Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Honden - pups

Prachtige Cavaliers King Charles puppies.
 • Bieden

Prachtige Cavaliers King Charles puppies. € 250

Deze baby's zijn liefdevol opgevoed en verzorgd zonder kosten gespaard, hebben we ontwormd ze vanaf twee weken oud met Drontal Puppy schorsing. Ze zijn volledig vijf sterren dierenarts gecontroleerd en had het eerste deel van er volledige vaccinatie.

€ 250 Vandaag Rotterdam
Geregistreerde pug puppies te koop.
 • Bieden

Geregistreerde pug puppies te koop. € 220

Deze baby's worden opgevoed in ons ouderlijk huis. Ze zijn zeer lief, gezellig en hilarisch om naar te kijken. Elke pup kan niet alleen worden geïdentificeerd door hun individuele uiterlijk, ze hebben nu allemaal hun individuele persoonlijkheden. Speciale huizen zijn nodig voor deze speciale kleine baby's

€ 220 Vandaag Rotterdam
Fantastische teckel puppies op zoek naar een goed huis.
 • Bieden

Fantastische teckel puppies op zoek naar een goed huis. € 230

12 weken zorgverzekering, stamboom certificaat, en een volledige puppy starter pack. Dit omvat een 2kg zak van het voedsel dat ze gewend zijn, een puppy bed en geur deken, voedsel en water kommen, harnas en lood, speelgoed, kraag, en tandjes kauwen. Hun zoete aard stamboom moeder en grootmoeder zijn beschikbaar om te ontmoeten, en ik heb foto's van vader (inclusief conceptie), en kopieën van zijn papierwerk, plus een aantal van zijn vorige nakomelingen zijn hier te ontmoeten.

€ 230 Vandaag Rotterdam
Rottweiler puppies te koop.
 • Bieden

Rottweiler puppies te koop. € 180

Deze pups zullen de best mogelijke zorg hebben. Niets zal worden gespaard om deze baby's de beste start in het leven te geven. Ze worden opgevoed in het ouderlijk huis rond kinderen van alle leeftijden & andere honden. Zij krijgen de beste gezondheidszorg en zullen goed worden gesocialiseerd voorafgaand aan het vertrek naar hun nieuwe huizen!

€ 180 Vandaag Rotterdam
Franse bulldogs puppies te koop
 • Bieden

Franse bulldogs puppies te koop € 250

Deze pups zijn van fantastische bloedlijnen met veel kampioenen in het dus zijn perfect in elk opzicht. Ze hebben volledig mobiele staarten en perfecte kaken en persoonlijkheden om mee te gaan. Pups komen met papieren, 5 weken gratis verzekering, gechipt,1e injectie, dierenarts gecontroleerd, fleatreated, ontwormd tot op heden en een aanzienlijke puppy pack die een verzorgingsblad omvat.

€ 250 Vandaag Rotterdam
Engels Bulldog Puppies te koop.
 • Bieden

Engels Bulldog Puppies te koop. € 190

puppies zijn toon kwaliteit.the puppies hebben gehad 24 /7 zorg en liefde en wanneer de pups zijn klaar voor nieuwe huizen zal volledig zijn gecontroleerd door een bulldog specialist en hebben 1e vaccinatie en zal worden gechipt en puppy pad getraind en ontwormd en de-vlooien tot nu toe puppies zal gaan naar nieuwe huizen.

€ 190 Vandaag Rotterdam
Labrador puppies te koop.
 • Bieden

Labrador puppies te koop. € 200

pups worden geleverd met volledige stamboom papieren, hebben 1e vaccinatie, zijn volledig dierenarts gecontroleerd en komen ook met certificaat te bewijzen. Ze worden gechipt ontwormd en regelmatig gevlopt- pups zijn dagelijks met kinderen, gevoed met het beste eten en ouders zijn van uitstekende gezondheid

€ 200 Vandaag Rotterdam
Pomeranian Puppies.
 • Bieden

Pomeranian Puppies. € 250

jongens en een meisje. Ik heb een mooie Kennel Club Geregistreerd oranje sable Pommeren jongen puppy op zoek naar een liefdevol huis. Ze komen allemaal met Kennel club geregistreerd papier (Geen goedkeuringen), 5 generatie Stamboom, gratis verzekering en een puppy pack om u te beginnen. Ze zijn allemaal gechipt, volledig gevaccineerd, dierenarts gecontroleerd en ontwormd tot op heden.

€ 250 Vandaag Rotterdam
Duitse herder pups.
 • Bieden

Duitse herder pups. € 220

Alle pups worden elke twee weken ontwormd en up-to-date met vlooienbehandelingen. Zij worden gecontroleerd door de dierenarts en krijgen hun primaire vaccinatie voordat ze vertrekken. Onze pups worden gevoed met Royal Canin puppy voedsel, die zal worden geleverd op punt als de verkoop, en krijgen warme gekookte kip elke ochtend samen met geitenmelk in de avond.

€ 220 Vandaag Rotterdam
Jack Russell puppies.
 • Bieden

Jack Russell puppies. € 230

Twee zwart-wit gemarkeerde jongens mooie pups zeer speels mooi rond kinderen geweldig met andere honden u telefoon of bericht voor details.

€ 230 Vandaag Rotterdam
Yorkshire Terriër Puppies
 • Bieden

Yorkshire Terriër Puppies € 180

Wij zijn een nieuw nestje van pups zowel jongens als meisjes die zijn opgevoed in een familiale omgeving. Beide ouders wonen bij ons en zijn fit en gezond. We zijn goed gesocialiseerd met andere huisdieren en jonge kinderen. Ook dierenarts gecontroleerd en vlo / ontwormd door drontal en zelfs micro gechipt. We zijn niet ruien en klein type, met grote harten. We zijn zeer weinig onderhoud en momenteel het eten van een kip dieet. Dus nu onze moeder heeft verpakt onze tassen die een puppy pack en nu in afwachting van onze nieuwe meesters.

€ 180 Vandaag Rotterdam
Amerikaanse Bulldogs te koop.
 • Bieden

Amerikaanse Bulldogs te koop. € 200

Opgegroeid in een gezinshuis rond kinderen. Beide ouders zijn ook van mij en kan worden gezien beide mooie honden. Alle pups worden volledig gevaccineerd en gelovleerd en ontwormd.

€ 200 Vandaag Rotterdam
Mooie Toy Poodle-puppy's
 • Bieden

Mooie Toy Poodle-puppy's € 288

Ze zijn door de dierenarts gecontroleerd op ontworming en vlooien zijn up-to-date en hebben ook de eerste en tweede keer injecties gehad en zijn goed opgeleid en sociaal, gechipt, ingeënt, ontwormd en leeggelopen, allemaal up-to-date, huis opgeleid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

€ 288 Gisteren Antwerp, BE
Supermooie keeshondjes/pomeriaantjes!!
 • Bieden
 • Foto's

Supermooie keeshondjes/pomeriaantjes!! € 255

We hebben momenteel supermooie keeshond pups beschikbaar; klaar om een goede thuis te vinden. Mannetjes en vrouwtjes zijn onmiddellijk beschikbaar. -onze pups zijn héél goed gevaccinneerd, -zijn eveneens al verschillende keren ontwormd, -onze puppies zijn gechipt en geregistreerd, -ze hebben uiteraard hun europees pasport -ze zijn super sociaal! -wij geven een geschreven garantie

€ 255 Gisteren Antwerp, BE
Labrador retriever pups
 • Bieden
 • Foto's

Labrador retriever pups € 287

Labrador retriever pups Labrador retriever pups Al onze pups zijn ontwormd, gevaccineerd, voorzien van microchip, europees paspoort en wettelijke garantie. Onze pupjes zijn afkomstig van: - een Belgische kleinschalige professionele kennel. - een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd.

€ 287 Gisteren Antwerp, BE
Golden Retriever mannelijke en vrouwelijke puppy's
 • Bieden
 • Foto's

Golden Retriever mannelijke en vrouwelijke puppy's € 285

Pups geboren op 24.04.20 te koop. Vroege vaccinatie, ontwormd, gechipt, EU-paspoort. Gevoed met puppyvoer van hoge kwaliteit en voor alle aspecten zakelijk en liefdevol verzorgd. Geen leuke vragenstellers. Neem alleen contact met ons op als u echt geïnteresseerd bent in een puppy. Geen aanbetalingsoptie of iets dergelijks vaag alleen voor degenen die echt geïnteresseerd zijn.

€ 285 Gisteren Antwerp, BE
Golden Doodles-puppy's beschikbaar
 • Bieden
 • Foto's

Golden Doodles-puppy's beschikbaar € 287

maanden oude golden doodles-puppy's voor adoptie. Ze zijn zindelijk, krattraind, zindelijk, geweldig met kinderen van elke leeftijd en geweldig met andere dieren. Alleen serieuze vragen:

€ 287 Gisteren Antwerp, BE
Shiba Inu pups 3 maanden oud Mannetje en vrouwtje
 • Bieden
 • Foto's

Shiba Inu pups 3 maanden oud Mannetje en vrouwtje € 265

Shiba Inu-pups van een volledig ras. 3 maanden oud. 2 teven, 1 reutje links, één wit van kleur. ingeënt en ontwormd met papierwerk van de dierenarts. Zeer zachte en pluche jassen. Ze zien er iets groter uit dan je gemiddelde 12 weken oude Shiba Inu omdat, zoals je kunt zien, hun ouders groter waren dan de gemiddelde Shiba Inu, ze hebben een groot bot en zijn van hoge kwaliteit. perfecte gezinshonden. 3 van de 8 pups zijn over. Ik ben de eigenaar van de moeder en een vriend is de eigenaar van de vader. snel gaan. Een kleine vergoeding voor herplaatsing vragen.

€ 265 Gisteren Antwerp, BE
Duitse herder pups
 • Bieden
 • Foto's

Duitse herder pups € 315

Duitse herder pups Langharige GSD-puppy's van zuiver ras. Op 11 augustus zijn ze 8 weken oud en klaar om te gaan. Laat me weten of je geïnteresseerd bent

€ 315 Gisteren Antwerp, BE
Mooie Yorkie-puppy's wachten op je
 • Bieden
 • Foto's

Mooie Yorkie-puppy's wachten op je € 276

Er zijn nu prachtige Yorkie-puppy's beschikbaar. Ze zijn erg lief en hielden elk huis altijd vermakelijk. Er wordt een herplaatsingsvergoeding in rekening gebracht. Ik zal alleen antwoorden. Neem contact met mij op als u geïnteresseerd bent in mijn e-mail:

€ 276 Gisteren Antwerp, BE
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 16
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 305
RSS Feed