Namaste Yoga hanger van 925 sterling zilver

€ 21,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 21,95
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Namaste Yoga hanger van 925 sterling zilver
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Namaste Yoga hanger van 925 sterling zilver

Namasté is in India, maar ook in verschillende andere Aziatische landen, een gebruikelijk hindoeïstisch gebaar om te groeten en respect te tonen. Hierbij worden de handen tegen elkaar geduwd, de handpalmen raken elkaar, de vingers wijzen naar boven en zijn iets richting het hoofd gebogen. Hierbij wordt vaak een lichte buiging gemaakt. Bij het gebaar wordt vaak 'namasté' gezegd, maar het kan ook zonder woorden worden uitgevoerd, waarbij de betekenis gelijk blijft.

Yoga is een -duizenden jaren geleden- in India ontwikkeld systeem, dat op basis van persoonlijke ervaringen tijdens het verrichten van speciale lichaamsoefeningen een aanzienlijke bijdrage kan leveren aan de verbetering van de kwaliteit van het leven.
Door de aard van de oefeningen en de wijze waarop ze worden uitgevoerd, worden er gebieden in het lichaam geactiveerd die bij onze moderne manier van leven niet meer aan bod komen.
Yoga ziet het lichaam niet als een op zichzelf staand iets, maar gaat uit van verbindingen tussen lichaam en geest. Door de eeuwen heen heeft yoga bewezen een stabiele factor te zijn bij de lichamelijk en geestelijke ontwikkeling van de mens.

Deze fraaie zilveren yoga-hanger is circa 12 x 26mm groot. Er kan een mooi bijpassend zilveren kettinkje van 45 of 50 cm. lengte bij besteld worden.Gratis verzending (binnen Nederland) en bovendien: niet tevreden, geld terug garantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531954

Meer advertenties van Happybazaar

Link: