Gebedsmolen hanger Tibet aan ketting

€ 19,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 19,95
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
6 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Gebedsmolen hanger Tibet aan ketting
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gebedsmolen hanger Tibet aan ketting

Verrassing! Maak dit gebedswielhangertje open en je vindt een papieren rolletje met mantra`s. Deze Tibetaanse spreuken verhogen je karma (je leven dat vorm krijgt door je daden) en door het ronddraaien van een gebedsmolen gaat de spreuk op in de wind, zodat uiteindelijk iedereen van dit goede karma kan meegenieten :)

In het Boeddhisme en Hindoeïsme is de gebedsmolen een cilindervormige molen die om een verticale as draait. Ze komen voor in allerlei soorten en maten.
Op de buitenzijde van de cilinder staat altijd een gebed of een mantra geschreven. Volgens het Tibetaans boeddhisme heeft het ronddraaien van een gebedsmolen hetzelfde effect als het uitspreken van de betreffende gebeden of mantra's.Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt. Mantra`s kunnen hardop uitgesproken worden, of in gedachten als klank. Telkens als de molen draait, wordt de mantra actief.Deze mooie gebedsmolen is gemaakt van koper en delicaat versierd met het mantra "om mani padme hum". De hanger circa 3,3 cm. lang en 1,3 cm. breed en hangt aan een veterketting van circa 85 cm. lang die je zelf op de gewenste lengte vast kunt knopen.
De cilinder kan geopend worden en bevat een papiertje waarop de mantra "om mani padme hum" die vele malen op een stuk papier staat geschreven.TIP: Dit artikel wordt geleverd in een mooi geschenkdoosje waardoor het ook zeer geschikt is als bijzonder kado voor iemand anders!Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531800

Meer advertenties van Happybazaar

Link: