Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Bedrijfsovernames

Sportcafé / bruin café te koop aangeboden

Sportcafé / bruin café te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Sportcafé / bruin café te koop aangeboden "Gelegen op de markt in het centrum ook als dagzaak in te zetten" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EX932A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Kwekerij te koop aangeboden (Noord Holland)
  • Foto's

Kwekerij te koop aangeboden (Noord Holland)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kwekerij te koop aangeboden (Noord Holland) "20.000m2 met 6500m2 kas waarvan 3250m2 cabrioletkas" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13ep084a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mog ...

3 dagen Vleuten, UT
Kleinschalig autoschadeherstel bedrijf te koop

Kleinschalig autoschadeherstel bedrijf te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kleinschalig autoschadeherstel bedrijf te koop aangeboden "Kan groeien naar 5 medewerkers in het huidige pand en deze omgeving" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GS057A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
16 persoons groepsaccommodatie te koop op ....

16 persoons groepsaccommodatie te koop op ....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: 16 persoons groepsaccommodatie te koop op Waddeneiland "Uniek qua omvang (16 personen) op het eiland, uitbreidbaar naar 24 personen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GL019A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Wijngroothandel te koop karakteristiek proeflokaal
  • Foto's

Wijngroothandel te koop karakteristiek proeflokaal

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Wijngroothandel te koop met karakteristiek proeflokaal "Geheel over te nemen of andere samenwerkingsvormen bespreekbaar" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13em058a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor h ...

3 dagen Vleuten, UT
Vertaalbureau te koop / MBI kandidaat gezocht
  • Foto's

Vertaalbureau te koop / MBI kandidaat gezocht

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Vertaalbureau te koop aangeboden/MBI kandidaat gezocht "Zeer toonaangevende klanten en een sterke groeiambitie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13cu981a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis ...

3 dagen Vleuten, UT
Handels- en maatwerk RVS metaalproductiebedrijf...

Handels- en maatwerk RVS metaalproductiebedrijf...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Handels- en maatwerk RVS metaalproductiebedrijf te koop "Productie-montage voortzetten van verantwoord en betaalbare kwaliteit " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14HM083A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Dropshipment gadget webshop te koop aangeboden

Dropshipment gadget webshop te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Dropshipment gadget webshop te koop aangeboden "5500 bezoekers per maand,1,3% conversie, veel online optimalisatie mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GP037A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Veelzijdige afhaal en bezorg horecazaak te koop

Veelzijdige afhaal en bezorg horecazaak te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Veelzijdige afhaal en bezorg horecazaak te koop aangeboden "Nog ruimte beschikbaar voor toko of ander food of gemaksconcept" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GL017A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Middelgroot psychologisch adviesbureau te koop

Middelgroot psychologisch adviesbureau te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Middelgroot psychologisch adviesbureau te koop "Hoger segment, toonaangevende klanten, groei in diverse segmenten mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GS062A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Innovatief en onderscheidend maatpakken concept...

Innovatief en onderscheidend maatpakken concept...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Innovatief en onderscheidend maatpakken concept te koop "100% maatwerk, kwaliteit en beter betaalbaar dan concurrenten" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EY937A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Universele motorzaak te koop (Zuid Nederland)
  • Foto's

Universele motorzaak te koop (Zuid Nederland)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Universele motorzaak te koop aangeboden (Zuid Nederland) "Zeer goede zichtlocatie, ook alleen het vastgoed/showroom is te koop" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13es101a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in ...

3 dagen Vleuten, UT
Zeer geavanceerde online drukkerij te koop

Zeer geavanceerde online drukkerij te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Zeer geavanceerde online drukkerij te koop aangeboden "650K omzet, drukken wordt allemaal uitbesteed, schaalbaar concept" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GQ046A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Veelzijdig en gerenommeerd outdoor bedrijf te koop

Veelzijdig en gerenommeerd outdoor bedrijf te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Veelzijdig en gerenommeerd outdoor bedrijf te koop (Belgie) "Unieke locatie met vastgoed en middelen te koop of te huur" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GM027A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Nederlands kinderkledingmerk te koop

Nederlands kinderkledingmerk te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Nederlands kinderkledingmerk te koop (met eigen winkels) "Zeer hoge marges, internationale distributeurs, groei internationaal en NL" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FW000A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Metaalbewerkings- productiebedijf te koop

Metaalbewerkings- productiebedijf te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Metaalbewerkings- productiebedijf te koop aangeboden "Doorgestart, toonaangevende vaste klanten, was 6x zo groot" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FM954A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

3 dagen Vleuten, UT
Stabiele DHZ winkel te koop (vuurwerk vergunning)
  • Foto's

Stabiele DHZ winkel te koop (vuurwerk vergunning)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Stabiele DHZ winkel te koop met vuurwerk vergunning (GLD) "Bovenverdieping van 250m2 wordt niet gebruikt (mogen woningen in)" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13dx044a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in v ...

3 dagen Vleuten, UT
Kleine kapsalon te koop (Regio NB-L)
  • Foto's

Kleine kapsalon te koop (Regio NB-L)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kleine kapsalon te koop (Regio NB-L) "Rendabel en groeimogelijkheden voor nagelstudio, permanante make up etc." Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13eo075a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis ...

3 dagen Vleuten, UT
Kleinschaligbouwbedrijf zoekt samenwerkingspartner
  • Foto's

Kleinschaligbouwbedrijf zoekt samenwerkingspartner

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kleinschalig bouwbedrijf zoekt vaste samenwerkingspartner "Met 200.000 euro uitbesteed werk interessant voor klein collega bouwbedrijf" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13es094a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schr ...

3 dagen Vleuten, UT
Webshop te koop aangeboden (2 textiel webwinkels)
  • Foto's

Webshop te koop aangeboden (2 textiel webwinkels)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: webshop te koop aangeboden (2 textiel webwinkels) "Inclusief lucratief inkoopcontract bij de groothandel voor vliegende start" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13eo068a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in ...

3 dagen Vleuten, UT
Toon per pagina
1 2 3 4 5 ... 27
Advertenties 41 t/m 60 van totaal 536
RSS Feed