Zoeken naar tekst
Postcode of plaats
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Vakantiehuizen Utrecht

4 sterren luxe in gloednieuwe Mercure hotel Amersfoort
  • Bieden
  • Foto's

4 sterren luxe in gloednieuwe Mercure hotel Amersfoort € 40

Waardebon te koop Een arrangement voor 2 personen: 1 x een overnachting in een Superior kamer met Rainshower Gratis koffie- en theefaciliteiten in de Lobby Stadsplattegrond Inclusief Luggage service Gratis draadloos internet Gratis parkeren Media Hub op de kamer om eigen muziek en films af te spelen 42 inch flatscreen tv Beschikbaarheid in het weekend als op doordeweekse dagen BON GELDIG TOT 23-05-2014 Beschrijving van het hotel - Mercure Hotel Amersfoort Centre Het splinternieuwe viersterrenhotel Amersfoort Centre ontvangt u gastvrij voor een luxueus en uiterst comfortabel verblijf. Prettig centraal gelegen op 5 minuten loopafstand van het t ...

€ 40 3 maanden+ Amsterdam, NH
Nu online: nieuwe veilingsite in Nederland

Nu online: nieuwe veilingsite in Nederland

Nu online: www.noordhollandseveilingsite.nl: Schrijf u alvast in voor onze maandelijkse nieuwsbrief of registreer u als bieder. Op 1 september a.s. lopen de eerste veilingen af. Een verrassende veilingsite waar veel valt te ontdekken. Voor consumenten betekent het een kans op lage tot zeer lage prijzen. En laten we niet vergeten: bieden op een veiling geeft ook nog eens heel veel veilingplezier.

3 maanden+ Almere, FL
Bed & Breakfast in Breukelen
  • Foto's

Bed & Breakfast in Breukelen € 26,50

Een kamer Bed and breakfast in Breukelen. Tussen Amsterdam en Utrecht nabij de A2. Prijs per nacht incl. ontbijt 1 pers. € 26,50 2 pers € 48,00 Exclusief toeristenbelasting ( €1,06 pppn.) Roken niet gewenst. Geen huisdieren Tel 0649938944 Zie ook https://www.bbbreukelen.nl Informatie over Breukelen: N.S. station en busverbinding naar A’dam, Utrecht en Woerden Zwembad op 5 min. loop afstand. Loosdrechtseplassen met jachthavens en buitenzwembad 2,5 KM Voor de wandelaars en fietsers 5 ANWB routes en 2 LF routes w.v. de holl.waterlinie route voor de deur langs gaat. Voor law marskramerpad deel 3 is bed and breakfast in Breukelen een geliefd overn ...

€ 26,50 3 maanden+ Breukelen, UT
WORKSHOP "BLOEMEN" SCHILDEREN
  • Bieden

WORKSHOP "BLOEMEN" SCHILDEREN

Het is een dagje uit! Schilderen in het gezellige atelier "ING " te Woerden, met goede begeleiding voor 4 a 8 personen, ieder een eigen werktafel met een tafelezel. U gaat met een mooi "Bloemen" schilderij naar huis! U werkt in uw eigen tempo, vijf minuten vooraf een rustgevende meditatie. Er is aandacht voor compositie en kleurenleer. Stuur gerust een mail met uw vragen. Gratis parkeren voor of rondom het atelier.

3 maanden+ Woerden, UT
Grachtentocht met sloep in Utrecht
  • Foto's

Grachtentocht met sloep in Utrecht € 175

Een sloep huren voor een grachtentocht of rondvaart met uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenuitje kan bij Varen in Utrecht.nl. Wij varen over de grachten in Utrecht, de Vecht, de Vaartse Rijn, Krommerijn, het Merwedekanaal en de Leidse Rijn. We hebben meerdere sloepen in de verhuur vanaf 2 tot 40 personen per sloep. Zie voor meer info onze website: www.vareninutrecht.nl.

€ 175 3 maanden+ Utrecht, UT
Advertenties 1 t/m 5 van totaal 5
RSS Feed