Tijgeroog in sierlijke, vergulde hanger

€ 12,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 12,95
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Tijgeroog in sierlijke, vergulde hanger
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tijgeroog in sierlijke, vergulde hanger

Deze sierlijke, opengewerkte hanger is circa 2,5 cm. breed en 4 cm. lang en is geplateerd met een laagje wit goud. De hanger is 18kgp gestempeld (18 karat gold plated) en omvat de edelsteen tijgeroog. Desgewenst kan er ook een zilveren kettinkje van 45 of 50 cm. lengte bij geleverd worden.
De hanger is ook leverbaar met andere stenen, zoals amethist, bergkristal, rozenkwarts, citrien, fluoriet, toermalijn, etc.

Tijgeroog is een symbool van innerlijke kracht, het is een steen die krachtig en positief aanvoelt. Ook een steen die zorgt voor warmte, geborgenheid en vertrouwen tussen mensen.
Het bevordert de concentratie; concentreert energie zodat problemen aangepakt kunnen worden. De steen werkt aardend en helpt het overzicht te bewaren in moeilijke situaties, als er teveel dingen in korte tijd gebeuren.

Tijgeroog versterkt de innerlijke rust en helpt de drager om de juiste afstand te bewaren. Het is een goede steen voor mensen die moeilijk beslissingen kunnen nemen en lang twijfelen.

LET OP: zowel de steen, als de exacte vorm van de hanger kan iets afwijkend zijn van de foto omdat iedere hanger uniek is.


Gratis verzending (binnen Nederland) en bovendien: niet tevreden, geld terug garantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531967

Meer advertenties van Happybazaar

Link: