Sandelhout Boeddha armband uit Tibet

€ 11,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 11,95
Sinds:
6 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Sandelhout Boeddha armband uit Tibet
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Sandelhout Boeddha armband uit Tibet

Deze Boeddhistische polsmala is afkomstig uit Tibet en is gemaakt van prachtig bewerkte kralen van sandelhout.


Een mala is een Boeddhistisch gebedssnoer dat wordt gebruikt om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige. Om de tel niet kwijt te raken hebben mala`s meestal om de zoveel kralen een zogeheten teller in de vorm van een kwastje, steen of telkraal.

Sandelhout staat al eeuwenlang bekend om zijn heerlijke zachte geur, maar ook om de medicinale toepassingen en antibacteriële eigenschappen. In het Boeddhisme wordt van sandelhout gezegd dat het verlangens kan veranderen en waakzaamheid tijdens mediteren kan verhogen. Het is een zachte houtsoort en heeft een natuurlijke zachte geur.

Sandelhout wordt van oudsher beschouwd als een van de zuiverste houtsoorten en wordt in de Ayurveda graag gebruikt om zijn kalmerende eigenschappen. Sandelhout beïnvloedt de chakra-energie op verschillende manieren vanwege de effecten op subtiel niveau.

De 12+1 kralen hebben een doorsnede van circa 1,7 cm. Ze zijn geregen aan elastisch koord, en past daardoor vrijwel altijd.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531634

Meer advertenties van Happybazaar

Link: