Amethist hanger Engel

€ 9,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 9,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Amethist hanger Engel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Amethist hanger Engel

Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Deze prachtige hanger in de vorm van een Engel is gemaakt van het veelzijdig kristal Amethist.


Engelen zijn al duizenden jaren lang het symbool van liefde, verzoening en contact met het hemelse. Ze zijn een verbintenis bij uitstek tussen het hemelse en het aardse.

Ze stralen, vol van hun goede, lieve, mooie en zachte energie. Niet voor niets keren engelen figuren in vrijwel alle wereldreligies terug en zijn daarmee een symbool voor universele liefde.

Engelenbeeldjes en -sieraden helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen.

Niet iedereen gelooft in ze of ervaart hun aanwezigheid bewust, feit is wel dat ze tot de verbeelding spreken.


Amethist wordt veel gebruikt bij genezing en meditatie en wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de magische krachten. De steen stimuleert alle energiecentra van het lichaam en maakt de geest vrij van gedachten.


Deze prachtige hanger is circa 2,5cm. hoog en 1,8 cm. breed en is voorzien van een verzilverd oogje waarmee je hem aan een ketting naar keuze kunt hangen.

De hanger is ook leverbaar in
Bergkristal (zie extra foto)


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531981

Meer advertenties van Happybazaar

Link: