Ring van Tibetaans zilver met Mantra van koper

€ 7,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 7,95
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Ring van Tibetaans zilver met Mantra van koper
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Ring van Tibetaans zilver met Mantra van koper

Deze mooie Tibetaanse ring is gedecoreerd met het mantra "Om Mani Padme Hum". Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt.

Een mantra kan stil van binnen worden gezegd maar wordt ook hardop gezongen of opgezegd. Je kunt er ook gewoon naar luisteren. Mantra’s kunnen gebruikt worden om te mediteren. Het luisteren of meezingen van een mantra kan je ontspannen. De geestelijk heilzame trilling krijgt kracht door het herhalen.

Een bekende Boeddhistische mantra is: 'Om Mani Padme Hum' ook wel de mantra van mededogen, betekenis: 'de parel van het universum is de lotus van mijn hart' oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.

Deze open ring is gemaakt van Tibetaans zilver, een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een laag gehalte zilver, en de mantra is van geel koper. De ring heeft een toegeknepen diameter van circa 18 mm en is 9 mm. breed. Doordat de diameter instelbaar is, past de ring vrijwel altijd en kan deze ook heel mooi om een duim gedragen worden.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531119

Meer advertenties van Happybazaar

Link: