Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Verzamelen
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Diensten
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Krijgsmacht

Verenigd Koninkrijk - Charles 1 ,Henry VIII, The Defence
 • Bieden
 • Foto's

Verenigd Koninkrijk - Charles 1 ,Henry VIII, The Defence Bieden

8 Medailles en of Munten....1 : Charles XII carolvs D G MA BR FR ET HI REX XII1625-1649..Diameter 3.2 Cm2 : CharlesI 1600 - 1649Gilt close Helmet...Royal ArmouriesDiameter 3.1 Cm3 : Henry VIII 1491 - 1547Garniture 1540.Royal ArmouriesDiameter 3.1 Cm4 : The prince of Wales...Lady Diana Spencer 1981 To celebrate teh marriageof H.R.HThe prince en DianaDiameter4 Cm5 : The Defence metal 1939 - 1945 GEORGIVS VI D:BR OMN: REXF:D: IND :IMPDia 3.6 Cm6 : Royal EncineersDiameter2.1 Cm7 ; R. IMPHU.BOM. LUERESLA. DCDia 2 Cm8 : Half Penny 1961 Elizabeth. II. Del . Gratia ReginaDia 2.5 Cm.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - Krant, Tijdschrift NS-Frauenschaft van de NSDAP
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Krant, Tijdschrift NS-Frauenschaft van de NSDAP Bieden

NSDAP-gepubliceerd door het Duitse rijk leiderschap, NS Women's League///editor Ellen Semmelroth: N.S. Frauen wratten-8e volume, issue 7. De enige partij-run women's magazine-Fire Bowl, Eagle, Party rally artwork.Extreem zeldzaam!

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - EUROPA WILL LEBEN, W.HAAS
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - EUROPA WILL LEBEN, W.HAAS Bieden

Werner Haas, EUROPA WILL LEBEN, Berlijn, 1936 , 1e druk, VOLKSAUSGABE. harde kaft, 378 blz. Goede staat.Dit boek beschrijft de fascistische en nationalistische partijen van 20 Europese landen van voor de oorlog, met meestal een partijembleem, een of meerder fotos en het programma.Op blz 219 is Nederland aan de beurt met een overture van enkele fascistische groepjes die al weer waren verdwenen. Op blz 223 - 245 een overzicht van de NSB en NSNAP (Kruyt)Zeldzaam boek. Mis deze kans niet!!

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - Deutsch die Saar immerdar medaille 1935 in
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Deutsch die Saar immerdar medaille 1935 in Bieden

Medaille, Deutsch die Saar immerdar medaille 1935 in originele doos met aan andere de kentekens van Saar (3) 100% origineel.In het algemeen goede staat, Deutsch die Saar immerdar medaille/originele doos in zeer goed te Mint conditie.Indien gewenst - wordt geleverd met certificaat van echtheid / levenslange garantie van Nordic-Militaria, 100% origineel.Verzekerde verzending vanuit Nordic-Militaria / Denemarken.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - Foto-Album Duitse Ober Leutnant (179x !)
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Foto-Album Duitse Ober Leutnant (179x !) Bieden

Het gaat hier om een foto-album dat op naam is gesteld van een Duitse Oberleutnant.Dit is heel goed op te maken in het album.Alles is steeds goed beschreven en er zitten maar liefst 179 motieven in het album !Deze soldaat was onder andere gelegerd in Rusland in de jaren 1943 en 1944 !De man heeft de oorlog overleefd maar veel van zijn kameraden niet. Deze zijn met een mooie eerbetoon opgenomen in het album. Verder zijn er ook een aantal familiekiekjes opgenomen van na 1945 en zijn er prenten van Parijs, Berlijn en Antwerpen opgenomen. ( vakantie foto's). Al met al is ongeveer de helft oorlogs-gerelateerd en daarvan zijn een aantal zeer fraai ...

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - 11 Stuttgarter Illustrierte, geweldige foto's!
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - 11 Stuttgarter Illustrierte, geweldige foto's! Bieden

10 zeldzame 'Illustrierte' uit 1939. Gebruikte, goede staat, zie foto's, maximaal 32 pagina's per uitgave, approx. algemene grootte 26,2 x 38,2 cm. Tekenen van slijtage.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - Marine Corps. - Poster - 1941
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Marine Corps. - Poster - 1941 Bieden

Kaart van Afrika.Kaart gepubliceerd voor de Duitse Marine in 1904, herdrukt in 1941.Deze kaart is gestempeld door ' kriegsmarinewerft Kiel ', de Duitse marinebasis van Kiel. Basis noorden van Duitsland. Deze marinebasis had gebouwd onder het derde rijk vele onderzeeërs, Unterseeboot type XIV.Deze marinebasis, bunkered van 1941 had oorspronkelijk onderzeeërs voor de Atlantische kust gebouwd. Van 1942, zullen zij enkele invallen op de kusten van de Verenigde Staten uitvoeren.Deze kaart is een zeer goede staat.Grootte: 58 x 72 cm.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Spanje - Badge - Franco Periode Shield - 1950
 • Bieden
 • Foto's

Spanje - Badge - Franco Periode Shield - 1950 Bieden

OFFICIËLE PLAQUE FRANCO SHIELD (Spanje 1945-1975) uit de jaren 50 dat deel uitmaakte van de deur van een officieel kantoor en tijdens de sloopwerkzaamheden werd verwijderd.Het is het preconstitutionele schild, gegoten in brons, met uitstekende details en conservering.Het houdt de applique schroeven. De plaque is niet hersteld of schoongemaakt. Het is in de originele staat zoals het was toen het werd verwijderd ..Zonder hobbels of schade is de toestand uitstekend.Moeilijk om dit soort officiële en originele stukken te vinden.Geregistreerde verzending met tracking en internationale verzekeringen.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - Medaille, SA-Gruppen Wettkämpfe 1939 SA-Gruppe
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Medaille, SA-Gruppen Wettkämpfe 1939 SA-Gruppe Bieden

SA-Gruppen Wettkämpfe 1939 SA-Gruppe Hochland en aan tinnies, 100% origineel. 3SA-Gruppen Wettkämpfe 1939 SA-Gruppe Hochland en aan tinnies van 1937 en 1939.Algemene goede/eerlijke onaangeroerde voorwaarde en 100% origineel.Indien gewenst - wordt geleverd met certificaat van echtheid van Nordic-Militaria, 100% origineel.Verzekerde verzending vanuit Nordic-Militaria / Denemarken.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - Boek
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Boek Bieden

Herdenkingsboekje voor het beveiligen van de Duitse grenzenIn 1938, in het jaar van de annexatie van de Ostmark en de bevrijding van de Sudeten-Duitsers, werkte Wagner xxxxx aan het beveiligen van de Duitse grenzen.Witte hoes met een mooie reliëf, grote keizerlijke adelaar.Zie Foto's voor conditie.Geregistreerde, verzekerde scheepvaart.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - NS damesschacht met merk van de fabrikant RZM
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - NS damesschacht met merk van de fabrikant RZM Bieden

Lot bestaat uit:Nationale Socialistische Duitse Women's Welfare Association lid badge gemaakt van non-ferro metaal met fabrikant Mark RZM M1/25, ca. grootte 2,2 x 2,2 cm; Enlidmaatschapskaart voor de nationale socialistische vrouwen welzijn vereniging en lidmaatschap kaart aanhangsel met bijdrage stempels voor 1942-1944Uitstekende staat.Alle items zijn origineel.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Zweden - Medaille en drie plaquettes van de Zweedse
 • Bieden
 • Foto's

Zweden - Medaille en drie plaquettes van de Zweedse Bieden

Medaille en drie plaquettes van de Zweedse officieralles precies zoals in de Foto's

Bieden Gisteren landelijk, UT
Ottomaanse rijk Grieks-Turkse oorlog (1897) - Artillerie -
 • Bieden
 • Foto's
Bieden Gisteren landelijk, UT
Het Derde Rijk - Ridderkruishouder eikenblad en diamanten -
 • Bieden
 • Foto's

Het Derde Rijk - Ridderkruishouder eikenblad en diamanten - Bieden

Derde rijk-Knight's cross Holder Oak Leaf & Diamonds-boek-1959, 2nd EditionZeer zeldzaam, vroeg nummer van dit boekdoor Günter Fraschka,27 biografieën van Knight's Cross Holder met Oak Leafs en Diamonds.Rommel, Mölders, Golob, Marseile, Rudel, Dietrich en nog veel meer.Biogrpahies, datas, nuttige informatiezeer goede gebruikte staat, 240 pagina'smet de gezochte stof jas (de stof jas heeft bezuinigingen.DuitstaligNS-symbolen zijn bedekt met Photoshop. Ze zijn er in het origineel.Snelle en veilige VerzenDing met tracking number

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - Buitengewone propaganda poster van NSDAP Adolf
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Buitengewone propaganda poster van NSDAP Adolf Bieden

Dit is een van de meest zeldzame propagandaposter uit nazi-Duitsland.Ik verkoop het uitzonderlijke item van uiterste waarde dat uit mijn persoonlijke verzameling komt.Hier is je kans om een origineel en zeldzaam schoolvoorbeeld van Wochenspruch der NSDAP-poster met Adolf Hitler Qout op te halen. en Big Reich Eagle.Dit is zeer moeilijk te vinden soort van Propagandaposters serie.Zeer decoratieve poster uit WW2 Duits/3de Reich.Klaar voor frame. Perfect voor weergave.Mis dit zeldzame historische stuk niet!!!Afmetingen: 35 x 24 cm.Datum: 1942Uitgever: Wochenspruchen der Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP)Goed bewaard gebleven. ...

Bieden Gisteren landelijk, UT
Verenigd Koninkrijk - marine militair - Uniform, WW2 - 1943
 • Bieden
 • Foto's

Verenigd Koninkrijk - marine militair - Uniform, WW2 - 1943 Bieden

Cap + riem + jas + broek + handschoenen + schoenenJacket hoogte = 93 cmJas breedte = 50 cmJas lengte = 63 cmBroek hoogte = 101 cmMaat: L/XL-met overblijfselen van onleesbare markeringen op de fotoAuthentiek en origineel vintage item

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - Leger/Infanterie - Album - 1940
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Leger/Infanterie - Album - 1940 Bieden

Gebonden tijdschriften Die Wehrmacht1e boek / tijdschriften van 1 januari 1940 tot 18 december 1940: 26 nummers2de boek / tijdschriften van 1 januari 1941 tot 18 december 1941: 26 uitgaven, de drie laatste tijdschriften met kleuromslag.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Duitsland - ~ Fire Brigade ~ - Uniform
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - ~ Fire Brigade ~ - Uniform Bieden

Brandweerjas uniform met lipjes van zware stof, grote, gemarkeerde knoppen, smalle naad. Een verdere beschrijving van de jas wordt gegeven door de afbeeldingen die hierboven zijn gepubliceerd. Let op: nauwkeurige verzending.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Frankrijk - Franse Firefighter-helm, model tussen 1850's een
 • Bieden
 • Foto's

Frankrijk - Franse Firefighter-helm, model tussen 1850's een Bieden

Franse brandweerman helm, model tussen 1850 en 1870.Franse Brass brandweerman helm, de helm hebben gezien wat gebruik, neem een zorgvuldige blik op foto's.100% originele antieke Franse brandweerman helm tussen 1850 en 1870.Verzekerde verzending vanuit Nordic-Militaria / Denemarken.

Bieden Gisteren landelijk, UT
Zweden - Leger/Infanterie - Medaille
 • Bieden
 • Foto's

Zweden - Leger/Infanterie - Medaille Bieden

Oude Zweedse medaille in de originele doos - gemaakt van zilver - hij heeft Zweedse zilveren testsprecies zoals op de foto

Bieden Gisteren landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 63
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.252
RSS Feed