Groepsverblijven De Haan Belgische kust

Provincie West-Vlaanderen
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
852 keer
Plaats:
De Haan, WV, BE
Adverteerder:
Park Atlantis De Haan
Activiteit:
20 jaar actief op Marktnet
Positie
51.27141,3.035312
Park Atlantis De Haan
Groepsverblijven De Haan Belgische kust
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Groepsverblijven De Haan Belgische kust

In het vakantiepark Park Atlantis in De Haan is het mogelijk om meerdere appartementen te huren in residentie Dahlia voor familie reünies en groepen. De appartementen zijn gelegen rond een gezellige binnentuin, die er voor zorgt dat u beschut blijft voor de wind.

De appartementen hebben de beschikking over ongeveer 70 M2 en omvatten naast een keuken geschikt tot 8 personen, over een ruime living van ongeveer 25 m2 met een salon in L-vorm, waarin een volwaardig bed is ingebouwd. Er is een slaapkamer met 2 stapelbedden geschikt voor 4 personen en een tweede slaapkamer met een dubbelbed van 160 cm. Er zijn twee kleine badkamers met douche, toilet en wastafel.

De huisraad in ieder appartement is voorzien voor 10 personen. Ook zijn er extra's zoals een LCD TV, kwalitatieve stereo installatie, DVD speler, een elektrische BBQ ... Er zijn twee gratis parkeerplaatsen, gelegen in de buurt van het appartement, beschikbaar per gehuurd appartement.

De gezellige binnentuin zorgt voor een aangename sfeer. Het ruime terras is voorzien van tuinmeubelen voor 8 personen per appartement. Voor uw groepsuitstappen kan u beschikken over aansluitende appartementen. Er is voldoende plaats voor ongeveer +/- 50 personen.

De hoekappartementen beschikken over een privé tuin die naar het zuiden is gericht. Deze types zijn bijkomend uitgerust met een tweede LCD TV in de slaapkamer (kabelaansluiting), een laptop kluis, een vitrokeramische kookplaat, ...

Het park biedt meerdere mogelijkheden voor ontspanning: tennis, voetbal, basket, petanque, ... Daarnaast is het park zeer ruim zodat eigen activiteiten kunnen worden georganiseerd. De mogelijkheden voor groepsuitstappen zijn legio.

http://www.parkatlantis.be/ Advertentienummer: 15729079

Meer advertenties van Park Atlantis De Haan

Link: