Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Blu-ray

Blu-ray - James Cameron's Avatar C.E.

Blu-ray - James Cameron's Avatar C.E. € 9,99

Ervaar de spectaculaire wereld van James Cameron's Avatar zoals nooit tevoren met deze nieuwe Extended Collector's Edition. Bekijk de verlengde versie van de film en trakteer je zintuigen op een weergaloze blik achter de schermen van het grootste avontuur allertijden.

€ 9,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Legend of the Guardians - The Owls of GaHoole

Blu-ray - Legend of the Guardians - The Owls of GaHoole € 4,99

Sören is een jonge uil, in de ban van zijn vaders grootse verhalen over de 'Bewaarders van Ga'Hoole', een mythische groep van gevleugelde helden die in een grote veldslag hebben gestreden om alle uilen te redden van de kwaadaardige Volmaakte Strijders. Terwijl Sören ervan droomt zich ooit bij zijn helden te voegen, spot zijn oudere broer Kludd met dit idee. Kludd doet er alles aan om meer aandacht en liefde van hun vader te krijgen dan zijn jongere broer. Maar de jaloezie van Kludd heeft vreselijke gevolgen… beide jonge uilen vallen uit hun nest en landen recht in de klauwen van de Volmaakte Strijders. Het is nu aan Sören om een moedige ontsn ...

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Kung Fu Panda 2 (Blu-ray + DVD)

Blu-ray - Kung Fu Panda 2 (Blu-ray + DVD) € 4,99

Blu-ray - Kung Fu Panda 2 (Blu-ray + DVD)

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Transformers Age of Extinction 3D

Blu-ray - Transformers Age of Extinction 3D € 9,99

In de spectaculaire actiefilm TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION zijn de Autobots en Decepticons vrijwel allemaal van de aarde verdwenen nadat ze vervolgd werden door de overheid. Een automonteur (Mark Wahlberg) en zijn dochter (Nichola Peltz) doen echter een bijzondere ontdekking. Ze krijgen nu niet alleen te maken met Autobots en Decepticons, maar ook met de overheid die hen op het spoor komt.

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Blu-ray - Transformers 2 Revenge of the Fallen 2-disc

Blu-ray - Transformers 2 Revenge of the Fallen 2-disc € 4,99

De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Blu-ray - The Killer Inside Me (2010)

Blu-ray - The Killer Inside Me (2010) € 4,99

Hulpsheriff Lou Ford (Casey Affleck) wordt in het rustige Central City beschouwd als een goede man. Hij leidt een onopvallend leven in dit stadje in het westen van Texas, maar zijn ontmoeting met het mooie hoertje Joyce Lakeland (Jessica Alba) zal daar voorgoed verandering in brengen. Hij moet haar voor een ander overtuigen om de stad te verlaten, maar het bezoek pakt heel anders uit en brengt het slechtste in Lou naar boven. Zijn vriendin Amy (Kate Hudson) weet echter nog van niets.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Blu-ray - Hitman Agent 47

Blu-ray - Hitman Agent 47 € 4,99

Hitman: Agent 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar. Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn v ...

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Blu-ray - The Book of Eli

Blu-ray - The Book of Eli € 4,99

In de nabije toekomst is Amerika een kaal en verlaten niemandsland geworden. Ooit majestueuze steden zijn nu gevaarlijke ruines en overal liggen criminelen op de loer. Gewapend met zijn jachtgeweer, samurai zwaard en natuurlijk instinct heeft Eli jarenlang in deze wereld rondgezworven, altijd alert voor gewelddadige bendes op zoek naar middelen om te overleven. Wanneer hij in een kleine gemeenschap in Californie aankomt, raakt hij in conflict met de zelfverklaarde dictator Carnegie.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Blu-ray - Another Year

Blu-ray - Another Year € 4,99

Gerri is psychologisch hulpverlener, Tom is ingenieur. Ze leiden een geregeld leven van samen koken en tuinieren. Daarnaast hebben ze vrienden en familieleden die er niet in slagen om hun leven op orde te krijgen: hun volwassen zoon Joe die maar niet de juiste vrouw vindt, weduwnaar Ken die ongezond leeft en de nerveuze Mary die haar wanhoop achter een masker van lacherige zelfkritiek verbergt. In vier seizoenen en episodes toont Another Year het leven in al zijn eenvoud en complexiteit. De misère en de humor, in zomer en winter, met liefdesgeluk en tegenslag, hoop en wanhoop.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Blu-ray - Dallas Buyers Club

Blu-ray - Dallas Buyers Club € 4,99

Losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal rond Ron Woodroof, een drugsgebruiker, vrouwenversierder en homofoob die in 1986 de diagnose hiv en aids gesteld kreeg en nog slechts dertig dagen te leven zou hebben. Hij begon het medicijn Retrovir AZT in te nemen, de enige legale drug die op dat moment in Amerika verkrijgbaar was, maar dit bracht hem oog in oog met de dood. Om te overleven smokkelde hij allerlei alternatieve medicijnen vanuit de hele wereld de Verenigde Staten in. Lotgenoten kwamen ook bij hem terecht, en samen met zijn dokter Eve Saks en een andere patiënt genaamd Rayon vormde hij onbedoeld de 'Dallas Buyers Club': zij waren de ...

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Blu-ray - Fifty Shades of Grey Unseen Edition

Blu-ray - Fifty Shades of Grey Unseen Edition € 4,99

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie. Bevat: - Alternatief einde - Voorproefje op Fifty Shades Darker - De wereld van Christian - De wereld van Ana - Fifty Shades of Grey - Friends & Family - Behind The Shades - Fifty Shades: The ple ...

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Blu-ray - Focus

Blu-ray - Focus € 4,99

Nicky (Will Smith) is een meester op het gebied van misleiding, die een relatie krijgt met de nieuwbakken oplichtster Jess (Margot Robbie). Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een levensgevaarlijk spel, maar Jess gooit al zijn plannen in de war waardoor de doortrapte oplichter volledig van de wijs raakt.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Blu-ray - Underworld Trilogy

Blu-ray - Underworld Trilogy € 14,99

Beleef het episch avontuur van Underworld van begin tot eind met ALLE DRIE DE FILMS op Blu-ray in Underworld Trilogy!

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Blu-ray - The Ides of March

Blu-ray - The Ides of March € 4,99

Stephen (Gosling) is een ambitieuze persvoorlichter die onder campagneleider Paul Zara (Hoffman) meewerkt aan de campagne van de democratische presidentskandidaat gouverneur Morris (Clooney). Al snel valt Stephen, ondanks zijn goede intenties, ten prooi aan achterkamerpolitiek, verraderlijke manipulatie en wordt hij verleid door een jonge stagiaire. Hij probeert zich staande te houden, terwijl een journalist (Tomei) en de campagneleider van de andere grote kandidaat hem tegenwerken. Als Stephen vervolgens binnen zijn eigen team op een schandaal stuit, raakt hij volledig de weg kwijt.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Blu-ray - Warcraft

Blu-ray - Warcraft € 9,90

Epische verfilming van het gelijknamige computerspel. De focus van de film richt zich op de eerste ontmoeting tussen mensen en orcs, waarbij de hoofdrol voor Lothar en Durotan is weggelegd. De orcs zijn, net als in het spel, net zo menselijk in hun gedrag en gevoelens als de mensen.

€ 9,90 3 weken landelijk, ZH
Blu-ray - Ghostbusters (Extended Edition + Bonus Disc)

Blu-ray - Ghostbusters (Extended Edition + Bonus Disc) € 4,99

Drie wetenschappers (Bill Murray, Dan Aykroyd Harold Ramis) verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als Ghostbusters en zich bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten spoken en geesten. Wanneer ze een portaal naar een andere dimensie ontdekken is het aan de Ghostbusters om New York te redden van een verschrikkelijke verschijning.

€ 4,99 3 weken landelijk, ZH
Blu-ray - 300

Blu-ray - 300 € 4,99

Deze verfilming van een epos door Frank Miller (Sin City) spat van het scherm af met het bloed, de donder en de vrees van de felle visuele stijl van het boek, getrouw weergegeven in een intense mix van actie en computeranimatie. De film vertelt het verhaal van de Slag bij Thermopylae en de titanenstrijd op leven en dood die Koning Leonidas (Gerard Butler) en 300 Spartanen leverden tegen Xerxes (Rodrigo Santoro) en zijn enorme Perzische leger. Beleef de geschiedenis op het scherpst van de snede en geniet van deze bijzondere film.

€ 4,99 3 weken landelijk, ZH
Blu-ray - Fire & Ice: The Dragon Chronicles

Blu-ray - Fire & Ice: The Dragon Chronicles € 4,99

Carpia is een vredig koninkrijk in een wereld van draken, ridders en magische uitvindingen dat wordt geregeerd door Koning Augustin (Arnold Vosloo) en zijn vrouw Koningin Remini. Hierbij worden ze geadviseerd door de koninklijke adviseur Paxian Ru. Het land van de rust wordt al enige tijd wreed verstoord door een Fire Dragon die dood en verderf zaait in het land. De wrede koning Quilok biedt hen onderdak en ondersteuning, maar alleen in ruil voor Carpia's gehoorzaamheid. Om het koninkrijk te redden van de ondergang, begeeft de roekeloze prinses Luisa (Amy Acker) zich op een gevaarlijke zoektocht naar een verdwenen drakendoder. En tijdens die ...

€ 4,99 3 weken landelijk, ZH
Blu-ray - 30 Days Of Night

Blu-ray - 30 Days Of Night € 4,99

In een klein stadje in Alaska is het nmaal per jaar 30 dagen lang nacht. Terwijl de bewoners in de greep zijn van de Poolnacht, worden ze bezocht door een horde bloeddorstige, doodsbleke vampiers, onder aanvoering van de ijzingwekkende Marlow (Danny Huston). En voor n vallen ze ten prooi aan de vampiers, maar een kleine groep weet aan het bloedbad te ontsnappen, waaronder sheriff Oleson (Josh Hartnett) en zijn ex-vrouw Stella (Melissa George). Gesoleerd van de buitenwereld moeten ze zien te overleven, terwijl buiten in de ijskoude, donkere nacht de vampiers naar hen op zoek zijn. Een zenuwslopend kat-en-muisspel begint

€ 4,99 3 weken landelijk, ZH
Blu-ray - X-Men 2

Blu-ray - X-Men 2 € 4,99

De mutanten leven in een wereld waarin ze niet worden vertrouwd. Het wordt echter nog erger wanneer een nieuwe vijand de aanval inzet. Zijn extreme krachten verraden dat het om een mutant gaat. Het volk keert zich nog feller tegen de mutanten en legerleider Stryker krijgt daardoor meer steun in zijn strijd tegen de X-Men. Om Stryker te stoppen zal Professor Xavier moeten samenwerken met aartsvijand Magneto: de X-Men bereiden zich voor op de gevaarlijkste missie ooit.

€ 4,99 4 weken landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 50
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 981
RSS Feed