Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Verzamelen
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Diensten
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Krijgsmacht

Scherpe samurai zwaarden (sabel, mes, zwaard, messen, dolk
 • Bieden
 • Foto's

Scherpe samurai zwaarden (sabel, mes, zwaard, messen, dolk € 79

Scherpe samurai zwaarden, messen en middeleeuwse zwaarden Kijk op onze website: https://www.zwaardenshop.com/

€ 79 6 dagen Rotterdam
Sovjet Unie - Administratie - Prachtige vlag uit de periode
 • Bieden
 • Foto's

Sovjet Unie - Administratie - Prachtige vlag uit de periode Bieden

Prachtige vlag uit de periode van de Sovjet-Unie. De vlag is gemaakt van dik, dubbel fluweel, het portret van Lenin is op de voorzijde, het wapen van de Sovjet-Unie is op de achterzijde en alle inscripties zijn gemaakt in goud borduurwerk. Aan beide zijden van de vlag zijn er vele communistische slogans, waaronder de meest ernstige - Proletariërs van alle landen, Unite! Versierd met prachtige gouden franjes rond de randen, zal het een geweldige aanvulling op uw collectie. Wordt verzonden binnen 1 werkdag na de datum van betaling

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Verenigd Koninkrijk - Mooi kavel van twee originele Engelse
 • Bieden
 • Foto's

Verenigd Koninkrijk - Mooi kavel van twee originele Engelse Bieden

Fraai kavel. Pet van de "Ministry of Defence" Police. Gemaakt door de firma Compton Ltd. Pet van de "Kent Constabulary" Police. Gemaakt door de firma Carl Isken, Köln (bijzonder) Beide petten zijn in goede, maar uiteraard gebruikte staat. Zie foto's, deze maken onderdeel uit van de omschrijving. Worden zorgvuldig verpakt, en aangetekend verzonden.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
VS - Accessoires, Meest gezochte pokerkaarten Irak - 2003
 • Bieden
 • Foto's

VS - Accessoires, Meest gezochte pokerkaarten Irak - 2003 Bieden

Rare poker cards, used by the US Marines during the conflict in Iraq. The American soldiers used these cards during the search for the dictator Saddam Hussein and his most important collaborators. Don't miss out on a chance to get a glimpse of recent history.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Frankrijk - Marine Troop - Uniform, Grote blauwe outfit
 • Bieden
 • Foto's

Frankrijk - Marine Troop - Uniform, Grote blauwe outfit Bieden

Volledige Navy Officer avondjurk Avondjurkenuniform voor grote officieren Blauw uniform met gouden navy anker knopen Colonel jas streep + broek + vest Origineel Frans leger Uniform in zeer goede staat (moet geperst worden)

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Verenigde Staten - US Special Forces ring
 • Bieden
 • Foto's

Verenigde Staten - US Special Forces ring Bieden

Zilveren US ring. De ring is gemarkeerd silver 925 Ringmaat 20 mm De ring is in mooie gebruikte staat Wordt verzonden als pakketpost

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Verenigd Koninkrijk - Special Forces. - Landmijndetector -
 • Bieden
 • Foto's

Verenigd Koninkrijk - Special Forces. - Landmijndetector - Bieden

Britse mijnendetector typenummer I CIE C29923 niet getest,hij is van 1989. Alles wel aanwezig zoals de accu, meter, koptelefoon handleiding dergelijke. Voor een goede indruk van de kavel bekijk de fotoserie.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Italië - Leger/Infanterie - Voertuig
 • Bieden
 • Foto's

Italië - Leger/Infanterie - Voertuig Bieden

Militair voertuig geleverd aan Italiaanse Alpine troopers MTA90 alpen3, in zeer goede staat, klein formaat, hoogte 1,05 m, lengte 1,45 m, breedte 1,14 m, JLO 2T-motor, nieuw (geen replica), remmen, pomp, nieuwe riemregelaar, bijna nieuw banden, compleet met aanhanger, tankpositie gewijzigd om problemen met de pomp te voorkomen (originele instelling kan worden vervangen), camouflagekleur, met complete onderdelen voor het chassis, pedaalbord, tank, olie / brandstofmengset.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Frankrijk - van de militaire school van soreze - twee
 • Bieden
 • Foto's

Frankrijk - van de militaire school van soreze - twee Bieden

Hoogte jas = 60 cm Jas breedte = 43 cm Lengte jas = 55 cm Maat L Zie foto voor onleesbare resten van markeringen. Authentiek en origineel vintage item.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
België - militair - Helm
 • Bieden
 • Foto's

België - militair - Helm Bieden

Helm van de 69e De emblemen zijn niet het origineel. Zie foto voor onleesbare resten van markeringen.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Verenigd Koninkrijk - militair - pet
 • Bieden
 • Foto's

Verenigd Koninkrijk - militair - pet Bieden

Middlesex RECI cap, Verenigd Koninkrijk Zie foto met onleesbare restanten van markeringen. Authentiek en origineel vintage item.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Belgie, Duitsland, Engeland - Lot varia Militaria- 1970
 • Bieden
 • Foto's

Belgie, Duitsland, Engeland - Lot varia Militaria- 1970 Bieden

Diverse militaria: Belgische wollen battle dress, op deborst een Parawing,Kraagspiegels, Divisie embleem op de mouw . Sportembleem op de borst ,op 1 epauleteen embleem Belgische kunststof armband P Verbandpakje 6 plastikken emblemen uit de jaren 60 Bundes Grenzschutz jasje Bundes Marine Officier veldmuts Verbandpackchen 3x Duitse Y-riemen, gedragen door het Oost Duitse leger Zaklampje Oost-Duitse wintermuts Zwarte koppel Indonesie Boek opkomst van het Derde Rijk Rijk geillustreerd Boordevol informatie 144 blz. HK gecensureerd Houten wandschildje lengte: 37 cm 3 verpakkingen voor zend-ontvanger Handboeien met sleutje Lege hulsjes Helm vizier 2 ...

Bieden 4 dagen landelijk, UT
USSR - Leger/Infanterie - Grote vlag (16 republieken van de
 • Bieden
 • Foto's

USSR - Leger/Infanterie - Grote vlag (16 republieken van de Bieden

Grote vlag (170X 110cm) met afbeelding van Lenin en het embleem van de Sovjet-Unie (en het wapenschild van de 16 Sovjetrepublieken), twee doeken. Op de vlag slogans: "Glorie aan de Unie van de Socialistische Sovjetrepublieken", "Proletariërs van alle landen, eenheid!". Materiaal - Atlas. Origineel - USSR - 100%. Aangetekende brief. Levering: min - 23 dagen, max - 55 dagen (Italië - 27-60 dagen, China - 25-55 dagen).

Bieden 4 dagen landelijk, UT
VS - Special Forces. - Aansteker, Zippo, Kosovo - 1999
 • Bieden
 • Foto's

VS - Special Forces. - Aansteker, Zippo, Kosovo - 1999 Bieden

Ik verkoop de hierboven genoemde nieuwe en ongebruikte ZIPPO KFOR gasaansteker. Dit stuk is een zeldzaamheid, gemaakt voor KFOR (Kosovo Force). Alleen soldaten die bij deze missie van 1999 betrokken waren, ontvingen het! Niemand anders heeft deze aansteker gekregen, hij is uniek en er zijn er maar heel weinig. Het komt in de originele doos, een luciferdoosje.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Nederland - Helm
 • Bieden
 • Foto's

Nederland - Helm Bieden

Nederlandse brandweerhelm, periode 1950-1974, in zeer goede staat, met wat gebruikssporen aan de binnenkant en wat krasjes aan de buitenkant. De helm wordt geleverd met de leren nekbeschermer met de riem die wordt gebruikt om aan het hoofd te bevestigen, evenals een plastic hoofdsteun. Op de leren riem ziet u de naam van het toestel of de persoon die het droeg. Verzending: postdienst (Frankrijk, EU, wereldwijd)

Bieden 4 dagen landelijk, UT
België - Anti-vliegtuigen troepen - Bonnet de
 • Bieden
 • Foto's

België - Anti-vliegtuigen troepen - Bonnet de Bieden

Hoofddeksel,Kentekens,Foto's. Artillerie grondverdediging tegen luchtvaartuigen. Anti Aircraft Artillerie. Vooroorlogse,oorlogse 1940-1945 en naoorlogse kentekens. ABBL,Armée Belge,Belgisch Leger.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Frankrijk - Helm
 • Bieden
 • Foto's

Frankrijk - Helm Bieden

Three original French pompier helmets. nickeled metal helmets with brass decoration, original leather interior in good condition. condition helmets : see photos will be shipped immediately with care and tracking.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Verenigde Staten - Leger/Infanterie - Radio-uitrusting -
 • Bieden
 • Foto's

Verenigde Staten - Leger/Infanterie - Radio-uitrusting - Bieden

1951 US tafel radio. Deze mooie radio komt 1951 van de US en is gebruikt in Europa. Deze soort radio’s werden gebruikt om met andere te praten op anderen basissen. Deze moest je meenemen in een huis om in een stopcontact te zetten en dus niet op batterij. Als je de radio opent zie je de binnenkant met de batterij en bedrading. De binnenkant is ook in de beste kwaliteit. Geen schade aan de binnenkant en de buiten kant is ook compleet en schoon zonder scheurtjes. Er hoord nog een koffertje bij maar die heb ik helaas niet. De radio werkt nog maar je kan er niemand mee bereiken want ze hebben nu andere apparatuur. Er hoorde nog een kist omheen ma ...

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Sovjet Unie - Vlag van de Sovjet-Unie
 • Bieden
 • Foto's

Sovjet Unie - Vlag van de Sovjet-Unie Bieden

Een prachtige Sovjetvlag 160/110 cm. Ideaal zelfs voor een kleine kamer en zal een uitstekende decoratie zijn voor uw verzameling! De vlag toont het wapen van de Sovjet-Unie en communistische propagandaslogans - Proletariërs van alle landen, verenigt u! ets. Wordt verzonden binnen 1 werkdag na de datum van betaling

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Leger/Infanterie - Ademhalingsapparatuur -
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Leger/Infanterie - Ademhalingsapparatuur - Bieden

Duitse legerkist met inhoud. De inhoud van de kist is aanvullende uitrusting voor het ademhalingsapparatuur. De inhoud van de legerkist zijn twee zuurstof flessen en een bar meter. De kist is compleet met verschillende stempels van verschillende jaren. Het bouwjaar is 1962, te vinden op het metalen insteek plaatje. De flessen zijn leeg, en word aangeboden als strikt decoratief gebruik. De kist heeft een afmeting van 67 cm x 16 cm x 30 cm. Kijk verder goed naar de foto's voor een goede indruk van het kavel. De kist en inhoud zijn in goed gebruikte staat.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 20
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 385
RSS Feed