Assepoester koets huren voor gala of communie

Provincie
Prijs:
Op aanvraag
Hoogste bod:
€ 250
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
9.269 keer
Bewaard:
2 keer
Plaats:
Putten, GE
Adverteerder:
de sprookjeskoets
Telefoon:
0618218578
Activiteit:
8 jaar actief op Marktnet
Positie
52.22922,5.659034
de sprookjeskoets
Assepoester koets huren voor gala of communie
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Laatste bieders

Manisha € 250,00 12-02-2019 22:20
... ... ...
... ... ...
... ... ...
... ... ...

Assepoester koets huren voor gala of communie

Wij laten u graag zien wat wij wat voor u kunnen betekenen en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Wij kunnen voor u vervoer zorgen in onze prachtige authentieke ponykoets. Onze koets beschikt over voldoende ruimte voor volwassenen en kinderen .

Het rijtuig is zeer geschikt om bijvoorbeeld uw kind naar communie te brengen, waardoor zij zich een echte prins of prinses zullen wanen.

Ook voor bruiloften en andere speciale gelegenheden is ons rijtuig bijzonder geschikt. Dankzij een twee- of vierspan prachtige pony's en een koetsier in officiële koetsiersuitrusting belooft de Sprookjeskoets op iedereen een diepe indruk na te laten!

Voor het aanvragen van een offerte is het belangrijk dat u alle gegevens aan ons doorgeeft. De prijs is afhankelijk van de plaats waar u een koets wilt inzetten, en de datum. Graag ook een kleine omschrijving wat precies de bedoeling is. U heeft na het versturen van uw aanvraag binnen 24 uur uw offerte op maat in uw mailbox.

In de prijs is dan inbegrepen de tijd die wij nodig hebben om in de ochtend de pony's te wassen, eventueel het geheel op te laden in de vrachtauto en naar de plaats van bestemming te rijden. Daar aangekomen gaan wij alles lossen en de pony's inspannen en rijden dan naar de begin locatie toe. Dan ziet u ons op locatie als wij voor u aan het rijden zijn. Als we bij u klaar zijn gaan we terug naar de vrachtauto en spannen wij de pony's uit en laden wij de koets weer op de auto. Thuis aangekomen worden en pony's en koets weer uitgeladen de pony's verzorgt en de koets en tuigen weer schoongemaakt.
Zoals u kunt begrijpen ziet u ons wellicht maar enkele uren maar zijn wij daar heel wat uren mee bezig. Dat geeft niets want wij doen dat graag voor u.

http://www.desprookjeskoets.nl/ Advertentienummer: 24278058

Meer advertenties van de sprookjeskoets

Link: