Lotus spiraal hanger van zilver met maansteen

€ 27,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 27,95
Sinds:
3 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Lotus spiraal hanger van zilver met maansteen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Lotus spiraal hanger van zilver met maansteen

Wat een juweeltje! In deze prachtige zilveren hanger zijn de lotusbloem en de spiraal -symbolen met een sterke spirituele betekenis- aan elkaar verbonden en bekroond met maansteen.

Geen plant kent zoveel mystieke betekenis en beleving als de lotus. De lotusbloem is een gerespecteerd symbool uit het Boeddhisme en Hindoeïsme en staat voor puurheid, schoonheid en wedergeboorte. De lotus wordt gezien als symbool van de eeuwige vernieuwing van het leven. De prachtige bloem sluit zich 's avonds en bloeit 's morgens weer op, zoals de zon iedere avond ondergaat en iedere ochtend weer opkomt. De lotusbloem is een waterplant en wortelt in een moerasachtige bodem, echter zonder dat de bladeren en bloemen er ooit modderig uitzien. Dit is de reden waarom de lotusbloem symbool staat voor zuiverheid. Het zelfreinigende vermogen van de bladeren wordt wel het lotus-effect genoemd. Zoals de lotus vanuit de modder onder water naar het licht groeit, zo kan ook de mens meer een wijzer mens worden. De lotusbloem doet denken aan de mens die zoekt naar de waarheid. In deze symboliek is de lotus een bloem die haar wortels heeft in het troebele, modderige water van onwetendheid en lijden.


De spiraal symboliseert leven, loslaten, verdieping en levenscyclus. De spiraal is een teken van de reis van het innerlijke leven en de ziel naar buiten. Dit symbool staat ook voor groei, expansie en kosmische energie afhankelijk van de cultuur waarin het gebruikt werd. Door de Kelten werd het de spiraal als symbool van de zon gebruikt en het is ook een oud symbool van de godin, de baarmoeder, vrouwelijke slangenkracht, voortdurende verandering, en de evolutie van het universum.


Maansteen
doet door de zachte parelglans denken aan maanlicht en is met de maan en het vrouwelijke aspect van ons gevoelsleven verbonden. De vrouwelijke zacht stromende trilling ervan kan verharde gevoelsstructuren oplossen en een helende, harmoniserende invloed uitoefenen op ons gevoelsleven en onze emotionele evenwicht. Een maansteen bevordert dan ook vrouwelijke eigenschappen, zoals: zachtheid, ontvankelijkheid, voorgevoel en intuïtie en helpt bij mannen ontvankelijk te zijn voor hun vrouwelijke kant en daardoor totaler te worden.


Deze bijzondere hanger van 925 sterling zilver is circa 20 mm. breed en 30 mm. hoog (inclusief zilveren oogje).
Er kan een mooi bijpassend zilveren kettinkje van 45 of 50 cm. lengte bij besteld worden.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50532033

Meer advertenties van Happybazaar

Link: