Mala gebedsketting van Rozenhout en Turkoois

€ 23,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 23,95
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
3 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Mala gebedsketting van Rozenhout en Turkoois
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Mala gebedsketting van Rozenhout en Turkoois

Een belangrijk attribuut van een Tibetaans-boeddhistische gelovige is de mala. Deze worden hoofdzakelijk gebruikt om mantra`s te tellen die gereciteerd worden en een mala heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans.


Rozenhout heeft een lichte, natuurlijke geur. De verzachtende werking en maakt mensen meer ontvankelijk voor het genieten van alle mooie dingen om hen heen. Het heeft een harmoniserende en ontspannende werking op de geest.

Rozenhout is overigens niet afkomstig van een rozenstruik, maar van een (rode) palissandersoort. Het heeft een prachtige bruin-rode kleur.

De beschermende steen Turkoois geeft positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop. Deze prachtige blauwgroene edelsteen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt.


Onderaan de mala is een kleine zilverkleurige Dorjé verwerkt. De dorjé staat voor het mannelijke, actieve aspect en de energie van de godsdienst. Hij wordt door de boeddhistische priester gebruikt om tijdens bijeenkomsten "de tijd stil te zetten". Het midden van de dorjé is de aarde, aan de boven- en onderkant zijn de vier windrichtingen uitgebeeld als de bladen van de lotus die ontspruiten uit de bek van de draak. Met de dorjé in de hand omvat de priester dus als het ware de hele aardse materie.


Deze prachtige mala is circa 90 cm. lang. Het gebedssnoer is gemaakt van 108 kralen (circa 0,8 cm.) van rozenhout en spacers van Turkoois. De kralen zijn geregen aan licht elastisch materiaal zodat de mala zowel als ketting, als om de pols gedragen kan worden.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531871

Meer advertenties van Happybazaar

Link: