Prachtige veertjes, oorbellen van zilver

€ 12,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 12,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Prachtige veertjes, oorbellen van zilver
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Prachtige veertjes, oorbellen van zilver

De veer staat voor zachtheid en vriendelijkheid in combinatie met kracht.

Veren hebben altijd een grote aantrekkingskracht gehad op de mens. In al haar kleuren en vormen zijn het schatten van de natuur. De veer heeft in meerdere culturen symbolische of magische waarden. Het dragen van veren gaf een bepaald aanzien of werden ingezet als spiritueel medicijn.

Het gebruik van veren is het meest bekend van de Indianen. In hun optiek heeft alles op aarde een ziel. Of het nu om stenen, grond, bomen, dieren of mensen gaat, elk heeft een eigen persoonlijkheid. Het geeft hun verbondenheid met de natuur aan en zij geloven dat de lessen van het leven zijn hierin zijn af te lezen. Daar vogels in de lucht leven worden ze gezien als de verbintenis tussen hemel en aarde en als boodschapper tussen deze twee werelden. Elke soort heeft zijn eigen karakter en een eigen boodschap. Daar veren worden gezien als het "haar" van de vogel en de spirituele kracht zich volgens de Indianen in het haar bevindt, geven veren spirituele kracht.

Als je veren vindt op je pad, dan zou je kunnen zeggen dat je op een hoger spiritueel pad bent beland, en het kan een teken van aanmoediging zijn om filosofisch te gaan of blijven reizen op dit pad.

Deze leuke (925 Sterling) zilveren oorbellen in de vorm van veertjes zijn circa 3,7 x 0,6 cm. groot (inclusief zilveren haakje). Het verenpatroon is ook op de achterzijde van de oorbellen zichtbaar.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531922

Meer advertenties van Happybazaar

Link: