Yin Yang bedel aan armband

€ 6,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 6,95
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Yin Yang bedel aan armband
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Yin Yang bedel aan armband

Geen groter contrast dan tussen zwart en wit. Op het eerste gezicht staat het Taoïstische yin-en-yangsymbool dan ook voor tegenstellingen.


Het zwarte yin is intuïtie, passief, vrouwelijk, negatief, zacht, koud. Het witte yang is intellect, actief, mannelijk, positief, hard, warm. Maar er is meer aan de hand….
Een cirkel klemt de twee krachten samen: yin en yang hermetisch verenigd. En als je goed kijkt, is de scheiding ook helemaal niet zo zwart-wit. De yin-helft heeft een witte kern, de yang-helft een zwarte. De twee delen zoeken elkaar bovendien nadrukkelijk op. Ze draaien rond in een intieme omhelzing. Het gaat in dit symbool dan ook niet zozeer om tegenstellingen, als wel om aanvulling. Ieder mens –en alles wat bestaat- heeft beide krachten in zich. Het een kan niet zonder het ander…

Het yin yang bedeltje heeft een diameter van circa 2 cm. en is bevestigd aan een armband van mooie zwarte kralen van kunststof. De kralen hebben een diameter van circa 0,9 cm. en zijn geregen op stevig elastiek en daardoor past de armband vrijwel altijd.
Er is ook een mooie bijpassende ketting leverbaar, zie foto.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!


http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531635

Meer advertenties van Happybazaar

Link: