Jaspis Picasso armband

€ 12,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 12,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Jaspis Picasso armband
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Jaspis Picasso armband

Picasso jaspis is een aardende en beschermende steen die je helpt bij het vinden van de essentie van het leven. Hij maakt je actief en zorgt dat je met volharding je ideeën omzet in daden. De steen helpt je om minder angstig te zijn als het gaat om het oplossen van conflicten, maakt je weerbaarder en doorbreekt de negatieve gedachten patronen.

Picasso jaspis helpt je om trouw te blijven aan jezelf en geeft moed, rust en troost en wordt gebruikt bij meditatie, healing, massage en edelsteentherapie. Hij kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Picasso jaspis kan goed ingezet worden om jezelf wat kracht te geven wanneer je conflicten aangaat en je voor jezelf op wilt komen.

De mooie warme tinten en de robuuste uitstraling maken van deze prachtige armband echt een topper die je blijft dragen bij uiteenlopende outfits.? De armband heeft een stevige schuifknoop en is daardoor makkelijk aan en uit te doen. De kralen hebben een diameter van circa 8 mm.

LET OP: het betreft een natuurproduct en iedere armband is uniek, waardoor het er iets anders uit kan zien dan op de afbeelding!

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531181

Meer advertenties van Happybazaar

Link: