiden door een haagje, raakt aan een groene zone, die gebruikt kan worden als speelweide. De speeltuin voor de peuters is zichtbaar vanuit de living van residentie Acacia.

http://www.parkatlantis.be/ Advertentienummer: 15730919

Meer advertenties van Park Atlantis De Haan

Link: