Authentieke handgemaakte mala van Yakbeen

€ 39,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 39,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Authentieke handgemaakte mala van Yakbeen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Authentieke handgemaakte mala van Yakbeen

Prachtig vakmanschap uit Tibet; iedere kraal van deze authentieke mala van yakbeen is met de hand bewerkt en dat zie je en dat voel je.

Een mala is een belangrijk attribuut van een Tibetaans Boeddhistische gelovige. Het is een gebedsketting die hoofdzakelijk gebruikt worden door Hindoes en Boeddhisten om mantra`s te tellen die gereciteerd worden. Ze worden ook gebruikt voor het tellen van andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen enz. Meestal is een gebedssnoer gemaakt van 108 kralen, maar er bestaan ook andere nummerreeksen (vaak deelbaar door 9). Naast de telkralen bevat de mala een hoofdkraal, de zogenoemde guru-kraal. 'Guru' bestaat uit twee woorden. 'Gu' betekent duisternis en 'Ru' betekent licht. 'Guru' kun je zien als licht dat duisternis wegneemt.

De traditie om mala kettingen te maken van yakbeen is al zo oud als het Boeddhisme zelf. Been is een organisch materiaal, heeft een open structuur en is zeer sterk. Het vertegenwoordigt de aarde en onze verbinding ermee. Yakbeen is het symbool van kracht en versterkt onze levensstroom. Sieraden van been worden door het jarenlang gebruik steeds mooier en gaan natuurlijk erg lang mee.

Deze prachtige mala is gemaakt van 108 kralen van yakbeen en is traditioneel ingelegd met kleine stukjes koraal en turkoois. De kralen zijn ongeveer 8 mm groot en voelen prettig in je handen tijdens het mediteren. Dit maakt deze kralen erg geschikt voor een mala. De totale lengte van de mala is circa 70 cm.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531754

Meer advertenties van Happybazaar

Link: