Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Honden - pups

Chow Chow pups beschikbaar.
 • Bieden

Chow Chow pups beschikbaar. € 250

Ze zijn zeer mellow, graag vermaken kauwen op drukke botten. Helft van de dag slapen, spelen en zwemmen in de kiddy zwembad helft van de dag. Groot bij nacht krat getraind met verse dekens. Ze doen niet blaffen en zijn zeer welgemanierd, doet het heel goed op onbenullige pads. Ik vraag voor een echt geweldig huis, dat zal zorgen voor de pup voor eeuwig en houden bijgewerkt eenmaal in een tijdje.

€ 250 Vandaag Amsterdam
Geregistreerde mannetjes & vrouwtjes Pugs.
 • Bieden

Geregistreerde mannetjes & vrouwtjes Pugs. € 260

Alle pups zullen gezondheid gecontroleerd door een gekwalificeerde dierenarts op hun veterinaire praktijk twee keer nadenken voordat ze verlaten en krijgen hun: • registratie papierwerk •5 generatie stamboom •1st vaccinaties met gezondheid kaart certificaat •fijnmazig chippen • Teletekstverbeteringen: 4 weken gratis puppy verzekering (met huisdier plan) bedekt vanaf de dag dat ze ons verlaten.

€ 260 Vandaag Amsterdam
Prachtige blauwe Franse Bulldog puppy's
 • Bieden

Prachtige blauwe Franse Bulldog puppy's € 220

Prachtige blauwe Franse Bulldog puppy's die zijn gecontroleerd door onze dierenarts, sedert hun geboorte regelmatig ontwormd en behandeld als een voorzorgsmaatregel tegen vlooien. Nu ze hun 1ste volledige vaccinatie hebt gehad & zijn Microchipped. Elke pup zal ons verlaten met een uitgebreid Puppy Starter Pack waarmee het regelen in zijn nieuw Loving huis met zo weinig onrust mogelijk. Zij zullen ook verzekerde gratis.

€ 220 Vandaag Amsterdam
Gezonde Yorkshire Terrier pups.
 • Bieden

Gezonde Yorkshire Terrier pups. € 240

Er zijn meisjes-jongens en meisjes beschikbaar. Ze hebben al ontwormd elke twee weken met drontal pup wormer, dierenarts gecontroleerd en micro afgestoken. Yorkshire terrier pups maken de meest schattige kleine familie huisdieren. Ze zijn een geen moulting RAS. Beetje maar met enorme personalitys. Scherpe leerlingen, met leuke lief tekens.

€ 240 Vandaag Amsterdam
Rasechte Samojeed Pups beschikbaar voor verkoop.
 • Bieden

Rasechte Samojeed Pups beschikbaar voor verkoop. € 200

rasechte Samojeed puppy's jongens en meisjes op 11 weken oud. De linage van deze pups zijn van zeer erkende stamboom Samojeed. Als gevolg van onze selectieve kweekprogramma, onze pups altijd vrij van eventuele genetische voorwaarden die gemeenschappelijk met de Samojeed RAS worden kunnen geweest. Onze puppies worden grootgebracht in een gezinsomgeving en zijn volledig dierenarts gecontroleerd voordat ze naar hun nieuwe thuis.

€ 200 Vandaag Amsterdam
VE Leuke Kleine Vrouwelijke Capuchin AAP
 • Bieden

VE Leuke Kleine Vrouwelijke Capuchin AAP € 190

Leuke Kleine Vrouwelijke Capuchin AAP

€ 190 Vandaag Tilburg
Mooi golden retriever meisje
 • Bieden

Mooi golden retriever meisje € 190

Mooi golden retriever meisje Hallo allemaal, mag ik jullie mijn schatje voorstellen , een mooie meid geboren 5 dec 18..

€ 190 Vandaag Tilburg
Pups Border Collie
 • Bieden

Pups Border Collie € 190

Pups Border Collie Deze lieve schatten zoeken een leuk baasje en een warme thuis. ze zijn klaar om te vertrekken want ze hebben hun pasp..

€ 190 Vandaag Tilburg
Mini pomeriaan/pomeranian mini/bearface
 • Bieden

Mini pomeriaan/pomeranian mini/bearface € 190

Mini pomeriaan/pomeranian mini/bearface Zeer schattige rasechte pomeriaan uit rusland! de pup heeft een zeer goede vacht , korte beren oortjes, korte snuit e..

€ 190 Vandaag Tilburg
Malthezer pups Wij hebben een prachtig
 • Bieden

Malthezer pups Wij hebben een prachtig € 190

Malthezer pups Wij hebben een prachtig nestje malthezer pups. vier teefjes drie reutjes. de puppy’s. mogen naa..

€ 190 Vandaag Tilburg
2 Geregistreerde Duitse herder Pups
 • Bieden

2 Geregistreerde Duitse herder Pups € 300

Geregistreerde Duitse herder Pups Duitse herders puppies 4 honden en 3 teven Kusa geregistreerd zowel mama als papa zijn ook geregistreerd door Kusa, moeder kan gezien worden met puppy's zijn allemaal lekker eten en drinken en zijn opgevoed rond andere honden katten en kinderen en zijn zeer goed gesocialiseerd voor informatie neem contact op ons

€ 300 Gisteren Enschede
Cavalier King Charles Spaniel Pups
 • Bieden

Cavalier King Charles Spaniel Pups € 270

Cavalier King Charles Spaniel Pups Mooie, schattige, zeer actieve pups beschikbaar. Een echte bundel van vreugde. Dit zal absoluut een mooi geschenk zijn voor je liefde, of voor jezelf, dat zal blijken een partner en beschermer te zijn. Pups worden gevaccineerd en ontwormd. Pups zijn niet zomaar geregistreerd. U kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen.

€ 270 Gisteren Enschede
Old English Bulldog Pups
 • Bieden

Old English Bulldog Pups Gratis

We hebben een prachtig nestje van 2 top bloedlijnen die we samengebracht hebben. Dit met het oog op gezonde energieke bulls... Allemaal stevige bones en enorme koppen. De pups worden uiteraard gevaccineerd, ontwormd, gechipt en met stamboom verkocht

Gratis Gisteren Bruxelles, BE
Australische herder pups
 • Bieden

Australische herder pups Gratis

Erkende fokker erkenningsnummer HK01800140. Wij hebben een éénmalig nestje van australische herder met onze lieve hond. 5 rue en 2 teefjes zijn 23/12/2018 geboren. 3 reu hebben al een nieuwe familie gevonden. Nog beschikbaar 2 reu en 2 teefjes. De 2 teefjes zijn momenteel nog in observatie zodat wij zelf op karakter van het hondje ééntje thuis gaan houden. 1 teefje zal dan nog een familie

Gratis Gisteren Bruxelles, BE
Bordeaux dog pups
 • Bieden

Bordeaux dog pups Gratis

Nestje van 6pups, allemaal teefjes, geboren 29/01/2019 Mogen 29/03 de mama verlaten. Ze worden gechipt, gevaccineerd en zijn in het bezit van een europees paspoort

Gratis Gisteren Bruxelles, BE
Welsh Corgi Pembroke
 • Bieden

Welsh Corgi Pembroke Gratis

Hallo, ik ben Tanne Eerland uit Nederland en kynologe sinds 1978, ik fok het ras Welsh Corgi Pembroke hobbymatig, ik fok een a twee nestjes per jaar en doe dit met op show en gezondheid aangekeurde TOP honden met FCI stambomen. Ik fok onder de FCI en de RvB "fair fok" reglementen.

Gratis Gisteren Bruxelles, BE
Yorkshire terriër pups te koop
 • Bieden

Yorkshire terriër pups te koop Gratis

Yorkshire terriër pups te koop geboren op 02/02/2019 4 teefjes, 3 reutjes Ouders aanwezig Voor begin april, ontwormd, gechipt, geënt en Europese paspoort

Gratis Gisteren Bruxelles, BE
Mooi golden retriever meisje
 • Bieden

Mooi golden retriever meisje Gratis

Hallo allemaal, Mag ik jullie mijn schatje voorstellen , een mooie meid Geboren 5 dec 18 Lily is klaar en sterk om op eigen benen te gaan staan onder Lieflijk oog van jullie. Ze is volledig in orde met chip inentingen en ontworming.

Gratis Gisteren Bruxelles, BE
Super mooie duitse herder pups
 • Bieden

Super mooie duitse herder pups Gratis

we hebben een nestje duitse herder puppies met zowel teefjes als reutjes. meermaals ontwormd en ouders aanwezig. omgeving herk de stad voor mee

Gratis Gisteren Bruxelles, BE
Prachtige kruising Border Collie
 • Bieden

Prachtige kruising Border Collie Gratis

Wij zijn een kruising van een border collie hond en een friese stabij hond. Onze moeder heeft heel goed op ons gepast en verzorgd maar we mogen nu van haar naar mensen baasjes tot. Wij hebben ook een chip gekregen en een prikje wat een inenting is.Ook kregen we om de 2 weken een pilletje zodat we geen wormpjes zouden krijgen.

Gratis Gisteren Bruxelles, BE
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 19
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 373
RSS Feed