Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Blu-ray

Blu-ray - The Trust (2016)

Blu-ray - The Trust (2016) € 4,99

Twee corrupte agenten, David Waters (Elijah Wood) en Jim Stone (Nicolas Cage), ontdekken tijdens hun werk een grote, mysterieuze kluis. Ze doen er alles aan om achter de inhoud te komen, met levensgevaarlijke situaties tot gevolg. David en Jim moeten vechten voor hun leven en trekken tegelijkertijd al hun eigen acties in twijfel.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Shame the Devil

Blu-ray - Shame the Devil € 4,99

In Londen en New York is er een seriemoordenaar actief. Deze geeft zijn slachtoffers de kans om vrij te komen als zij de waarheid spreken. Detective James Trent onderzoekt de moorden in Londen en deze leiden hem naar New York, naar zijn voormalige collega en ex-vriendin die gespecialiseerd is in seriemoordenaars. Zij ontdekken dat zij een persoonlijke connectie hebben met de moordenaar. Ze moeten zien uit te vinden wie er achter de moorden zit en waarom, voordat zij zelf de volgende slachtoffers zijn.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Tokarev

Blu-ray - Tokarev € 4,99

Paul Maguire (Nicolas Cage) en zijn vrienden Kane (Max Ryan) en Doherty (Michael McGrady) leven in een wereld van criminaliteit. Op een nacht lokken ze een Russische gangster in de val die op weg is om geld naar zijn baas te brengen. De opbrengst is groter dan ze dachten en met een koffer vol geld en een Tokarev (Russische wapen) vluchten ze. De misdaad zorgt echter voor een langdurige oorlog tussen hun Ierse familie en de Russische maffia. Jaren later, wanneer Paul zijn criminele verleden achter zich heeft gelaten en een gezin gesticht heeft, wordt zijn dochter ontvoerd.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Cured

Blu-ray - The Cured € 4,99

Zes jaar lang werd Europa in zijn greep gehouden door een gevaarlijk virus, dat alle geïnfecteerden transformeerde in bloeddorstige zombies. Terwijl men poogde het virus onder controle te houden, werd er druk gezocht naar een medicijn. Uiteindelijk werd deze gevonden en werden alle geïnfecteerden genezen. Zij worden nog steeds geteisterd door angstaanjagende visioenen. Ook worden veel van hen in de steek gelaten door hun families. Dan besluit de regering dat ze allemaal uitgeschakeld moeten worden.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Heist (Bus 657)

Blu-ray - Heist (Bus 657) € 4,99

Een vader heeft niet het geld of de middelen om te betalen voor de medische behandeling van zijn dochter. Als laatste redmiddel besluit hij samen met een hebzuchtige medewerker een casino te beroven. De twee kapen een bus vol gijzelaars, maar het gaat niet als gepland.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Vampire Diaries - Season 7

Blu-ray - The Vampire Diaries - Season 7 € 22,99

Bereid je voor op de heldhaftige avonturen en de eeuwig gebroken harten van Seizoen 7. Damon probeert zijn leven zonder Elena voort te zetten. Stefan confronteert zijn eerste liefde en raakt tegeljkertijd steeds hechter met Caroline, die rouwt om het verlies van haar vriendin en haar moeder. Bonnie probeert haar nieuw verkregen krachten uit. Mystic Falls trekt ten strijde en de spanning is heftiger en bloedstollender dan ooit.

€ 22,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Dylan Dog: Dead of Night (steelbook)

Blu-ray - Dylan Dog: Dead of Night (steelbook) € 9,99

Dylan Dog (Brandon Routh), is een privédetective die gespecialiseerd is in paranormale verschijnselen. Hij wordt gedwongen de verdwijning van zijn vriend te onderzoeken in New Orleans. Dit doet hij samen met zijn collega Marcus (Sam Huntington). Het onderzoek van de twee begint al snel vreemde vormen aan te nemen, als bovennatuurlijke schepsels hun pad kruisen.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Jason Bourne (steelbook)

Blu-ray - Jason Bourne (steelbook) € 9,99

Het is jaren geleden dat Jason Bourne van de radar is verdwenen, maar inmiddels is de meest dodelijke voormalige agent van de CIA uit de schaduw gestapt. In een post-Snowden tijdperk dat bezwijkt onder zware lasten en een financiële crisis waaraan geen einde lijkt te komen, reist Bourne van Athene naar Las Vegas. Weliswaar heeft hij zijn geheugen terug, er zijn nog altijd vragen die beantwoord moeten worden.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Momentum (2015)

Blu-ray - Momentum (2015) € 4,99

Alex Faraday, een knappe en meedogenloze femme fatale, pleegt met een stel handlangers een grote misdaad. Het gaat echter niet helemaal volgens plan. Alex is getuige van de brute moord op een van haar handlangers door een zeer gespecialiseerd internationaal syndicaat dat op zoek is naar een sleutel. Als Alex probeert te ontsnappen wordt ze gezien door de heer Washington, de knappe, kille en meedogenloze leider van het syndicaat. Vanaf dat moment moet Alex vechten voor haar leven.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Assassin (Ci Ke Nie Yin Niang)

Blu-ray - The Assassin (Ci Ke Nie Yin Niang) € 4,99

China in de 9de eeuw. Nie Yinniang, de tienjarige dochter van een generaal, wordt ontvoerd door een non die haar inwijdt in de wereld van de martial arts. Nie Yinniang wordt omgevormd tot een uitzonderlijke huurmoordenaar die wrede en corrupte lokale gouverneurs uitschakelt. Op een dag faalt ze in haar opdracht en wordt ze door haar meesteres teruggestuurd naar haar geboortestreek, met de opdracht om de man te doden aan wie ze was beloofd - een neef die nu de grootste militaire regio in Noord-China leidt. Na 13 jaar ballingschap moet de jonge vrouw de confrontatie aangaan met haar ouders, haar herinneringen en haar lang onderdrukte gevoelens. ...

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Equalizer (steelbook)

Blu-ray - The Equalizer (steelbook) € 9,99

Denzel Washington speelt in the equalizer McCall, een voormalig agent van de geheime dienst die zijn dood heeft vervalst om een rustig leven te leiden in Boston.Wanneer hij uit zijn zelfopgelegde pensioen komt om een jong meisje te redden, Teri (Chloë Grace Moretz), staat hij oog in oog met gewelddadige Russische gangsters. McCall's verlangen naar rechtvaardigheid wakkert aan want hij neemt wraak op diegenen die de hulpelozen mishandelen. Als iemand een probleem heeft, weinig kans maakt, en nergens terecht kan, zal McCall helpen. Hij is The Equalizer.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Moonlight (2016)

Blu-ray - Moonlight (2016) € 4,99

Jaren 80, Miami. Dit verhaal focust zich in drie hoofdstukken op de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich in de turbulente stad Miami probeert staande te houden. Hij wordt gepest op school en thuis is het leven hard voor hem. Hij probeert zichzelf te ontdekken en liefde te vinden ondanks zijn worstelingen met zijn achtergrond en seksualiteit.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - No Way Back

Blu-ray - No Way Back € 4,99

Zack Grant is een FBI agent met een ernstig probleem. Hij is verantwoordelijk geweest voor een aantal operaties die zó rampzalig zijn verlopen, dat nu zijn carrière op het spel staat. Yuji Koyabashi is het hoofd van de grootste en belangrijkste familie van de Japanse maffia in Amerika. Hij is slim, sluw en meedogenloos. Zack en Yuji staan, door hun beroep, lijnrecht tegenover elkaar. Toch hebben zij één gemeenschappelijke vijand die vernietigd moet worden: de Italiaanse maffia.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Joe Dirt 2 Beautiful Loser (Extended Edition)

Blu-ray - Joe Dirt 2 Beautiful Loser (Extended Edition) € 4,99

Joe Dirt (David Spade) is een gelukkige familieman die naar het verleden wordt getransporteerd. Hier begint zijn epische reis om terug te komen naar zijn geliefden in het heden. De zaken lopen echter niet helemaal zoals gepland.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Witchville

Blu-ray - Witchville € 4,99

Omdat zijn vader, de koning, op sterven ligt, keert Prins Malachy terug naar het mythische koninkrijk Draeganoth. Eenmaal aangekomen blijkt zijn vader te zijn overleden. Malachy ontdekt dat zijn vader het slachtoffer werd van een geheim genootschap van heksen, aangevoerd door de Rode Koningin, dat dood en verderf zaait in het land. Samen met twee onverschrokken krijgers en een ervaren heksenjager trekt Malachy erop uit om Draeganoth te bevrijden van het kwaad. Maar tijdens zijn kruistocht tegen de heksen doet hij een schokkende ontdekking.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Survivor (2015)

Blu-ray - Survivor (2015) € 4,99

Een medewerkster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is onlangs overgeplaatst naar de Amerikaanse ambassade in Londen. Ze krijgt de taak om te voorkomen dat terroristen de Verenigde Staten binnenkomen. Al snel komt ze onder vuur te liggen en wordt ze bedreigd met de dood en beschuldigd van misdaden. Ze slaat op de vlucht en probeert tegelijkertijd haar naam te zuiveren en een grote terroristische aanslag te voorkomen.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Southpaw

Blu-ray - Southpaw € 4,99

Het verhaal gaat over de agressieve, gewelddadige bokser Billy Hope (Gyllenhaal) die zich naar de top weet te werken. Wanneer de weltergewicht-bokskampioen door zijn gedrag een gevecht uitlokt, met de dood van zijn vrouw als gevolg, valt zijn persoonlijke leven echter aan diggelen. Nadat hij zijn huis kwijtraakt en zijn dochter moet afstaan aan een pleeggezin, probeert hij met behulp van een amateurtrainer zijn leven weer op te pakken.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Blade 3: Trinity

Blu-ray - Blade 3: Trinity € 4,99

De vampiernatie heeft een duister plan bedacht om Blade te laten opdraaien voor een reeks brutale moorden. Om zichzelf te redden, moet Blade zijn krachten bundelen met een groep menselijke vampierjagers, de 'Nightstalkers'. Abigail, de dochter van zijn mentor Whistler en Hannibal King, een van de 'Nightstalkers', staan Blade bij in de ultieme strijd tegen de vampieren. Bovendien proberen ze de duistere plannen van de gemene Danica Talos te dwarsbomen. Danica heeft namelijk de mysterieuze 'Drake' laten herrijzen en hoopt met zijn krachten eindelijk de wereld te onderwerpen aan de vampiers.

€ 4,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Final Destination 3

Blu-ray - Final Destination 3 € 4,99

Wendy ziet in haar gedachten een gruwelijk ongeluk en waarschuwt haar vrienden. Haar onvoorstelbare visioen wordt werkelijkheid... de volgende supersnelle achtbaanwagen vertrekt, de snelheid neemt toe, de wagen schiet uit de rails en stort de afgrond in. Wendy en haar overgebleven vrienden lijken aan de dood ontsnapt te zijn, maar als een van de overlevenden daarna toch onverwachts sterft, begint een race tegen de klok... deze verschrikkelijke kettingreactie van dubieuze dodelijke ongelukken moet gestopt worden, zij willen overleven of zijn ze kansloos en is de dood hen toch te slim af!

€ 4,99 6 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - What War May Bring (UK)

Blu-ray - What War May Bring (UK) € 4,99

Let op: deze bluray bevat geen Nederlands-talige ondertiteling. Zowel audio als ondertiteling zijn Engels-talig. Ilva is een dame die te snel verliefd wordt. Onwetend en onbezorgd over hoe haar passie ervaren wordt, moet ze leven met de consequenties van haar acties. Allereerst valt ze voor een nazi, gedurende de bezetting van Parijs door de Duitsers. Iets wat uiteindelijk leidt tot de dood van haar vader. Voor velen werd de relatie gezien als een samenwerking met de nazi's. Haar volgende actie zorgt echter voor nog meer tragedie. Gedurende de bevrijding van Frankrijk in 1944, wanneer ze aangepakt wordt om haar relatie met de Duitser nader to ...

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 54
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.065
RSS Feed