Tibetaans zilveren armband met Mantra

€ 11,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 11,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Tibetaans zilveren armband met Mantra
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tibetaans zilveren armband met Mantra

Op deze sierlijke armband staat de bekende Boeddhistische mantra 'Om Mani Padme Hum' ook wel de mantra van mededogen. Betekenis: 'de parel van het universum is de lotus van mijn hart' oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.


Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt. Mantra`s kunnen hardop uitgesproken worden of in gedachten als klank.

Een mantra kan stil van binnen worden gezegd maar wordt ook hardop gezongen of opgezegd. Je kunt er ook gewoon naar luisteren. Mantra’s kunnen gebruikt worden om te mediteren. Het luisteren of meezingen van een mantra kan je ontspannen. De geestelijk heilzame trilling krijgt kracht door het herhalen.


De armband is gemaakt van hoge kwaliteit Tibetaans Zilver. Dit is een nikkelvrije legering van verschillende metalen met onder andere zilver. Het materiaal gedraagt zich dan ook als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door het met een zachte doek te poetsen, gaat het prachtig glanzen.


Deze fraai bewerkte open armband is circa 8 mm. breed en heeft een omtrek van circa 17 cm. met de uiteinden tegen elkaar aan. Je kunt de armband voorzichtig buigen om hem wat groter te maken zodat hij precies goed om je pols valt.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531641

Meer advertenties van Happybazaar

Link: