Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Bedrijfsovernames

Stabiele DHZ winkel te koop (vuurwerk vergunning)
  • Foto's

Stabiele DHZ winkel te koop (vuurwerk vergunning)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Stabiele DHZ winkel te koop met vuurwerk vergunning (GLD) "Bovenverdieping van 250m2 wordt niet gebruikt (mogen woningen in)" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13dx044a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in v ...

Vandaag Vleuten, UT
Unieke webwinkel in betaalbare damesmode te koop

Unieke webwinkel in betaalbare damesmode te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Unieke webwinkel in betaalbare damesmode te koop "30.000 volgers in de sociale media, uniek assortiment met goede marges" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FS977A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Rendabele innovatieve mobiele autowasserij te koop

Rendabele innovatieve mobiele autowasserij te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Rendabele innovatieve mobiele autowasserij te koop "Landelijk schaalbaar concept, zeer professioneel en rendabel" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FP963A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Halal supermarkt / slagerij te koop aangeboden

Halal supermarkt / slagerij te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Halal supermarkt / slagerij te koop aangeboden "Rendabele groeiende zaak, uniek in de omgeving" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FX007A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Innovatief en onderscheidend maatpakken concept...

Innovatief en onderscheidend maatpakken concept...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Innovatief en onderscheidend maatpakken concept te koop "100% maatwerk, kwaliteit en beter betaalbaar dan concurrenten" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EY937A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Veelzijdig en gerenommeerd outdoor bedrijf te koop

Veelzijdig en gerenommeerd outdoor bedrijf te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Veelzijdig en gerenommeerd outdoor bedrijf te koop (Belgie) "Unieke locatie met vastgoed en middelen te koop of te huur" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GM027A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Zeer rendabele en groeiende buurtkroeg/ feestcafé

Zeer rendabele en groeiende buurtkroeg/ feestcafé

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Zeer rendabele en groeiende buurtkroeg/ feestcafé te koop "Gelegen in een toeristische locatie in Twente (capaciteit tot 350 man) " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FU994A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Horecazaak te koop aangeboden (taarten en koffie)
  • Foto's

Horecazaak te koop aangeboden (taarten en koffie)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Horecazaak te koop aangeboden (vlaaien, taarten en koffie) "AA locatie met 12 meter front, door prive omstandigheden te koop" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13el056a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in v ...

Vandaag Vleuten, UT
Webshop te koop aangeboden (2 textiel webwinkels)
  • Foto's

Webshop te koop aangeboden (2 textiel webwinkels)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: webshop te koop aangeboden (2 textiel webwinkels) "Inclusief lucratief inkoopcontract bij de groothandel voor vliegende start" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13eo068a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in ...

Vandaag Vleuten, UT
Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed

Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Stabiele kado- bloemenwinkel te koop met vastgoed "Gunstig gelegen bij een Albert Heijn en diverse verswinkels" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen:BOSN14GY080A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Middelgroot psychologisch adviesbureau te koop

Middelgroot psychologisch adviesbureau te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Middelgroot psychologisch adviesbureau te koop "Hoger segment, toonaangevende klanten, groei in diverse segmenten mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14GS062A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
B-C bookingssite te koop .....

B-C bookingssite te koop .....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: B-C bookingssite te koop (specifieke creatieve freelancers) "Uniek concept dat een grote ontransparante markt inzichtelijk maakt" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FU997A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Webshop te koop met wellnes/zwembad producten

Webshop te koop met wellnes/zwembad producten

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Webshop te koop met wellnes/zwembad producten "Een goedlopende webshop met kansen op SEO gebied!" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FT990A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Allround beveiliging- en installatiebedrijf te....

Allround beveiliging- en installatiebedrijf te....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Allround beveiliging- en installatiebedrijf te koop (alarm, camerabewaking, electra) "Gecertificeerd, 60-70 vaste klanten, vaste contracten, gezonde marges" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14FM952A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kop ...

Vandaag Vleuten, UT
Winstgevende kleine internationale groothandel....

Winstgevende kleine internationale groothandel....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Winstgevende kleine internationale groothandel te koop "300.000 euro omzet, 40% marge, 100% vanuit huis gerund, veel groei mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EY935A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Wijngroothandel te koop karakteristiek proeflokaal
  • Foto's

Wijngroothandel te koop karakteristiek proeflokaal

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Wijngroothandel te koop met karakteristiek proeflokaal "Geheel over te nemen of andere samenwerkingsvormen bespreekbaar" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13em058a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor h ...

Vandaag Vleuten, UT
Groothandel te koop in Spaanse wijn
  • Foto's

Groothandel te koop in Spaanse wijn

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Groothandel te koop in Spaanse wijn "Nabij Duitsland, een echte groeimarkt voor Spaanse wijn" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13eo070a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelij ...

Vandaag Vleuten, UT
Vertaalbureau te koop / MBI kandidaat gezocht
  • Foto's

Vertaalbureau te koop / MBI kandidaat gezocht

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Vertaalbureau te koop aangeboden/MBI kandidaat gezocht "Zeer toonaangevende klanten en een sterke groeiambitie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13cu981a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis ...

Vandaag Vleuten, UT
Kleine kapsalon te koop Zuid Holand
  • Foto's

Kleine kapsalon te koop Zuid Holand

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kleine kapsalon te koop Zuid Holand "SPOED iVM OMSTANDIGHEDEN!!!! Omzet 80.000 euro, verkoopprijs 29.000 euro" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13ep079a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis ...

Vandaag Vleuten, UT
Handels- en maatwerk RVS metaalproductiebedrijf...

Handels- en maatwerk RVS metaalproductiebedrijf...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Handels- en maatwerk RVS metaalproductiebedrijf te koop "Productie-montage voortzetten van verantwoord en betaalbare kwaliteit " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14HM083A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Vandaag Vleuten, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 27
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 526
RSS Feed