Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Verzamelen
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Diensten
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Posters

URBAN LEGENDS : FINAL CUT filmfotoset.

URBAN LEGENDS : FINAL CUT filmfotoset. € 17,50

ORIGINELE komplete FRANSE lobbycard set( bioscoop vitrine foto's ) van 8 st. in het formaat van 27,5 x 21 cm. in ongebruikte staat en in HOOGGLANS uitgevoerd. De prijs is EXCLUSIEF verzenden. Regie : John Ottman en met Jennifer Morrison, Matthew Davis en Hart Bochner. Amy Mayfield is een studente aan de Alpine University, die problemen heeft met het afronden van haar film over "urban legends". De leden van haar crew worden één voor één slachtoffers van fatale "ongelukken". Achterdochtig geworden besluit Amy de boel te gaan onderzoeken, en ze komt er achter dat er een moordenaar actief is.

€ 17,50 Vandaag Heel Nederland., NH
LA VIE Rêvée DES ANGES filmfotoset.
  • Foto's

LA VIE Rêvée DES ANGES filmfotoset. € 15

ORIGINELE Franse lobbycard set( bioscoop vitrine foto 's ) van 6 st. in het formaat van 28,5 x 21 cm. en in ongebruikte staat. De prijs is EXCL. verzendkosten. Regie : Erick Zonca en met Élodie Bouchez, Natacha Régnier, Jo Priesta, Patrick Mercado en Jo Prestia. Drama over twee jonge vrouwen die het beste van hun uitzichtloze leven in Lille proberen te maken.

€ 15 Vandaag Heel Nederland., NH
WAG THE DOG filmfotoset.
  • Foto's

WAG THE DOG filmfotoset. € 17,50

ORIGINELE komplete FRANSE lobbycard set( bioscoop vitrine foto 's ) van 8 st. in ongebruikte staat en het formaat van 29,5 x 21 cm. In hoogglans uitvoering. De prijs is EXCL. verzendkosten. Regie : Barry Levinson en met Dustin Hoffman, Robert De Niro, Anne Heche, Denis Leary, Willie Nelson, Andrea Martin, Kirsten Dunst, William H. Macy, John Michael Higgins, Suzie Plakson. Minder dan twee weken voor de verkiezingen wordt de president van de Verenigde Staten beschuldigd van seksueel wangedrag. Het Witte Huis roept de hulp in van adviseur Brean, een briljant intrigant en image-builder.

€ 17,50 Vandaag Heel Nederland., NH
WALL STREET filmfotoset.
  • Bieden
  • Foto's

WALL STREET filmfotoset. € 25

ORIGINELE komplete FRANSE lobbycard set( bioscoop vitrine foto 's ) van 12 st. in ongebruikte staat en het formaat van 27 x 21 cm. In hoogglans uitvoering. De prijs is EXCL. verzendkosten. Regie : Oliver Stone en met Michael Douglas, Charlie Sheen, Daryl Hannah, Martin Sheen en Hal Holbrook. Bud Fox is een aandelenhandelaar op Wall Street met een grote drang om de top te bereiken. Zijn vrije tijd gebruikt hij om in contact te komen met de machtige en succesvolle Gordon Gekko. Wanneer hij hem eindelijk ontmoet wordt Fox meegetrokken in de wereld van yuppies, duistere deals, geld en vrouwen.

€ 25 Vandaag Heel Nederland., NH
DesignClaud Ik hou van je tot de maan en terug - Zwart wit

DesignClaud Ik hou van je tot de maan en terug - Zwart wit € 19,95

Omschrijving: Het inrichten van de babykamer of kinderkamer is een van de leukste klussen in huis. In een kinderkamer kun je veel leuke kleuren, motieven, figuren en patronen gebruiken. Zoals bijvoorbeeld een vrolijke kinderkamer poster of babykamer poster. Specificaties: Conditie: Nieuw EAN (artikel code): 3437802004023 Levering: Verzenden Merk: DesignClaud

€ 19,95 Eergisteren Haaften, GE
DesignClaud Parijs Plattegrond poster Blauw

DesignClaud Parijs Plattegrond poster Blauw € 19,95

Omschrijving: Een herinnering aan een gave stad, je eigen stad of een droomstad! Een stadskaart poster van een stad hangt altijd mooi aan de wand in een interieur, is een eyecatcher + een super gaaf cadeau! Specificaties: Conditie: Nieuw EAN (artikel code): 3437802042698 Levering: Verzenden Merk: DesignClaud

€ 19,95 Eergisteren Haaften, GE
THE GREEN FOG filmposter.

THE GREEN FOG filmposter. € 9,95

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 7,95 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Guy Maddin, Galen Johnson en Evan Johnson. Cinefiel en beeldenstormer Maddin, 'the maestro from Manitoba', stelde zichzelf voor de uitdaging om een nieuwe versie van Vertigo te maken zonder de beelden van de klassieker te gebruiken.

€ 9,95 3 dagen Heel Nederland., NH
T - 34 filmposter.

T - 34 filmposter. € 8

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 7,95 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Aleksey Sidorov, Chris Golden en Aron Coleite en met Alexander Petrov, Irina Starshenbaum, Nikita Kukushkin, Vinzenz Kiefer, Viktor Dobronravov, Pyotr Skvortsov en Semen Treskunov. Rusland, 1944, WOII. Een groep Russische soldaten ontsnappen aan de Duitsers in een zwaar toegetakelde T-34-tank.

€ 8 3 dagen Heel Nederland., NH
LONG DAY ' S JOURNEY INTO NIGHT filmposter.

LONG DAY ' S JOURNEY INTO NIGHT filmposter. € 9,95

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 7,95 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Bi Gan en met Jue Huang, Wei Tang en Sylvia Chang. Kaili. Lux Hongwu keert terug, nadat hij 12 jaar eerder zijn geboortedorp ontvluchtte. In één lange shot wordt de 'onbetrouwbare herinneringen' aan een nachtelijke ontmoeting met een mysterieuze vrouw twintig jaar geleden herbeleefd. Originele filmtitel : Di Qiu Zui Hou De Ye Wan.

€ 9,95 3 dagen Heel Nederland., NH
ONLY YOU filmposter.

ONLY YOU filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 7,95 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Harry Wootliff en met Laia Costa, Josh O'Connor en Stuart Martin. Glasgow. Per toeval ontmoeten Elena en Jake elkaar op nieuwjaarsavond, wanneer beiden dezelfde taxi willen nemen. Nadat ze besloten de taxi te delen, starten ze een gepassioneerde relatie. Wanneer zij kinderen willen, blijkt dit moeilijker dan ze anticipeerden.

€ 8,50 3 dagen Heel Nederland., NH
ASK DR. RUTH filmposter.

ASK DR. RUTH filmposter. € 8

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 7,95 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Ryan White en met Ruth Westheimer. Dr. Ruth Westheimer is de eerste en beroemdste sekstherapeut op de Amerikaanse televisie. Nu bijna 90 jaar oud praat ze noch steeds de hele dag over seks. Haar traumatische oorlogsjaren, maar ook de seksuele revolutie en het omvormen van het beeld over AIDS komen aan bod.

€ 8 3 dagen Heel Nederland., NH
THE CHEYENNE SOCIAL CLUB lobbycard set.
  • Bieden
  • Foto's

THE CHEYENNE SOCIAL CLUB lobbycard set. € 45

ORIGINELE komplete Franse filmfotoset( bioscoop vitrine foto's ) van 16 st. in ongebruikte staat en het formaat van 30 x 24,5 cm. De prijs is EXCLUSIEF verzendkosten. Regie : Gene Kelly en met James Stewart, Henry Fonda en Shirley Jones. Man erft een bordeel, na een tocht van een jaar komt hij samen met zijn vriend aan bij het bordeel. Nadat hij de tent gezien heeft doe hij niets liever dan de boel te sluiten. Maar de toekomst van de dames baart hem zorgen. Man besluit toch het bordeel aan de dames over te doen en gaat zelf weer koeien hoeden. USA 1970.

€ 45 3 dagen Heel Nederland., NH
CINDERELLA ( ASSEPOSTER ) lobbycard set.
  • Foto's

CINDERELLA ( ASSEPOSTER ) lobbycard set. € 15

ORIGINELE komplete Franse filmfotoset( bioscoop vitrine foto's ) van 6 st. in ongebruikte staat en het formaat van 38,5 x 20 cm. De prijs is EXCLUSIEF verzendkosten. In HOOGGLANS uitgevoerd. Regie : Clyde Geronimi, Wilfred Jackson, Hamilton Luske. Het betreft de gerestaureerde versie van eeen aantal jaren geleden.

€ 15 3 dagen Heel Nederland., NH
AFTER THE REHEARSAL lobbycard set.
  • Foto's

AFTER THE REHEARSAL lobbycard set. € 15

ORIGINELE komplete FRANSE filmfotoset( bioscoop vitrine foto's ) van 7 st. in het formaat van ca.29,5 x 23,5 cm. en in ongebruikte staat. In hoogglans uitvoering. Regie : Ingmar Bergman en met Erland Josephson, Lena Olin, Ingrid Thulin, Bertil Guve en Nadja Palmstjerna-Weiss. Na een repetitie voor een theaterstuk blijft een regisseur napraten met de jonge hoofdrolspeelster, een alcoholistische actrice - die ooit zijn vrouw was - en een steractrice. Hij raakt zich van zijn onmacht in menselijke relaties bewust evenals zijn onvermogen om als regisseur een wezenlijke bijdrage te leveren aan de tekst, de acteurs en het publiek. Zweden 1984. Zweed ...

€ 15 3 dagen Heel Nederland., NH
JOHN CARPENTER ' S STARMAN lobbycard set.
  • Foto's

JOHN CARPENTER ' S STARMAN lobbycard set. € 10

ORIGINELE DUITSE filmfotoset( bioscoop vitrine foto's ) van 4 st. in het formaat van 30,5 x 23,5 cm. en 2 st. in het formaat 47 x 30 cm. en in ongebruikte staat. De 2 grote foto 's zijn 1 x machinaal Regie : John Carpenter en met Jeff Bridges, Karen Allen, Charles Martin Smith, Richard Jaeckel en Robert Phalen. Een alien die crasht op Aarde neemt de vorm aan van de overleden echtgenoot van Jenny Hayden, die nooit over zijn dood heen is gekomen. De alien vraagt de hulp van Jenny om uit handen van de overheid te blijven en om op tijd bij zijn soortgenoten te zijn aan de andere kant van Amerika.

€ 10 3 dagen Heel Nederland., NH
COP LAND lobbycard set.
  • Foto's

COP LAND lobbycard set. € 17,50

ORIGINELE komplete FRANSE filmfotoset( bioscoop vitrine foto's ) van 8 st. in het formaat van ca.28,5 x 22 cm. en in ongebruikte staat. In hoogglans uitvoering. Regie : James Mangold en met Sylvester Stallone, Robert De Niro, Annabella Sciorra, Ray Liotta en Harvey Keitel. Vlakbij New York, één van 's werelds meest gevaarlijke steden, ligt de veiligste plek op aarde: Garrison, beter bekend als Cop Land. Hier wonen de hardste en de meest onderscheiden agenten van het New Yorkse politiekorps. Totdat.....

€ 17,50 3 dagen Heel Nederland., NH
DesignClaud Kaapstad Plattegrond poster

DesignClaud Kaapstad Plattegrond poster € 19,95

Omschrijving: Een herinnering aan een gave stad, je eigen stad of een droomstad! Een stadskaart poster van een stad hangt altijd mooi aan de wand in een interieur, is een eyecatcher + een super gaaf cadeau! Specificaties: Conditie: Nieuw EAN (artikel code): 3437802049413 Levering: Verzenden Merk: DesignClaud

€ 19,95 3 dagen Haaften, GE
DesignClaud Nijmegen Plattegrond poster Roze

DesignClaud Nijmegen Plattegrond poster Roze € 19,95

Omschrijving: Een herinnering aan een gave stad, je eigen stad of een droomstad! Een stadskaart poster van een stad hangt altijd mooi aan de wand in een interieur, is een eyecatcher + een super gaaf cadeau! Specificaties: Conditie: Nieuw EAN (artikel code): 3437802151369 Levering: Verzenden Merk: DesignClaud

€ 19,95 3 dagen Haaften, GE
DesignClaud Mechelen Plattegrond poster

DesignClaud Mechelen Plattegrond poster € 19,95

Omschrijving: Een herinnering aan een gave stad, je eigen stad of een droomstad! Een stadskaart poster van een stad hangt altijd mooi aan de wand in een interieur, is een eyecatcher + een super gaaf cadeau! Specificaties: Conditie: Nieuw EAN (artikel code): 3437802049536 Levering: Verzenden Merk: DesignClaud

€ 19,95 3 dagen Haaften, GE
DesignClaud Lekkum Plattegrond poster

DesignClaud Lekkum Plattegrond poster € 19,95

Omschrijving: Een herinnering aan een gave stad, je eigen stad of een droomstad! Een stadskaart poster van een stad hangt altijd mooi aan de wand in een interieur, is een eyecatcher + een super gaaf cadeau! Specificaties: Conditie: Nieuw EAN (artikel code): 3437802039216 Levering: Verzenden Merk: DesignClaud

€ 19,95 3 dagen Haaften, GE
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 225
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 4.486
RSS Feed