Thaise amulethanger Boeddha

€ 14,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 14,95
Sinds:
3 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Thaise amulethanger Boeddha
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Thaise amulethanger Boeddha

De meeste Thai geloven in de krachten van het bovennatuurlijke en zijn ervan overtuigd dat deze verweven zijn met het dagelijkse leven.

Sinds eeuwen worden over de gehele wereld bepaalde waardes toegekend aan amuletten en talismannen. Nergens is de handel en wandel van amuletten zo groot als in Thailand. Het gebruik gaat terug tot ver voor onze jaartelling. Bij het ontstaan van het Boeddhisme werden al kleine relikwieën bewaard van overleden monniken en familieleden, deze werden gedragen als herinnering maar ook als bescherming en als geluksbrenger.

Door de monniken werd er een mal gemaakt met een kleine afbeelding van een Boeddha. De monnik stelde zelf een mix samen van klei vermengt met andere ingrediënten zoals bijvoorbeeld kruiden, as of beenresten van dieren. Deze klei werd tot een bolletje gekneed en in de mal geduwd waardoor je een perfecte afdruk kreeg van de miniatuur Boeddha. Het amuletje werd uit de mal genomen en bijgewerkt waarna het te drogen werd gelegd.

In deze unieke hanger is het amulet omlijst door goudkleurige koperdraad en de hanger heeft een diameter van circa 2,8 cm.

LET OP: Aangezien ieder amulet uniek is kan het iets afwijken van de foto.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50532053

Meer advertenties van Happybazaar

Link: