Charm ketting van RVS

€ 9,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 9,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
5 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Charm ketting van RVS
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Charm ketting van RVS

De kracht van dit geliefde symbool wordt extra benadrukt door de strakke vormgeving en het gebruik van roestvrij staal als materiaal voor dit bijzondere sieraad.

De Triquetra is een Keltische knoop bestaande uit 3 punten. Gaat hier een cirkel door, dan wordt dit een Charm genoemd. De triquetra is een oud symbool, een driehoekige knoop die bestaat uit een enkele, doorgaande lijn. Het is de eenvoudigste van alle Keltische knopen en heeft juist door zijn eenvoud iets mystieks. Door zijn driehoekige vorm (de naam triquetra beteken letterlijk ‘driehoekig’ in het Latijn) staat deze vorm symbool voor drievoud, en met de doorgaande lijn voor oneindigheid.

De Triquetra symboliseert de volgende drie-eenheden:

  • Moeder, Maagd, Vrouw
  • Leven, Dood en Wedergeboorte
  • Aarde, Lucht en Water

In combinatie met de triquetra staat de cirkel voor bescherming, oneindigheid en verbinding. De cirkel brengt alles samen en vormt een verbinding die niet kan worden gebroken.

De strak vormgegeven Charm van roestvrij staal is circa 30 mm hoog (incl. oogje) en 25mm breed. De hanger hangt aan een zilverkleurige schakelketting met een lengte van circa 50 cm.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531997

Meer advertenties van Happybazaar

Link: