Wensbloemzaadje in kristal aan ketting

€ 11,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 11,95
Sinds:
1 week
Gezien:
4 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Wensbloemzaadje in kristal aan ketting
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Wensbloemzaadje in kristal aan ketting

“Blow your Wishes into the World!” Doe een wens en vang hem voor eeuwig in deze prachtige ketting. Het gedroogde paardenbloemzaadje zal nooit meer vergaan door de cocon van mondgeblazen glas.


Wensen en paardenbloemen gaan hand in hand. Deze bijzondere ketting symboliseert de hoopvolle start van je wensen en dromen. Als kind blies je paardenbloemzaadjes in de wind om een wens te kunnen doen. De Paardenbloem heeft duidelijk een verbondenheid met lucht. Ook de wind blaast de zaadjes van de plant los om de voortplanting van de bloem te ondersteunen. Voor een mens is het wegblazen van de pluisjes een emotionele opluchting.

De Paardenbloem heeft ook een bepaalde wenskracht. Wensen doen en het element lucht gaan wel vaker hand in hand. Zo worden bijvoorbeeld wensen op slingers geschreven en in de lucht opgehangen. De geesten in de wind kunnen de wensen zo lezen en met zich meenemen. Door de pluisjes weg te blazen en een wens te doen kan je wens ook uitkomen.

Herinner jezelf dagelijks aan je dromen en wensen met deze inspirerende geluksketting. Of doe hem cadeau aan iemand die het even moeilijk heeft, want er hangt een bolletje vol wensen aan. Hoe leuk is dat?

Het kristallen bolletje heeft een diameter van circa 2 cm en is met de hand gevuld met een paardenbloem zaadje. Het lijkt net een klein veertje en doet je denken aan de kwetsbaarheid en de schoonheid van het leven. De bol hangt -samen met een wishbedeltje- aan een zilverkleurige ketting met een lengte van circa 60 cm.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531768

Meer advertenties van Happybazaar

Link: