Keltische Charm oorbellen van zilver

€ 29,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 29,95
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Keltische Charm oorbellen van zilver
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Keltische Charm oorbellen van zilver

Dit lijnenspel zonder begin en einde geeft oneindigheid aan de Keltische knoop en symboliseert de samenhang van alle wezens en krachten in de wereld, maar ook van de geheime paden van het lot en de mysteries van de natuur. Een Keltische knoop staat voor reïncarnatie en eeuwige vernieuwing en geeft de drager bescherming en creativiteit.

De Triqueta is een Keltische knoop bestaande uit 3 punten. Gaat hier een cirkel door, dan wordt dit een Charm genoemd. Bij de Kelten en heksen staat het triquetra voor maagd, moeder en vrouw. Het symboliseert leven, dood, en de hergeboorte en de drie natuurkrachten: aarde, lucht en water. Het staat ook voor de drie eenheden van ziel, lichaam en geest als wel voor verleden, heden, toekomst. Niet voor niets beschouwen veel religies 3 als een heilig getal!

Vrijwel alle Keltische knopen vormen oneindige verbindingen en hebben geen herkenbaar begin of eind. Ze symboliseren de oneindige cirkel van bestaan en eeuwig doorgaande levenskracht. De lijnen komen altijd weer terug waar ze begonnen zijn. Ook kun je in de oneindig met elkaar vervlochten lijnen het principe van voortdurende beweging zien.

Deze prachtige Charm oorbellen zijn van 925 sterling zilver en zijn circa 1,6 bij 3 cm. groot (inclusief zilveren haakje).


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531499

Meer advertenties van Happybazaar

Link: