Trompetles in Soest, Baarn, Zeewolde en Bodegraven

€ 24,50
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 24,50
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
3.442 keer
Plaats:
Soest, UT
Adverteerder:
Henk Buurman
Telefoon:
0356019224
Activiteit:
17 jaar actief op Marktnet
Positie
52.16668,5.292884
Henk Buurman
Trompetles in Soest, Baarn, Zeewolde en Bodegraven
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Trompetles in Soest, Baarn, Zeewolde en Bodegraven

Trompetles bij conservatorium gediplomeerd docent en gediplomeerd ademtherapeut, sinds 1986 bevoegd docent. Trompetles voor iedereen: van beginner tot topamateur. Naast een enthousiaste, muzikale aanpak veel aandacht voor houding en ademtechniek. Veel ervaring met embouchure problemen en oplossingen daarvoor. Door de combinatie van een brede praktijk- en leservaring en een uitgekiende ademtechniek, leert u mooi en makkelijk spelen. Nieuwste lesmethodes met mp3 bestanden, degelijk onderwijs volgens de richtlijnen van de Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) voor landelijk erkende muziekdiploma's. Het examentraject is geen verplichting maar een mogelijkheid. Neem les en doe mee met de podium presentaties in Baarn, Zeewolde en Bodegraven. Kies voor 60, 45 of 30 minuten les per week.

Neem een proefles om het zelf te ervaren. Nog geen instrument? Geen probleem: tijdens de proefles kunt u een trompet van mij uitproberen. Ik help u graag verder met uw keuze voor een goed instrument en de juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Lesprijzen al vanaf € 24,50 voor 30 minuten. Lesplaatsen: Soest (privépraktijk en muziekvereniging PVO), Zeewolde (Muziekplaza) Bodegraven (Muziek Collectief Bodegraven MCB) en Baarn (Bachschool Soest en aan huis!)

Sinds 2004 houd ik praktijk aan huis voor musici/muzikanten. De praktijk voor Adem- en Ontspanningstechniek Soest staat open voor alle beroepsmusici en amateur muzikanten die problemen ondervinden met houding, adem en podiumvrees. Mijn ervaring als musicus/docent combineer ik met Adem en Ontspanninstechniek waardoor een praktische en praktijkgerichte aanpak ontstaat. De methode bestaat uit adem en ontspanningsoefeningen die ik vanaf het begin integreer met het instrument. Makkelijker ademen en bewegen leiden zo tot minder spanning, meer speelplezier en verbetering van de podiumpresentatie.

Welkom in de prakitjk, ik help u graag verder.

http://www.henk-buurman.nl/ Advertentienummer: 660177

Andere advertenties in deze rubriek

Link: