Goudkleurige Tibetaanse Gebedsmolen aan houten Mala ketting

€ 19,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 19,95
Sinds:
3 dagen
Gezien:
7 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Goudkleurige Tibetaanse Gebedsmolen aan houten Mala ketting
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Goudkleurige Tibetaanse Gebedsmolen aan houten Mala ketting

In het Boeddhisme is de gebedsmolen of gebedswiel een ritueel hulpmiddel. Op dit goudkleurige exemplaar staat het geliefde mantra "om mani padme hum" afgebeeld.

Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt. Mantra`s kunnen hardop uitgesproken worden of in gedachten als klank. Door de gebedsmolen rond te draaien gaat de mantra op in de wind, zodat iedereen goed karma kan verkrijgen.

"Om mani padme hum" wordt ook wel de mantra van mededogen genoemd. Betekenis: "de parel van het universum is de lotus van mijn hart" oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.

Een mala is een gebedssnoer, net als een rozenkrans. Je gebruikt een mala bij mantra-meditatie. 'Mantra' is een woord uit het Sanskriet dat 'gebed dat de geest bevrijdt' betekent. Bij mantra-meditatie mediteer je door een mantra een aantal maal te herhalen. Je vervangt op die manier negatieve gedachten door positieve.

Deze malaketting bestaat uit kralen van verschillende houtsoorten en is in totaal circa 80 cm. lang. Het goudkleurige gebedswiel is circa 4 cm lang en 2 cm. breed. Onderaan de ketting hangt een kraal van yakbeen die traditioneel versierd is met turkoois- en koraalkleurige stippen.Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531844

Meer advertenties van Happybazaar

Link: