Gebedssnoer van been met ingelegde glaskraaltjes

€ 39,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 39,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Gebedssnoer van been met ingelegde glaskraaltjes
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gebedssnoer van been met ingelegde glaskraaltjes

Een Mala is een gebedssnoer van kralen dat gebruikt wordt binnen het Boeddhisme. Het heeft een vergelijkbare functie van de rozenkrans in het Christendom.


Een mala is een belangrijk attribuut van een Tibetaans Boeddhistische gelovige. De gebedsketting wordt door Hindoes en Boeddhisten hoofdzakelijk gebruikt om mantra`s te tellen die gereciteerd worden. Ze worden ook gebruikt voor het tellen van andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen enz. Meestal is een gebedsnoer gemaakt van 108 kralen, maar er bestaan ook andere nummerreeksen (vaak deelbaar door 9).

Bij iedere kraal die men met de duim en middelvinger afgaat, zegt men een mantra, bijvoorbeeld “Ohm mani padme hum”. Dit betekent `de parel van het universum is de lotus van mijn hart` oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.

Deze bijzondere mala is gemaakt van been en is prachtig ingelegd met kleurige glaskraaltjes. De totale lengte is circa 75 cm. ("in het rond" gemeten) en de kralen hebben een diameter van circa 1,2 cm.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531946

Meer advertenties van Happybazaar

Link: