Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Bedrijfsovernames

Babyandkidsplanet te koop aangeboden

Babyandkidsplanet te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Babyandkidsplanet te koop aangeboden "Er worden ook exclusieve merken gevoerd die niet eenvoudig te krijgen zijn" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV541A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Zeer succesvolle webwinkel te koop

Zeer succesvolle webwinkel te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Zeer succesvolle webwinkel te koop (interieur producten) "Voor een aantal toonaangevende A merken is dit de grootste webwinkel in NL" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV559A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Drogisterij te koop op A locatie

Drogisterij te koop op A locatie

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Drogisterij te koop op A locatie "Herpositionering nodig naar het hogere segment door aanwezige concurrentie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV557A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Dorpscafe te koop met potentie

Dorpscafe te koop met potentie

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Dorpscafe te koop met potentie en verhuur appartementen "Flexibel in te delen voor feestjes, terras zomers en eetcafé functie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV539A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Afslank, schoonheids en zonnestudio te koop

Afslank, schoonheids en zonnestudio te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Afslank-, schoonheids en zonnestudio te koop "Lage instap mogelijk door gespreide betaling" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AT532A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Kleinschalige zorginstelling te koop.

Kleinschalige zorginstelling te koop.

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kleinschalige zorginstelling te koop, creatieve dagbesteding "Zeer bijzonder en multifunctioneel atelier met 3 werkruimtes" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV537A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Gisteren Vleuten, UT
Kleine kinderkleding webwinkel te koop

Kleine kinderkleding webwinkel te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kleine kinderkleding webwinkel te koop aangeboden "De helft van het verkeer komt gratis binnen via Facebook (2000 vrienden)" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FP960A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Allround beveiliging- en installatiebedrijf te....

Allround beveiliging- en installatiebedrijf te....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Allround beveiliging- en installatiebedrijf te koop (alarm, camerabewaking, electra) "Gecertificeerd, 60-70 vaste klanten, vaste contracten, gezonde marges" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FM952A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kop ...

Eergisteren Vleuten, UT
Gespecialiseerde deurenwinkel te koop aangeboden

Gespecialiseerde deurenwinkel te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Gespecialiseerde deurenwinkel te koop aangeboden "Vastgoed koop of huur, uitbreidbaar naar zonnewering, kozijnen etc." Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FT988A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Unieke webwinkel in betaalbare damesmode te koop

Unieke webwinkel in betaalbare damesmode te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Unieke webwinkel in betaalbare damesmode te koop "30.000 volgers in de sociale media, uniek assortiment met goede marges" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FS977A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Kantoorartikelen groothandel te koop aangeboden

Kantoorartikelen groothandel te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kantoorartikelen groothandel te koop aangeboden "Iedere constructie bespreekbaar bij de juiste commerciële man" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FS978A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed

Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed "Gunstig gelegen bij een Albert Heijn en diverse verswinkels" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen:BOSN14GY080A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Webwinkel te koop (producten voor kinderspeelhoek)
  • Foto's

Webwinkel te koop (producten voor kinderspeelhoek)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Webwinkel te koop in producten voor kinderspeelhoek "Toppositie in zoekmachines, andere internet marketing verbetering mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13em061a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u i ...

Eergisteren Vleuten, UT
Rendabele innovatieve mobiele autowasserij te koop

Rendabele innovatieve mobiele autowasserij te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Rendabele innovatieve mobiele autowasserij te koop "Landelijk schaalbaar concept, zeer professioneel en rendabel" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FP963A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Horecazaak te koop aangeboden (taarten en koffie)
  • Foto's

Horecazaak te koop aangeboden (taarten en koffie)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Horecazaak te koop aangeboden (vlaaien, taarten en koffie) "AA locatie met 12 meter front, door prive omstandigheden te koop" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13el056a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in v ...

Eergisteren Vleuten, UT
Te ontwikkelen horecazaak te koop Amsterdam

Te ontwikkelen horecazaak te koop Amsterdam

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Te ontwikkelen horecazaak te koop Amsterdam "Interessant huurcontract, geschikt voor ijssalon, koffie-concept etc" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GP041A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
B-C bookingssite te koop .....

B-C bookingssite te koop .....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: B-C bookingssite te koop (specifieke creatieve freelancers) "Uniek concept dat een grote ontransparante markt inzichtelijk maakt" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FU997A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Explosief groeiende abonnementen webshop te koop

Explosief groeiende abonnementen webshop te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Explosief groeiende abonnementen webshop te koop "1000 nieuwe klanten per maand, inzichtelijke business case voor opschalen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FR973A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Vlaaienwinkel horecazaak te koop aangeboden

Vlaaienwinkel horecazaak te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Vlaaienwinkel horecazaak te koop aangeboden "15% groei per jaar, koffie, ijs, broodjes, vlaaien ook aan bedrijven" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FQ970A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
2 speelgoed webshops te koop aangeboden

2 speelgoed webshops te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: 2 speelgoed webshops te koop aangeboden "Kwalitatieve site voor houten speelgoed en een merkspeelgoed prijsvechter" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GL021A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 27
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 537
RSS Feed