Mantra in Lotusbloem, zilverkleurige oorbellen

€ 8,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 8,95
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Mantra in Lotusbloem, zilverkleurige oorbellen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Mantra in Lotusbloem, zilverkleurige oorbellen

Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt. Precies in het hart van de Lotusbloem, in deze oorbellen met een mooi strak design.

  • Geen plant kent zoveel mystieke betekenis en beleving als de lotus. De lotusbloem is een gerespecteerd Boeddhistisch symbool en staat voor puurheid, schoonheid en wedergeboorte.

Zoals de lotus vanuit de modder onder water naar het licht groeit, zo kan ook de mens meer een wijzer mens worden. De lotusbloem doet denken aan de mens die zoekt naar de waarheid. In deze symboliek is de lotus een bloem die haar wortels heeft in het troebele, modderige water van onwetendheid en lijden.

  • Een mantra kan stil van binnen worden gezegd maar wordt ook hardop gezongen of opgezegd. Je kunt er ook gewoon naar luisteren. Mantra’s kunnen gebruikt worden om te mediteren. Het luisteren of meezingen van een mantra kan je ontspannen.

Een bekende Boeddhistische mantra is: 'Om Mani Padme Hum' ook wel de mantra van mededogen, betekenis: 'de parel van het universum is de lotus van mijn hart' oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.

Deze prachtige oorbellen van zilverkleurig messing zijn circa 1,8 cm. breed en zijn 3,2 cm. lang (incl. haakje van chirurgisch staal).

TIP: Er is evt. ook een mooi bijpassende ketting leverbaar, zie foto's!

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531601

Meer advertenties van Happybazaar

Link: