Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Blu-ray

Blu-ray - Final Destination 5

Blu-ray - Final Destination 5 € 4,99

De Dood ligt net als altijd op de loer, en krijgt nu vrij spel. Wanneer een brug op huiveringwekkende wijze instort, weet een man door een voorgevoel het leven van zijn collega's te redden. Maar deze niets vermoedende zielen hadden de ramp nooit mogen overleven. Een angstaanjagende race tegen te klok begint, waarin de gedoemde groep met man en macht probeert te ontsnappen aan de genadeloze klauwen van de Dood.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Hansel & Gretel

Blu-ray - Hansel & Gretel € 4,99

Lilith is een psychotische kluizenaar die diep in het woud woont. Ze maakt op culinair gebied het liefst vreemde dingen klaar. Wanneer Hansel en Gretel Grimm de foute keuze maken door het huisje van Lilith in het bos te betreden, raken ze diep in de problemen...

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Flight

Blu-ray - Flight € 4,99

In deze nieuwe intrigerende film van regisseur Robert Zemeckis (Forrest Gump, Cast Away) speelt Academy Award winnaar Denzel Washington Whip Whitaker, een piloot die een spectaculaire noodlanding moet maken. Door het vliegtuig veilig te landen redt hij de levens van vrijwel alle passagiers. Whip wordt onthaald als een ware held, maar na verloop van tijd ontstaan er steeds meer vragen over wat er echt is gebeurd aan boord van het vliegtuig.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - London Has Fallen

Blu-ray - London Has Fallen € 4,99

In Londen is de Britse premier onder mysterieuze omstandigheden overleden. Zijn begrafenis is een niet te missen evenement voor de leiders van de westerse wereld. Maar wat begint als het meest beveiligde evenement op aarde, verandert in een dodelijk complot om 's werelds meest machtige leiders te doden en elke bekende bezienswaardigheid in de Britse hoofdstad te vernietigen. Slechts drie mensen hebben enige hoop het te stoppen: de Amerikaanse president, zijn hoofd van de geheime dienst en een Engelse MI-6 agent.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - It (2017)

Blu-ray - It (2017) € 4,99

'It' volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Mortal Instruments: City of Bones

Blu-ray - The Mortal Instruments: City of Bones € 4,99

Clary Fray denkt een doodgewoon tienermeisje uit New York te zijn. Dit verandert allemaal wanneer haar moeder wordt aangevallen en ontvoerd door een demon. Wanneer ze aan een zoektocht begint om haar moeder terug te vinden, doet ze ontdekkingen over haar afkomst en haar verleden. Deze ontdekkingen zullen haar toekomst gaan bepalen.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Pompeii (3D)

Blu-ray - Pompeii (3D) € 9,99

De film volgt het verhaal van een Keltische gladiator die in slavernij leeft. Aan de vooravond van een enorme vulkaanuitbarsting die Pompeii verwoest, wordt hij verliefd op een edelvrouw. Dit zorgt er tevens voor dat hij oog in oog komt te staan met de man die zijn familie jaren eerder afslachtte.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Pixels (3D)

Blu-ray - Pixels (3D) € 9,99

Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun verschillende aanvallen. President Will Cooper roept de hulp in van zijn beste jeugdvriend Sam Brenner, in de jaren 80 een videospelkampioen en nu een installateur van thuisbioscopen, om een team arcadegamers te leiden en zo de buitenaardse wezens te verslaan en de planeet te redden.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Social Network

Blu-ray - The Social Network € 4,99

The Social Network van David Fincher is het ongelooflijke verhaal over een nieuw soort rebel: een geniale nerd die een revolutie ontketent op het gebied van menselijke interactie, voor deze generatie, en misschien wel voor altijd. Deze rauwe film, doorspekt met onverwachte humor, gaat over de oprichting en het enorme succes van Facebook en de strijd die daarna ontstaat tussen de eigenaars. Dankzij het messcherpe en complexe script van Aaron Sorkin en briljante rollen van Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, en Justin Timberlake, laat The Social Network zien hoe een idee de samenleving verandert en de vriendschap van de bedenkers kapot maakt.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Alles Is Liefde

Blu-ray - Alles Is Liefde € 4,99

Alles is Liefde is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks. Klaasje is gescheiden van Dennis, die haar heeft bedrogen met de schooljuf. Dennis wil haar terug, maar zijn kansen lijken verkeken als zij een jonge minnaar in huis haalt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin. Haar man Ted voelt zich vaak overbodig. Dat hij is ontslagen, durft hij haar niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op het huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar Kees tw ...

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Robin Hood (2010)

Blu-ray - Robin Hood (2010) € 4,99

Russell Crowe en de legendarische regisseur Ridley Scott, bundelen in Robin Hood opnieuw hun krachten voor een episch actie- avontuur. Maak kennis met de man achter de legende en ontdek het nooit eerder vertelde verhaal over hoe Robin, een heldhaftige krijgsman, als vogelvrijverklaarde een bende gelijkstemden om zich heen verzamelt om het onrecht te bestrijden en een opstand te leiden tegen de zwakke en corrupte Engelse koning. Robin en zijn manschappen beantwoorden de lokroep van een grootscheeps avontuur en trekken als onwaarschijnlijke helden ten strijde tot meerdere eer en glorie van hun vaderland, Engeland...... een legende is geboren.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Fringe ( 5051892017534 seizoen 1 & 2 blu-ray uk

Fringe ( 5051892017534 seizoen 1 & 2 blu-ray uk € 12

de disc zijn in zeer goede staat kartonnen box licht beschadigd taal engels ondertiteling engels gratis verzenden voor belgie en nederland de pakketten voor belgie worden in belgie verstuurd

€ 12 4 dagen Grave, NB
Prison break ( 3344428037994 franse uitgave blu-ray
  • Foto's

Prison break ( 3344428037994 franse uitgave blu-ray € 75

de disc ( 23 stuks ) zijn in zeer goede staat de box licht beschadigd taal engels frans ondertiteling engels frans gratis verzenden voor belgie en nederland de pakketten voor belgie worden in belgie verstuurd

€ 75 4 dagen Grave, NB
Mad men ( 5060052418166 seizoen 1 & 2 uk uitgave

Mad men ( 5060052418166 seizoen 1 & 2 uk uitgave € 12

zeer goede staat taal engels ondertiteling engels spaans gratis verzenden voor belgie en nederland de pakketten voor belgie worden in belgie verstuurd

€ 12 4 dagen Grave, NB
Transporter - 2 ( 3760062464673 blu-ray franse uitgave

Transporter - 2 ( 3760062464673 blu-ray franse uitgave € 9

nieuw geseald jason statham kate nauta louis leterrier taal frans engels ondertiteling frans gratis verzenden voor belgie en nederland de pakketten voor belgie worden in belgie verstuurd

€ 9 4 dagen Grave, NB
Blu-ray - Bulletproof Gangster

Blu-ray - Bulletproof Gangster € 4,99

Het waargebeurde verhaal over de opkomst en ondergang van de Ierse vakbondsleider Danny Greene (Ray Stevenson), die in de jaren 70 bekendheid kreeg door zijn gedurfde bereidheid om de Italiaanse maffia te trotseren. Opgegroeid in de straten van Cleveland raakt Greene in contact met de lokale maffia, maar na het vormen van een alliantie met de beruchte gangster John Nardi (Vincent D'Onofrio) en de gevreesde Shondor Birns (Christopher Walken), begint Greene te ontdekken dat hij de potentie heeft om zelf zo machtig te worden als zijn tegenstanders. Na het overleven van aanslagen op zijn leven krijgt hij de reputatie onaantastbaar te zijn.

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Bad Teacher

Blu-ray - Bad Teacher € 4,99

Sommige docenten doen maar wat. Elizabeth (Cameron Diaz), bijvoorbeeld. Ze is meedogenloos, onaangepast en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar flutbaan. Als ze gedumpt wordt door haar verloofde, zet ze alles op alles om een rijke, knappe vervanger (Justin Timberlake) voor zich te winnen. Elizabeth gaat de strijd aan met haar overenthousiaste collega Amy (Lucy Punch) en gaat niet in op de avances van een sarcastische, onfatsoenlijke gymleraar (Jason Segel).

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - When The Bough Breaks (2016)

Blu-ray - When The Bough Breaks (2016) € 4,99

John en Laura zijn een jong en werkend stel dat wanhopig een baby wil. Na alle mogelijkheden geprobeerd te hebben, huren ze uiteindelijk Anna in, de perfecte vrouw om hun draagmoeder te zijn. Maar naarmate de zwangerschap vordert, begint ze steeds meer een psychotische en gevaarlijke fixatie op haar man te krijgen. Het stel raakt verstrikt in Anna's dodelijke spel en moet vechten voor hun toekomst voor het te laat is.

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Moneyball

Blu-ray - Moneyball € 4,99

De 'Oakland Athletics' is een Baseballteam uit Californië. Wanneer Billy Beane (Brad Pitt) manager wordt van die club met geldproblemen, gebruikt hij een wel heel onorthodoxe manier om resultaten te halen. Hij gebruikt, samen met zijn assistent Peter Brand (Jonah Hill), namelijk een compleet door computer gegenereerde analyse om zijn spelers te vinden en zo een team vast te stellen voor de World Series.

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Fast & Furious 5 (Blu-ray + DVD) (steelbook)

Blu-ray - Fast & Furious 5 (Blu-ray + DVD) (steelbook) € 4,99

Hoofdrolspelers Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson geven plankgas in deze zinderende actiethriller boordevol spectaculaire stunts, blitse bolides en bloedmooie meiden. In het exotische Rio de Janeiro vinden de legendarische Dom Toretto (Diesel) en de rebelse agent Brian O'Conner (Walker) elkaar terug aan de andere kant van de wet. Op de hielen gezeten door de nietsontziende Agent Hobbs (Dwayne Johnson) en een legertje corrupte smerissen in dienst van een moorddadige drugsbaron, trommelen Toretto en O'Conner hun maatjes uit de vorige Fast & Furious avonturen op voor wat de ultieme kraak moet worden: een levensgevaarlijke overval die ...

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 55
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.100
RSS Feed