Veer van Thais zilver, open ring

€ 14,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 14,95
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Veer van Thais zilver, open ring
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Veer van Thais zilver, open ring

De veer staat voor zachtheid en vriendelijkheid in combinatie met kracht. Daarnaast vertegenwoordigen ze ook liefde, bescherming, nieuw begin en wedergeboorte.


Veren
hebben altijd een grote aantrekkingskracht gehad op de mens. In al haar kleuren en vormen zijn het schatten van de natuur. De veer heeft in meerdere culturen symbolische of magische waarden. Het dragen van veren gaf een bepaald aanzien of werden ingezet als spiritueel medicijn.

Het gebruik van veren is het meest bekend van de Indianen. In hun optiek heeft alles op aarde een ziel. Of het nu om stenen, grond, bomen, dieren of mensen gaat, elk heeft een eigen persoonlijkheid. Het geeft hun verbondenheid met de natuur aan en zij geloven dat de lessen van het leven zijn hierin zijn af te lezen. Daar vogels in de lucht leven worden ze gezien als de verbintenis tussen hemel en aarde en als boodschapper tussen deze twee werelden. Elke soort heeft zijn eigen karakter en een eigen boodschap. Daar veren worden gezien als het "haar" van de vogel en de spirituele kracht zich volgens de Indianen in het haar bevindt, geven veren spirituele kracht. Als je veren vindt op je pad, dan wordt dit traditioneel gezien als een positief voorteken.


Het is een ring in open stijl, gemaakt van Thais zilver. De zwarte tinten brengen elk detail levensecht naar voren. Door zijn bijzondere vormgeving is de ring aanpasbaar aan de vorm van de vinger waar je de ring aan wil dragen. Standaard heeft de ring een diameter van circa 17 mm. maar is dus makkelijk groter of kleiner te maken.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531131

Meer advertenties van Happybazaar

Link: