Tibetaans zilveren ring met Turkoois

€ 12,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 12,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Tibetaans zilveren ring met Turkoois
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tibetaans zilveren ring met Turkoois

In veel Tibetaanse sieraden worden edelstenen gebruikt omdat Boeddhisten waarde hechten aan de bijzondere, genezende werking van deze stenen.

Het blauw-groene steentje in deze ring is Turkoois. Deze beschermende steen geeft positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop. Deze prachtige blauwgroene edelsteen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt.
Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het schept evenwicht in alle chakra’s, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht.


De ring is gemaakt van Tibetaans zilver. Dit is een witte metaallegering; een nikkelvrij mengsel van zilver samen met andere metalen zoals koper. Het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door met een zilverdoek te wrijven, krijgt het een prachtige glans.


Deze open knijpring heeft een toegeknepen diameter van circa 20 mm. en is 11 mm. breed. Doordat de diameter instelbaar is kan deze ook heel mooi om de duim gedragen worden. Deze ringen zijn handgemaakt waardoor er niet één exact hetzelfde is.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531120

Meer advertenties van Happybazaar

Link: