Zoeken naar tekst
Postcode of plaats
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Blu-ray

Blu-ray - The Day After Tomorrow

Blu-ray - The Day After Tomorrow € 4,99

Wanneer blijkt dat de opwarming van de aarde een begin kan zijn van een nieuwe ijstijd, verwoesten inmiddels tornado's Los Angeles, overspoelt een vloedgolf New York City en raakt het gehele noordelijke halfrond bevroren. Klimatoloog Jack Hall (Dennis Quaid), zijn zoon (Jake Gyllenhaal) en een aantal overlevenden proberen in leven te blijven terwijl zij vechten tegen een vijand die meedogenlozer is dan ze ooit ontmoet hebben: Moeder Natuur!

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Leningrad

Blu-ray - Leningrad € 4,99

'Some fight. Others fall. All are heroes.' De Britse Kate Davis is verslaggeefster in Rusland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na een Duits bombardement op Leningrad wordt een groep buitenlandse journalisten terug naar Moskou gevlogen. Kate wordt vermist en zo blijft ze achter in de belegerde stad. Ook haar vriend Philip Parker - Amerikaans journalist en winnaar van de Pulitzerprijs - gaat, overtuigd dat ze het niet heeft overleefd, terug naar Moskou. Kate moet dan zien te overleven in een stad die van alles is afgesloten en waar iedereen dreigt te sterven door de honger

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - How To Be Single

Blu-ray - How To Be Single € 4,99

'Welcome to the party' New York is gevuld met eenzame zielen die op zoek zijn naar de perfecte match. Dat kan een serieuze relatie zijn, een scharrel of alles daar tussenin. Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom en David hebben gemeen dat ze, tussen de flirtige tekstberichten en onenightstands door, moeten leren vrijgezel te zijn in een wereld waarin de definitie van liefde constant verandert.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - De Kampioentjes (3D + 2D)

Blu-ray - De Kampioentjes (3D + 2D) € 4,99

Joachim werkt als serveerder in een klein dorpje. Van jongs af aan weet hij al dat hij beter tafelvoetbal kan spelen dan wie dan ook! Wat hem echter niet bepaald helpt om het hart van de mooie Laura te veroveren, waar hij hopeloos verliefd op is. Als op een dag plotseling Rolando, de beste voetballer van de wereld, in zijn geboortedorp arriveert, staat Joachim's wereld volledig op zijn kop. Want Rolando heeft namelijk nog een rekening te vereffenen met Joachim. Op een dag ontdekt Joachim dat Rolando zijn bar en zijn geliefde voetbaltafel heeft vernietigd. Met een gebroken moraal doet Joachim een onverwachte magische ontdekking, zijn tafelvoet ...

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Bridge - Seizoen 2

Blu-ray - The Bridge - Seizoen 2 € 9,99

Blu-ray - The Bridge - Seizoen 2

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Ozombie

Blu-ray - Ozombie € 4,99

De jonge Dusty is in Afghanistan om haar broer Derek te zoeken. Derek is er namelijk van overtuigd dat Osama Bin Laden nog steeds leeft, in tegenstelling tot alle rapporten! Al snel blijkt dat er in de missie van Derek een kern van waarheid zit… Dusty wordt na een bloedige zombie aanval gered door een special unit NAVO task force. Hun geheime missie: het opsporen van de terroristische zombieleider en de zombie Apocalyps te voorkomen! Geen gemakkelijke taak voor de elite eenheid als de bloeddorstige horde van al-Qaeda zombies hun ontsnappingsroute blokkeert. Zullen de soldaten, Dusty en Derek er in slagen om de grootste vijand van Amerika wede ...

€ 4,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Zombie Massacre

Blu-ray - Zombie Massacre € 4,99

Een bacteriologisch wapen, dat ontwikkeld is door de Amerikaanse overheid om super soldaten te creëren, verspreidt een epidemie in het rustige Oost-Europese stadje Roznov. Alle inwoners zijn veranderd in geïnfecteerde zombies, en om verspreiding te voorkomen wil de overheid de stad vernietigen. De rest van de wereld weet echter van niets. Het plan is dan ook om een atoombom de kerncentrale van de stad binnen te brengen en het op een ongeluk te laten lijken zodat niemand achter de waarheid komt. Een groep huurlingen onder leiding van Jack Stone wordt ingehuurd om de missie te klaren.

€ 4,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Star Trek Beyond

Blu-ray - Star Trek Beyond € 9,99

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk, Spock, Uhura, Bones, Scotty en Sulu, verkent de verste uithoeken van de ruimte. Hier krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt. Star Trek Beyond is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreëerd door Gene Roddenberry.

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Exit Humanity

Blu-ray - Exit Humanity € 4,99

Tennessee, 1871: Na de verschrikkingen van de Amerikaanse Burgeroorlog doorstaat het land een nieuwe nachtmerrie. De doden staan op uit hun graf en zwerven rusteloos rond door de bossen van Tennessee. In deze onheilspellende tijd komt de verbitterde soldaat Edward in een afgelegen dorp Isaac tegen. Isaac wil zijn zus redden uit de handen van de gewetenloze Generaal Williams en eist zijn hulp hierin. Al snel ontdekken ze dat Generaal Williams en zijn volgelingen gevaarlijker zijn dan de bloedstollende zombies die ze dag en nacht belagen. Generaal Williams aarzelt namelijk niet om onschuldige mensen op te offeren in de wanhopige zoektocht naar ...

€ 4,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Mongrels

Blu-ray - Mongrels € 9,99

Dit is de blu-ray van Mongrels Series 1.

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Batman V Superman: Dawn of Justice (ultimate

Blu-ray - Batman V Superman: Dawn of Justice (ultimate € 9,99

De mensheid maakt zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in Metropolis. Dit baart de bevolking van Gotham City ook zorgen. Batman komt poolshoogte nemen in Metropolis. De twee superhelden raken in een heftige strijd verwikkeld. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschil aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Under the Dome - Seizoen 1

Blu-ray - Under the Dome - Seizoen 1 € 14,99

Under the Dome is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. In de serie worden de inwoners van het stadje Chester's Mill plotseling afgesloten van de buitenwereld, als een enorme koepel over de stad valt. Al snel blijkt dat de koepel ondoordringbaar is en niemand de koepel in of uit kan. Veel bewoners raken in paniek, al is er een kleine groep die probeert de vrede te bewaren. Zij gaan op zoek naar het doel van de 'dome'.

€ 14,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - American Sniper

Blu-ray - American Sniper € 4,99

Het verhaal van Navy SEAL Chris Kyle (Cooper), de dodelijkste schutter aller tijden die door zijn vijanden 'de duivel' wordt genoemd. Van 1999 tot 2009 vestigde hij een record met de meeste moorden als scherpschutter in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Kyle leerde de fijne kneepjes van het vak al toen hij een kind was en zou een prominente rol gaan spelen in de strijd tegen het terrorisme, die na 9/11 van start ging.

€ 4,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Transformers Age of Extinction (+ Bonus Disc)

Blu-ray - Transformers Age of Extinction (+ Bonus Disc) € 2,99

Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.

€ 2,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - 47 Ronin

Blu-ray - 47 Ronin € 4,99

Een gezelschap van ronin - verbannen samoerai zonder meester - probeert de eer te herstellen door wraak te nemen op de verraderlijke Lord Kira, die verantwoordelijk was voor de dood van hun meester. Kai is het getroebleerde lid van het gezelschap, die in twijfel wordt getrokken door de overige leden. Dat wordt alleen maar erger wanneer hij verliefd wordt op Mika, de dochter van hun gevallen meester. Hierbij wordt de moed en trouw van de ronin jegens elkaar danig op de proef gesteld.

€ 4,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Tinker Tailor Soldier Spy

Blu-ray - Tinker Tailor Soldier Spy € 4,99

In de spannende spionagethriller Tinker, Tailor, Soldier, Spy draait alles om een complex netwerk van spionnen in de jaren 70. De film, met rollen voor Oscarwinnaar Colin Firth, Tom Hardy en Gary Oldman, speelt zich af in de koude oorlog waarin de gepensioneerde George Smiley (Oldman) een Russische spion moet ontmaskeren binnen de Britse geheime dienst. Wanneer geheimagent Ricki Tarr (Tom Hardy) ontdekt dat er een mogelijke mol aanwezig is in de top van de Britse inlichtingendienst, wordt in het geheim de gepensioneerde veteraan George Smiley (Oldman) ingeschakeld. De top van de inlichtingendienst mogen van niets weten. Al snel blijkt er spra ...

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Blu-ray - All is Lost

Blu-ray - All is Lost € 4,99

Het gevecht van een man tegen de natuur. De man (Robert Redford) raakt verdwaald op volle zee en worstelt alleen tegen de elementen van moeder natuur voor slechts één belangrijke zaak: Hij zal dit hoe dan ook overleven! De omstandigheden zijn hem echter niet goed gezind en hij zal alles op alles moeten zetten om in leven te blijven.

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Blu-ray - Un Prophete

Blu-ray - Un Prophete € 4,99

De negentienjarige Malik wordt veroordeeld tot 6 jaar cel. In het keiharde gevangenisbestaan wordt hij al snel in het nauw gedreven door César, de leider van de nietsontziende Corsicaanse maffiabende, die de gevangenis beheerst. Maliks Arabische afkomst, en het feit dat hij noch kan lezen noch schrijven, maakt het er allemaal niet makkelijker op en als César hem vraagt een vieze klus voor hem op te knappen, kan Malik geen nee zeggen. Als hij daarin slaagt komt hij iets hoger in de pikorde van de gevangenis, hoewel hij afhankelijk blijft van het goeddunken van de bende. Maar Malik is sluw en maakt in het geheim zijn eigen plannen. Er ontstaat ...

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Blu-ray - The Debt

Blu-ray - The Debt € 4,99

'The Debt' vertelt het verhaal van drie Mossad-agenten die tijdens de jaren zestig jacht maken op een nazi-oorlogsmisdadiger. Met gevaar voor eigen leven sporen ze hem op in Oost-Berlijn, maar moeten hem dan nog zien te pakken. Tevens moeten ze hem nog over de grens zien te krijgen. Verteld vanuit het heden, door de ogen van de vrouwelijke agente, leren we hoe hun operatie verliep.

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Blu-ray - The Rebound

Blu-ray - The Rebound € 4,99

Wanneer Sandy (Catherine Zeta Jones) erachter komt dat haar man vreemdgaat, pakt ze haar spullen en verhuist ze met haar kinderen naar New York. Hier ontmoet ze de veel jongere Aram (Justin Bartha) wiens pasgesloten huwelijk met een Française een leugen blijkt te zijn voor een verblijfsvergunning. Verbonden in het verdriet om hun relaties vinden ze in elkaar een prettige gesprekspartner. Wanneer Sandy een baan aangeboden krijgt, vraagt ze Aram op haar kinderen te passen, waardoor de twee steeds dichter tot elkaar komen. Ondanks dat er genoeg redenen zijn om het niet te doen, lijkt een relatie tussen Sandy en Aram de ideale oplossing. De vraag ...

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 51
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.011
RSS Feed