Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Blu-ray

Blu-ray - Star Wars: The Clone Wars Seizoen 1

Blu-ray - Star Wars: The Clone Wars Seizoen 1 € 4,99

Uitvoerend producent George Lucas en Lucasfilm Animation presenteren Star Wars: The Clone Wars Het complete seizoen 1. Oorlog is schering en inslag in het universum en daarom vechten de heldhaftige Jedi, inclusief Yoda, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en nieuweling Ahsoka Tano, om de orde te handhaven en de vrede te herstellen. Intussen zijn de Separatisten, onder aanvoering van Graaf Dooku, zijn moordenares Asajj Ventress en de boosaardige Generaal Grievous, van plan om de Republiek te verslaan en de macht over te nemen. Elke aflevering neemt je dieper mee het heelal in, waar je kennis maakt met nieuwe personages en onderweg nieuwe planeten ...

€ 4,99 2 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Verschrikkelijke Ikke (Blu-ray + DVD)

Blu-ray - Verschrikkelijke Ikke (Blu-ray + DVD) € 4,99

In een vrolijke, vredige buitenwijk met netjes omheinde en piekfijn verzorgde tuintjes staat een mysterieuze, onheilspellende villa temidden van een dood gazon. Het zwarte gebouw is het geheime hoofdkwartier van Gru die de wereld wil domineren met zijn legertje gele handlangers: DE COMPLEET DOLGEDRAAIDE MINIONS! Wie zijn plannen probeert te dwarsbomen, maakt snel kennis met een GRU-welijk arsenaal van krimpstralen, vriespistolen en oorlogsvoertuigen. Tot er plots drie weesmeisjes voor de deur staan die in Gru geen superschurk, maar de perfecte papa zien! Een grotere bedreiging voor zijn reputatie is nauwelijks denkbaar.

€ 4,99 2 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Verschrikkelijke Ikke 2 (Blu-ray + DVD)

Blu-ray - Verschrikkelijke Ikke 2 (Blu-ray + DVD) € 4,99

Gru (Steve Carrell), het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.

€ 4,99 2 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Jules Verne Adventures - Whales of Atlantis: In

Blu-ray - Jules Verne Adventures - Whales of Atlantis: In € 4,99

Duik mee in de donkere golven van de Atlantische Oceaan en maak contact met de reuzen van de zee. De oude Griekse filosoof Plato vertelde dat Atlantis in een dag en een nacht onder de zeebodem verdween. Alleen de toppen van de bergen bleven achter, eenzaam uitstekend boven het oppervlak van de Atlantische Oceaan. Tegenwoordig weten we dat deze bergtoppen bij de Azoren horen. In de diepte van de oceaan, leeft een legendarische walvis: de Potvis. Herman Melville schreef het wereldberoemde boek Moby Dick over deze zeegigant én zijn jager. Decennia lang zijn deze prachtige wezens prooi geweest voor walvisjagers. Ze werden opgejaagd vanuit de Vere ...

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Crusader (Special Edition)

Blu-ray - The Crusader (Special Edition) € 9,99

Zweden 1150. Arn Magnusson, de zoon van een Zweedse edelman, wordt verliefd op Cecilia. Hun liefde is hen echter niet gegund. Cecilia wordt in een klooster opgesloten en Arn wordt ingelijfd in het leger en naar het Midden-Oosten gestuurd, om mee te vechten in de Heilige Oorlog. Beide moeten vechten om te overleven. Hun geloof wordt op de proef gesteld, maar niet hun geloof in de liefde. Bij thuiskomst moet Arn zijn grootste gevecht leveren: voor zijn liefde en voor zijn koninkrijk…, The Crusader is een meeslepende miniserie, gebaseerd op de bestsellers van Jan Guillou. Met een budget van 30 miljoen is het de duurste Zweedse fi lmproductie ooi ...

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Xtreme Sports

Blu-ray - Xtreme Sports € 4,99

Xtreme Sports neemt je mee in een wereld waar adrenaline de ultime drug is en waar het nemen van risico's een manier van leven is. Nu voor het eerst compleet in stereoscopic 3D opgenomen. Op deze blu-ray stort het stuntteam je in het 3D avontuur met gevaar, plezier en durf. Dit zorgt er voor dat je op het puntje van je stoel zit terwijl het voelt alsof jij er zelf bij bent! Vlieg mee met een Ultralight Trike en voel de spanning terwijl je boven de mooie west kust vliegt. Ervaar een sprong van 207 meter met bungeejumping. Rijd mee op de quads over tracks met modderige kuilen, hobbels en steile beklimmingen. Ervaar de echte uitdaging voor de ri ...

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Sixteen Candles

Blu-ray - Sixteen Candles € 4,99

Het gaat niet goed met het tienerleven van Samantha. Ze is verliefd op de knapste jongen van school, terwijl de grootste sukkel van de school een oogje op haar heeft. En omdat haar zus gaat trouwen, vergeet de rest van het gezin door alle commotie haar zestiende verjaardag.

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Battlestar Galactica Blood & Chrome (Extended

Blu-ray - Battlestar Galactica Blood & Chrome (Extended € 4,99

Tijdens het tiende jaar van de eerste Cylon-oorlog slaagt William Adama, een jonge piloot, voor zijn studie aan de Academie. Hij wordt toegewezen aan één van de meest krachtige battlestars van de Koloniale vloot: de Galactica.

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Pillars of the Earth

Blu-ray - The Pillars of the Earth € 22,99

Het jaar is 1135 en het zijn donkere tijden voor Engeland. Honger, godsdiensttwisten en de strijd om de troon zijn eerder regel dan uitzondering. De enige erfgenaam van de Engelse troon is verdronken bij een schipbreuk. Nu de koning op sterven ligt ontbrandt een strijd om de macht…, Een hoofdkarakter is meesterbrouwer Tom. Als hij met zijn hongerlijdende gezin aanklopt bij het klooster van Kingsbridge ziet abt Philip dit als een teken van God. Philip en Tom koesteren dezelfde droom: de bouw van een magistrale kathedraal van eeuwige schoonheid. De verwezenlijking van hun droom zal veertig jaar vergen, omdat de bouw voortdurend stagneert. Boven ...

€ 22,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Killing Season (steel book)

Blu-ray - Killing Season (steel book) € 9,99

Benjamin Ford (Robert De Niro) is een voormalig Amerikaans militair. Hij is na zijn pensioen naar een afgelegen hut in de bergen getrokken, om de pijnlijke herinneringen aan de oorlog in Bosnië te vergeten. Hij bouwt een nieuw leven op, tot de dag dat Emil Kovac (John Travolta) opduikt. De voormalige Servische soldaat heeft een rekening te vereffenen met Ford die alleen maar te betalen is met wraak. Een meedogenloos kat-en muis- spel begint waarin Ford en Kovac hun persoonlijke oorlog in de bossen uitvechten in een bloederige confrontatie.

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Eve of Destruction

Blu-ray - Eve of Destruction € 4,99

Wetenschappers boren een gat in het universum om een onbeperkte bron van 'donkere energie' te oogsten, maar het experiment wordt gesaboteerd door eco-terroristen en veegt een hele stad van de kaart. Nu dreigt de energie van het daardoor gevormde zwarte gat de planeet volledig te vernietigen.

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Walk

Blu-ray - The Walk € 4,99

'The Walk' vertelt het verhaal van de Franse koorddanser Philippe Petit (Joseph Gordon Levitt). Philippe maakt zich in 1974 klaar voor zijn meest indrukwekkende stunt ooit: de waaghals is van plan om op ruim 400 meter hoogte tussen de torens van het World Trade Center door te lopen. over een dun koord.

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - The Time Being

Blu-ray - The Time Being € 4,99

Daniel (Wes Bentley) is een worstelende jonge kunstenaar. Als hij in contact komt met de mysterieuze, rijke weldoener Warner Dax (Frank Langella) accepteert hij een reeks bizarre opdrachten van deze excentrieke, stervende miljonair. Maar wil Dax Daniel proberen te helpen met zijn carrière, of diens leven te vernietigen.?

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Long Weekend

Blu-ray - Long Weekend € 4,99

Peter (James Caviezel) en Carla (Claudia Karvan) zijn op vakantie in de wildernis van Australië. Het stel heeft het prima naar hun zin, totdat de vakantie een wending krijgt die ze niet hadden verwacht. Ze komen er al snel achter dat de natuur in Australië geen genoegen neemt met hun respectloze gedrag.

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Jules Verne Adventures - The Last Gorillas:

Blu-ray - Jules Verne Adventures - The Last Gorillas: € 4,99

Blu-ray - Jules Verne Adventures - The Last Gorillas: Critical Countdown

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - 300 - Troy Duo Pack

Blu-ray - 300 - Troy Duo Pack € 14,99

300, In 480 voor Christus geeft de koning van Sparta leiding aan de slag om Thermopylae. Hij gaat hier samen met zijn troepen de strijd aan tegen de opkomende Perzen. Deze confrontatie zal leiden tot 's werelds eerste democratie. Troy, Het is 1193 voor Christus. Paris, de prins van Troje, wordt verliefd op Helena, koningin van Sparta, en Helena gaat met hem mee naar Troje, zonder dat haar echtgenoot -koning Menelaos- dat weet. Dit zorgt er voor dat beide koninkrijken in oorlog met elkaar raken. Rond de stad Troje wordt op bloedige wijze met elkaar gevochten. Achilles was de grootste held bij de Grieken, terwijl Hector, de oudste zoon van de k ...

€ 14,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Nine (UK)

Blu-ray - Nine (UK) € 4,99

Let op: deze bluray bevat geen Nederlands-talige ondertiteling. Zowel audio als ondertiteling zijn Engels-talig. Guido Contini (Daniel Day-Lewis) is een befaamde filmregisseur die streeft naar harmonie in zowel zijn carrière als privéleven. Zijn relatie met zijn echtgenote verloopt dramatisch, hij bevindt zich in een midlifecrisis en heeft geen inspiratie meer voor een nieuw script. Ondertussen probeert hij zijn aandacht te verdelen tussen zijn vrouw, zijn maîtresse, een journaliste, zijn muze en zijn moeder.

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - A Million Ways to Die in the West

Blu-ray - A Million Ways to Die in the West € 4,99

Het verhaal speelt zich af tijdens het Wilde Westen, een tijd waarin een man's reputatie alles was. Albert (Seth MacFarlane), een schaapherder, raakt zijn aantrekkelijke vriendin (Amanda Seyfried) kwijt nadat hij bang wordt tijdens een tweegevecht en zich terugtrekt uit het duel. Ontmoedigd door de gebeurtenis durft de laffe Albert zijn gezicht haast niet meer in het openbaar te vertonen. Dan ontmoet hij een beeldschone vrouw (Charlize Theron) met een mysterieus verleden. Terwijl zij Albert helpt zijn zelfvertrouwen weer terug te vinden, worden zij langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Hun relatie dreigt uit elkaar te vallen wanneer haar ma ...

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Elizabeth the Golden Age

Blu-ray - Elizabeth the Golden Age € 4,99

Het verhaal van de kruistocht van een vrouw om liefde, het verslaan van vijanden en het behouden van haar positie in de de westelijke wereld. Wanneer de katholieke Mary Stuart, de nicht van de protestantse koningin Elizabeth I, een band schept met Phillip van Spanje voor een hogere positie op de troon, is het Sir Francis Walsingham die de koningin tegen Mary Stuart moet beschermen in een machtsstrijd om de Engelse troon. Elizabeth moet sterk in haar schoenen staan en zelfs bereid zijn een oorlog te beginnen. En terwijl iedereen van haar verwacht dat ze trouwt met een geschikte partij om zo de opvolging veilig te stellen, wordt ze heimelijk ve ...

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Blu-ray - Rien à Déclarer (Nothing to Declare)

Blu-ray - Rien à Déclarer (Nothing to Declare) € 4,99

Dit is het verhaal van twee douanebeambten die vernemen dat hun kleine vaste douanepost op de grens tussen Courquain (Frankrijk) en Koorkin (België) op 1 januari 1993 zal verdwijnen. De Belg Ruben Vandevoorde, een overijverige douanier én francofoob van vader op zoon, ziet zich gedwongen om de eerste gemengde Frans-Belgische vliegende brigade op te richten. Zijn Franse partner wordt Mathias Ducatel, iemand waarmee hij het absoluut niet kan vinden, maar die tot ieders verrassing spontaan bereid was om de vaste partner te worden van Vandevoorde. Samen zullen ze de binnenwegjes in het grensgebied afschuimen, op zoek naar drugkoeriers en andere s ...

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 49
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 973
RSS Feed