Gebedswiel hangertje zilver, met mantra

€ 29,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 29,95
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Gebedswiel hangertje zilver, met mantra
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gebedswiel hangertje zilver, met mantra

Verrassing! Maak dit gebedswielhangertje open en je vindt een papieren rolletje met mantras. Deze Tibetaanse spreuken verhogen je karma (je leven dat vorm krijgt door je daden) en door het ronddraaien van een gebedsmolen gaat de spreuk op in de wind, zodat uiteindelijk iedereen van dit goede karma kan meegenieten :)

Het gebedswiel, gebedsmolen of maniwiel is een cilindervormige molen die om een verticale as draait. Volgens het Tibetaans boeddhisme heeft het ronddraaien van een gebedsmolen hetzelfde effect als het uitspreken van de betreffende gebeden of mantra's. op dit hangertje staat de Mantra: Om Mani Padme Hum. Deze bekende mantra uit het Tibetaans Boeddhisme wordt ook wel de mantra van mededogen genoemd. Betekenis: 'de parel van het universum is de lotus van mijn hart' oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.

Dit sierlijke zilveren gebedswielhangertje is circa 3,5 cm. x 1,1 cm. groot en is gemaakt van 925 sterling zilver. Desgewenst kan er een mooi bijpassend zilveren kettinkje bij geleverd worden.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50532045

Meer advertenties van Happybazaar

Link: