Tibetaanse armband met Dzi kraal

€ 17,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 17,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Tibetaanse armband met Dzi kraal
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tibetaanse armband met Dzi kraal

Dzi stenen hebben een bijzondere betekenis voor de Tibetanen, ze gelden als magisch en hebben een beschermende werking. Deze kralen bezitten de kracht om bescherming, overvloed en geluk te geven aan de drager. Ze geven de drager een goed aura, zodat deze goed aantrekt en uitstraalt. In Tibet zijn ze dan ook zeer geliefd en waardevol als talisman en werden ze gebruikt als betaalmiddel.

Op de Dzi kraal van deze armband staat het magische oog afgebeeld en dit beschermt tegen onheil. Ze trekken het goede oog aan en houden het slechte oog weg. De lijnen brengen het boze oog in verwarring.

?De kraal is gemaakt van Agaat, een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

De overige kralen zijn gemaakt van natuurlijke Fairtrade materialen. Naast de donkerbruine kralen van gepolijste kokosnoot zitten er 12 lichtere kraaltjes aan van de plantaardige Tagua. Tagua noten zijn vruchten die groeien aan de tagua palm ofwel de ivoorpalm. Zodra een gekleurde noot wordt gepolijst heeft het een prachtige glans en geeft sieraden een extra natuurlijke dimensie.

Deze handgemaakte armband van hoge kwaliteit heeft een stevige schuifknoop en is daardoor makkelijk aan en uit te doen. De kraaltjes hebben een diameter van circa 6 mm. hoog en de Dzi kraal is circa 14 mm. breed.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531662

Meer advertenties van Happybazaar

Link: