Chakra hanger aan ketting, verzilverd, exclusief design

€ 13,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 13,95
Sinds:
3 dagen
Gezien:
4 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Chakra hanger aan ketting, verzilverd, exclusief design
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Chakra hanger aan ketting, verzilverd, exclusief design

Elk hoofdchakra heeft zijn eigen kleur en deze kleuren vind je terug in deze prachtige exclusieve hanger. De spiraalvorm symboliseert leven, loslaten, verdieping en levenscyclus.

Chakra's zijn een soort ronddraaiende energiebronnen in het lichaam (chakra betekent "wiel" in het Sanskriet). Via deze bronnen absorberen wij energie uit de kosmos, die we nodig hebben voor ons fysieke, emotionele, mentale en spirituele leven. Alle chakra's hebben elk hun eigen kleur.
Kleuren zijn fijnstoffelijke energietrillingen, die door ons lichaam en ons energiesysteem circuleren en zo ons lichaam en geest beïnvloeden. Met behulp van de energie van kleuren kan je de werking van chakra's effectief beïnvloeden.

De spiraal is een teken van de reis van het innerlijke leven en de ziel naar buiten. Het staat ook voor groei, expansie en kosmische energie afhankelijk van de cultuur waarin het gebruikt werd. Door de Kelten werd het de spiraal als symbool van de zon gebruikt en het is ook een oud symbool van de godin, de baarmoeder, vrouwelijke slangenkracht, voortdurende verandering, en de evolutie van het universum.

Deze prachtige spiraalvormige hanger is verzilverd en is circa 2,8 x 4,8 cm. groot. De bijgeleverde ketting heeft een lengte van circa 50 cm.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531775

Meer advertenties van Happybazaar

Link: