Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Blu-ray

Blu-ray - Resident Evil Damnation

Blu-ray - Resident Evil Damnation € 4,99

FBI-agent Leon S. Kennedy infiltreert in een klein landje in Oost-Europa omdat het gerucht gaat dat er Bio Organic Weapons (B.O.W.s) worden ingezet. Net aangekomen, krijgt hij van de Amerikaanse regering de opracht het land onmiddellijk weer te verlaten. Maar omdat hij het onthullen van de waarheid belangrijker vindt, negeert Leon het bevel en betreedt hij het slagveld om een eind te maken aan de tragedies die veroorzaakt worden door de B.O.W.s.

€ 4,99 Gisteren landelijk, ZH
Blu-ray - Lucky Luke

Blu-ray - Lucky Luke € 4,99

De revolverheld die sneller kan schieten dan zijn schaduw is terug! Lucky Luke, de onvergetelijke creatie van striptekenaar Morris, krijgt in deze krankzinnige actiekomedie opdracht van de Amerikaanse president om de straten van Luke's geboortestad Daisy Town schoon te vegen. Geholpen door zijn trouwe viervoeter Jolly Jumper begint hij aan zijn taak, maar het duurt niet lang of Lucky Luke krijgt het aan de stok met, beruchte outlaws als Billy the Kid, Jesse James en Calamity Jane…

€ 4,99 Eergisteren landelijk, ZH
Blu-ray - Watchmen

Blu-ray - Watchmen € 4,99

In een alternatief 1985 zijn superhelden in de ban gedaan door de Amerikaanse federale overheid. Waar voorheen superhelden tot het algemene Amerikaanse straatbeeld behoorden, heeft de overheid het superheldenbestaan illegaal verklaard. Wanneer een van zijn oud- collega's in deze onrustige dagen van de Koude Oorlog wordt vermoord, start de gemaskerde burgerwacht Rorschach een onderzoek. Langzaam maar zeker brengt dit een duister complot aan het licht.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Death Race

Blu-ray - Death Race € 4,99

In een futuristische, post-industriële woestenij beheerst oud-speedwaykampioen Jensen Ames (Statham) de kunst van het overleven als geen ander. Valselijk beticht van de gruwelijke moord op zijn gezin, belandt Ames in de gevangenis. Daar moet hij het, in opdracht van de gevangenisdirecteur, opnemen tegen 's lands gevaarlijkste criminelen in een brutale autorace die live op TV wordt uitgezonden. Onmenselijk gepimpte bolides, machinegeweren, botversplinterende botsingen… Ames trekt werkelijk alle registers open om zijn vrijheid terug te winnen. Gordels om dus voor een achtcilinder actiespektakel met explosieve versnellingen en bloedstollend boch ...

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The 5th Wave

Blu-ray - The 5th Wave € 4,99

Na een vierde golf van buitenaardse aanvallen op de Aarde gaat de 16-jarige Cassie op zoek naar haar broer. De aanvallen hebben stroomuitval, tsunami's en plagen met zich meegebracht. De bevolking is gedecimeerd en de mensheid is teruggeworpen naar het stenen tijdperk. Tijdens de zoektocht ontmoet ze Evan Walker, een vreemde maar aantrekkelijke jongen die een geheim met zich meedraagt.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Iron Man (Ultimate 2-Disc Edition)

Blu-ray - Iron Man (Ultimate 2-Disc Edition) € 4,99

Tony Stark (Robert Downey Jr.), een steenrijke ondernemer en uitvinder, wordt ontvoerd in Afghanistan waar hij gedwongen wordt om een massavernietigingswapen te bouwen. In plaats daarvan bouwt hij met al zijn intelligentie en inventiviteit een hightech, hypermodern harnas om aan zijn gevangenschap te ontsnappen. Na terugkomst in de Verenigde Staten ontdekt Tony een complot dat ernstige gevolgen kan hebben voor de wereldbevolking. Hij besluit om met het speciale Iron Man harnas de wereld te gaan redden.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Deja Vu

Blu-ray - Deja Vu € 4,99

Na een afschuwelijke explosie op een veerboot in New Orleans, wordt de hulp ingeroepen van federal agent Doug Carlin (Washington) om bewijs te verzamelen. Carlin wordt van de crime scene meegenomen naar een ultrageheim overheidslab, van waaruit hij de mogelijkheid krijgt in het verleden te voorkomen dat deze misdaad plaats zal vinden. Hou je vast voor een explosieve en intrigerende sensatie die je keer op keer zult willen beleven.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Zodiac

Blu-ray - Zodiac € 4,99

Zodiac, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de beruchte seriemoordenaar en de intense mensenjacht die hij teweegbracht, is een schitterend gemaakte en door critici toegejuichte thriller van regisseur David Fincher, met in de drie hoofdrollen Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr. en Mark Ruffalo.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Star Trek (2009)

Blu-ray - Star Trek (2009) € 4,99

De jonge Starfleet bemanning staat op het punt de meest geavanceerde ruimteschip ooit te lanceren: de U.S.S. Enterprise. Tijdens hun verbluffende ruimtereis vol ontdekkingen en avonturen, ontmoeten zij de kwaadaardige Nero, wiens missie de hele mensheid bedreigt.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Halloween 2 (2009)

Blu-ray - Halloween 2 (2009) € 4,99

Na HALLOWEEN leek het alsof het legendarische horroricoon Michael Myers nu toch echt dood was. Niets blijkt echter minder waar. In HALLOWEEN II brengt de zieke geest van regisseur Rob Zombie hem opnieuw tot leven - en hoe! Myers keert terug om wat smerige zaakjes op te lossen en laat al doende een spoor van dood en verderf achter. Een bloederig spoor dat alleen gestopt lijkt te kunnen worden door een onwaarschijnlijke heldin. Het is weer die tijd van het jaar en Michael keert terug naar het slaperige Haddonfield, Illinois om wat familiezaken te regelen. Dat doet hij op zijn eigen manier en daar heeft hij meestal een fors mes of een bijl voor ...

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Aliens vs. Predator 2 Requiem

Blu-ray - Aliens vs. Predator 2 Requiem € 4,99

Nadat een Alien zich genesteld heeft in een Predator, is er een krachtige kruising ontstaan tussen twee buitenaardse rassen. Dit hybride monster stort neer op aarde nabij een klein dorpje in de bosrijke omgeving van Colorade, waar het de strijd aangaat met de Aliens. Al snel belanden vele onschuldige mensen in een angstaanjagend gevecht waarin geen regels of genade te bekennen zijn. Deze bloedstollende versie van AVP2 is, mede door de huiveringwekkende extra scenes die te schokkerend waren voor de bioscoop, een film die je gezien moet hebben!

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Zombieland

Blu-ray - Zombieland € 4,99

De student Columbus is een echte nerd en werkelijk overal bang voor. Dankzij zijn achterdocht overleeft hij wel een plaag die mensen verandert in allesverslindende zombies. De wapenfreak en twinkie-fan Tallahassee kent totaal geen angst. Samen moeten ze nu de strijd aanbinden met een afgrijselijk gevaar: elkaars gezelschap. Een waanzinnig hilarische comedy.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - American History X

Blu-ray - American History X € 4,99

Een gezin wordt in dit onthutsende drama uit elkaar gerukt. Danny Vinyard is een tiener die helemaal onder invloed staat van zijn oudere broer, de skinhead Derek. Derek heeft de pest aan iedereen die anders is dan hij. Als Danny op school een enthousiast verslag maakt over Hitler's 'Mein Kampf', stelt het schoolhoofd hem voor de keus, of een opstel schrijven over zijn broer Derek, of van school getrapt worden.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Romancing The Stone

Blu-ray - Romancing The Stone € 4,99

Als haar zus in Colombia door gangsters wordt ontvoerd die op zoek zijn naar een juweel van onschatbare waarde, komt een schrijfster al snel terecht in een groots avontuur. Ze gaat op pad om haar zus te redden en ontmoet een knappe gelukszoeker die haar er van overtuigt de bandieten te verslaan en zelf achter de schat aan te gaan.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Shoot 'Em Up

Blu-ray - Shoot 'Em Up € 4,99

Mr. Smith (Clive Owen) ziet op straat hoe een hoogzwangere vrouw wordt belaagd door schietende mannen. Hij helpt bij de bevalling en belandt in het vuurgevecht, waarbij de moeder wordt gedood. De daders, die banden lijken te hebben met enkele politici, bleken het op de baby voorzien te hebben. Aan Mr. Smith de taak om deze vervolgens te beschermen, met behulp van een prostituee die hij van vroeger kent en in staat is om de baby borstvoeding te geven.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-Ray Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 en 2
  • Bieden
  • Foto's

Blu-Ray Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 en 2 Bieden

Blu-Ray Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 en 2 2x Blu-Ray Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 en 2 Elk Blu-Ray heeft een normale versie en een 3D versie. Tegen elk aannemelijk bod, bod is voor de 2 Blu-Rays. Reageer op deze advertentie of bel/sms/What'sApp op 0629036379

Bieden 5 dagen Ede, UT
Blu-ray - Saw V (Unrated Director's Cut)

Blu-ray - Saw V (Unrated Director's Cut) € 4,99

Jigsaw is dood, maar de nachtmerrie gaat verder! In dit vijfde deel van de SAW-saga wordt onthuld hoe de mysterieuze seriemoordenaar Jigsaw (Tobin Bell) zijn opvolger opleidde tot een even gewetenloze als creatieve killer. Maar FBI-agent Strahm, die zelf aan een dodelijke val van Jigsaw wist te ontsnappen, is Jigsaw's opvolger op het spoor. Ondertussen wordt het bloedige werk van Jigsaw voortgezet: in een kelder worden vijf mensen vastgeketend wakker. Boven hun hoofden zwaait een enorm mesblad. Zo gauw ze proberen los te komen, zal het mesblad hen onthoofden. Hoe kunnen ze deze dodelijke en sadistische val overleven? Het spel is maar net bego ...

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Game of Thrones - The Complete Seasons 1-4

Blu-ray - Game of Thrones - The Complete Seasons 1-4 € 69,99

Laat je meeslepen door de sage in seizoen 1, 2, 3 én 4 van Emmy Award-winnende HBO-serie Game Of Thrones, gebaseerd op George R.R. Martins geliefde boeken. Volg de machtigste families van de Seven Kingdoms in hun strijd om hun hoogste doel: het veroveren van de Iron Throne. Van King's Landing tot aan de ijzingwekkende Wall worden allianties gesmeed, complotten beraamd en vriendschappen verbroken en vecht iedere speler om rijkdom, macht en wraak.

€ 69,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Season of the Witch (steelbook)

Blu-ray - Season of the Witch (steelbook) € 9,99

Tijdens de zwarte plaag in de 14de eeuw in Europa krijgt een ridder de opdracht om een meisje te vervoeren, dat ervan verdacht wordt een heks te zijn die verantwoordelijk zou zijn voor de plaag. De ridder denkt echter dat ze valselijk wordt beschuldigd en samen met een groepje aanhangers probeert hij het meisje naar een mysterieuze plaats te brengen, waar haar onschuld bewezen kan worden, en waar ook de plaag gestopt kan worden.

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - IP Man

Blu-ray - IP Man € 4,99

Een geslaagde martial-arts biopic van regisseur Wilson Yip (“Dragon Tiger Gate“, “Killzone S.P.L.“) over de kungfumeester van Bruce Lee, waarbij de bekoring niet alleen in een geslaagde balans tussen krachtige gevechtsscènes en de indringende karakterrollen zit. Hoofdrolspeler en martial-arts icoon Donnie Yen (“An Empress and the Warriors“, “Killzone S.P.L.“, “Hero“, “Seven Swords“) bewijst dat op 46-jarige leeftijd zijn gevechtskunsten nog niets aan kracht hebben ingeboet. Indrukwekkend gechoreografeerd, prachtige beelden, pakkend geacteerd! In het China van voor de oorlog is IP Man de beroemdste meester van de martial-arts kunst 'Wing Chun' ...

€ 4,99 6 dagen landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 44
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 866
RSS Feed