Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Verzamelen
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Diensten
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Krijgsmacht

Duitsland - Kyffhäuserbund scherpe schietstok (sniper) -
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Kyffhäuserbund scherpe schietstok (sniper) - Bieden

Authentieke Kyffhäuserbund scherpe schietstok in brons voor het Derde Rijk Kyffhäuserbund. Uitstekende staat met in de fabriek gepolijste accenten en zwart geëmailleerde swastika. De pin is zonder schade!Uitstekende kwaliteit!Swastika gedekt voor de veiling.100% authentieke pin met garantie !!

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Propaganda, 3 boeken, - Bedankt, oorlog en
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Propaganda, 3 boeken, - Bedankt, oorlog en Bieden

3 verschillende boeken: gebonden boek, getiteld ' ich Danke dir Krieg, Brautbriefe an einen frontsoldaten ', door Elisabeth Lill, door Kerle Verlag Munich/Heidelberg, van 1942, Mandruck München Theodor Dietz. De randen van het deksel hebben iets donkerder, de doek wervelkolom is miniem gecomprimeerd aan de boven-en onderkant, 1 hoek is afgerond van de opslag, de paginaranden zijn licht, in het Duits, geen markeringen. Het boek bindend is intact. Geen informatie over de uitgave. '. Die Stunde der Bewährung, Deutsche Lebenszeugnisse von der Tapferkeit des Herzen und der Freiheit des Geistes ', Ebenhausen, München, Wilhelm Langewiesche-brandt, u ...

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Elite troepen. - SS speciale postkaart - 1945
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Elite troepen. - SS speciale postkaart - 1945 Bieden

Speciale kaart voor de tentoonstelling van de Duitse kunstenaar en SS (blanco)Karl Bachmeyer, SS Mountain Infantry No. A2874De kaart is niet opnieuw uitgegeven.Gepubliceerd in opdracht van: The Reichsführer-SS. SS-hoofdkantoor in Berlijn.M / 1293 bOUitgever: Friedrich Franz Bauer G.m.b.H., Berlin SW 68

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Rusland - Luchtmacht. - Height Compression Suit VKK 6m
 • Bieden
 • Foto's

Rusland - Luchtmacht. - Height Compression Suit VKK 6m Bieden

Hoogte compenserende pak (VKK) - individuele uitrusting van de piloot om het effect van een scherpe drukval in de cabine van het vliegtuig te compenseren in het geval van een specifieke nood- of noodsituatie, in het bijzonder om lage barometerdruk tegen te gaan in geval van drukverlaging van de cabine op significante hoogten (vandaar de naam), waar de impact van pneumobarische factoren op het menselijk lichaam tot een dodelijke afloop kritieke gevolgen kan hebben.Toepassing: voor levensondersteuning van de piloot bij het vliegen op grote hoogte.Het bestaat uit: anti-overbelastingsapparaat, spanner (OU) en abdominale compensator. Anti-overbela ...

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Medaille
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Medaille Bieden

LuftschutzOrigineel lint met sluiting

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Foto's en document Concentratiekamp Dachau
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Foto's en document Concentratiekamp Dachau Bieden

5 originele foto's gemaakt door de Amerikaanse bevrijders in het Concentratiekamp Dachau. Met beschrijvingen achter op de foto's genoteerd.Tevens een een handgeschrevendocument uit Luik- België mbt de dood van de gevangene uit KZ Dachau, volgens het document gestorven aan typhus op 13 juli 1944.Document gedateerd op 30 december 1944.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Duits, Wehrmacht wo2.- Kompas
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Duits, Wehrmacht wo2.- Kompas Bieden

Officieren kompas, type Bézard, wo2. Fabrikant: Georg Lufft uit Stuttgart. Logo achteraan betekent vroege producties. Later heeft Lufft het logo vervangen door zijn naam in gotische letters te zetten. Zeer goede staat en werkend/functioneel mechanisme. In originele lederen etui. Wordt aangetekend verzonden.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Frankrijk - Partij militaire medailles de oorlog van Verdun
 • Bieden
 • Foto's

Frankrijk - Partij militaire medailles de oorlog van Verdun Bieden

VEEL van 2 militaire medailles van de Eerste Wereldoorlog Conditie: VEEL van 2 militaire medailles uit de Eerste Wereldoorlog- Herinneringsmedaille van de veldslag van VERDUN in 1916-Cross of war medaille, model 1914 1916 met 1 citaat, periode gevecht van Verdun.Verzending: De aankoop wordt verzonden per aangetekende post met twee enveloppen met beschermende bubbels. De verzending vindt plaats de dag na de aankoop.Meerdere aankopen: verzendkosten worden samen gegroepeerd.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Jas, LANGE JAS / WSS / SD / GESTAPO ?! - 4445
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Jas, LANGE JAS / WSS / SD / GESTAPO ?! - 4445 Bieden

SUPERB lange jas in zwart leer van de WAFFEN SS / SD / GESTAPO ...?TE IDENTIFICEREN.Dik leer in perfecte staat: sterke naden, geen losse naden, geen reparatie, geen scheur, geen slijtage, zelfs niet aan de mouwen! Intacte bodem van de zakken.Geen gebrek / voltooid en in de originele staatKnoppen gemarkeerd "extra fein" en A.Voering: Klein gebrek aan de onderkant aan de achterkant(Op dit punt verwijderde de vorige eigenaar het label met de rang en naam, zie foto). Blijf van het merken, blauwe inkt? zwarte inkt: schedel?Hersteld in Normandië met zijn kapstok in hout(laatste foto's: markeringen gevonden op de kapstok)LET OP, de kapstok is geen o ...

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Rusland - WW2 Orde van Red Star - Medaille
 • Bieden
 • Foto's

Rusland - WW2 Orde van Red Star - Medaille Bieden

Oorspronkelijke.Item wordt verzonden per geregistreerde e-mail met trackingnummer.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Leger/Infanterie - Boek - 1943
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Leger/Infanterie - Boek - 1943 Bieden

Klein boekje ter nagedachtenis van Duitse soldaten (12 x 16 cm)"GEBT EUREN TOTEN HEIMRECHT! -Worte einer Deutschen mompelt "Met bijdragen door Adolf Hitler, Dr. Goebbels, Hermann GöringUitgever: Hauptkulturamt der NSDAP (hoofd cultureel Bureau van de nazi partij)Met twee Foto's ("Der ewige musketier"/Wilhelm Sauer en "Werner Mölders"/Wolfgang Willrich).

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Frankrijk - Mooie militaire waardepenning 1870 kleine
 • Bieden
 • Foto's

Frankrijk - Mooie militaire waardepenning 1870 kleine Bieden

VEEL van 2 militaire medailles van de Eerste Wereldoorlog Conditie: Schitterende militaire medaille van waarde en discipline Frans leger.Verzending: De aankoop wordt verzonden per aangetekende post met twee enveloppen met beschermende bubbels. De verzending vindt plaats de dag na de aankoop.Meerdere aankopen: verzendkosten worden samen gegroepeerd.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Leger/Infanterie - Medaille, Verzameling van
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Leger/Infanterie - Medaille, Verzameling van Bieden

Verzameling van Kriegsverdienstkreuz, twee met hersteller (4 en 88). 100% origineel, (4 stuks).Sammlung Kriegsverdienstkreuz, zwei mit hersteller (4 und 88) 100% origineel. (4 Stück)Verschillende voorwaarde, alle 100% origineel.Verzekerde verzending vanuit Nordic-Militaria / Denemarken.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Frankrijk - alpine jagers - Verrekijker
 • Bieden
 • Foto's

Frankrijk - alpine jagers - Verrekijker Bieden

Verrekijker van het Franse leger met kompas 'opticien Chevallier Paris' 10 cm gesloten 15 cm open.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Leger/Infanterie - Document, Foto
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Leger/Infanterie - Document, Foto Bieden

Landgoed van een postbode en korporaal in de Wehrmacht.1939 - 8.5.19451939 IJzeren Kruis, 2e klasZwartijzeren kern, verzilverde rand,De naam van de fabrikant staat op de lintring: 13 - Gustav Brehmer, Markneukirchenop een lang lint in rood met zwarte en witte strepenNieuwstaatCertificaat voor het IJzeren Kruis 2e Klasse, 1939.RECIPIENT: Günther NecksRANK: privéPRIJSDAG: 27 augustus 1943STEMPEL: Generaal-majoor en commandant van de 253. Infanterie Divisie Carl Becker - Ridderkruis (29 oktober 1942) eikenbladeren (14 april 1945), originele handtekeningLeger gewonde badge in zwart, 1939, 2de vorm,Met een speld op de achterkant en merk van de fab ...

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Land nader te bepalen - Virtus and Honor - Grote broche -
 • Bieden
 • Foto's

Land nader te bepalen - Virtus and Honor - Grote broche - Bieden

Grote medaille - Pin 'Virtus and honor'Email en bronsAfmeting 7 cm x 4,5 cmPerfecte staatVerzonden met tracking-nummer en verzekering.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Italië - MUSSOLINI zelf - Boek - 1941
 • Bieden
 • Foto's

Italië - MUSSOLINI zelf - Boek - 1941 Bieden

Boek van Cesare Maroni vanaf 1941."QUADERNI DI CULTURA POLITICA-SERIE XI N. 1"."I.N.C.F." "ROMA-ANNO XIX"."MUSSOLINI SE STESSO".79 PAGINA'S.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Leger/Infanterie - Iron Cross - 1e klas - 1939
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Leger/Infanterie - Iron Cross - 1e klas - 1939 Bieden

IJzeren Kruis-1ste klasse-1939 en infanterie Sturmabzeichen, zilver klasse infanterie, 100% origineel. (2 medailles),Infanterie Sturmabzeichen is DENAZIFIED/Entnazifizierung.IJzeren Kruis-1ste klasse met "veld" vervangende naald en ontbrekende haak.Beide medailles in eerlijke voorwaarde en 100% origineel.Indien gewenst - wordt geleverd met certificaat van echtheid van Nordic-Militaria, 100% origineel.Verzekerde verzending vanuit Nordic-Militaria / Denemarken.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Bunte Kriegsbilderbogen 30 stuks Duitse
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Bunte Kriegsbilderbogen 30 stuks Duitse Bieden

30 exemplaren (29 verschillende) van de zeer zeldzame Duitse propaganda aanplakbiljetten Bunte Kriegsbilderbogen uit de Eerste Wereldoorlog.Inclusief het zeer gewilde eerste nummer. In kleur en in onbeschadigde goede staat. Ze zijn altijd opgerold bewaard geweest. Het 100 jaar oude papier heeft daar wat spoortjes van, maar geen grote dingen. De exemplaren met minpuntjes heb ik hieronder specifiek aangegeven.Zie ook de foto's voor de staat. Het betreft de nummers 1,2,6,7,12,13,14,16,17,18,20,21,22,24,25,27,28(2x),30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40 en 41.Nummers mer lichte schade: 2 scheurtje blokje eruit circa 3 cm bij 3 cm7 blokje eruit circa 1 ...

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Duitsland - Leger/Infanterie - Onderscheiding
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Leger/Infanterie - Onderscheiding Bieden

Originele IJzeren Kruis 2de klasse op een lint, uit de eerste Wereldoorlog, met een foto van de ontvanger.Goed bewaard gebleven, magnetische, gestempeld lint ring.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 45
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 888
RSS Feed