Levensboom hanger aan ketting, op cadeaukaartje

€ 17,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 17,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
5 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Levensboom hanger aan ketting, op cadeaukaartje
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Levensboom hanger aan ketting, op cadeaukaartje

De levensboom staat voor persoonlijke groei en ontwikkeling en geeft kracht en evenwicht in je leven.

Bomen nemen over het algemeen een bijzondere plaats in bij religies en in veel culturen komt de levensboom voor. De Druiden, Babyloniers, Hebreeuwen, Noren, Grieken, Kelten, Chinezen en vele anderen vertellen mythen over de levensboom.

De boom verenigt hemel en aarde en wordt gerespecteerd als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd. Bomen verbeelden de magische eigenschappen van de natuur en in verschillende culturen herbergen ze magische wezens zoals elfen, nimfen en geesten.

?De hanger heeft een diameter van circa 2,5 cm. en hangt aan een ketting die een lengte heeft van 42 tot 47 cm. door extra schakeltjes.


Zowel de hanger als de ketting zijn gemaakt van witmetaal, een nikkelvrije legering van verschillende metalen. Het gedraagt zich als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door witmetaal met een zilverdoek te wrijven, krijgt het een prachtige glans.

De ketting wordt geleverd op een mooi kaartje met de tekst; Levensboom, staat voor persoonlijke groei en ontwikkeling en geeft kracht en evenwicht in je leven. Met deze “boodschap” is de ketting heel erg geschikt om aan iemand cadeau te geven.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531847

Meer advertenties van Happybazaar

Link: