Bergkristal Powerbead armband

€ 11,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 11,95
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
2 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Bergkristal Powerbead armband
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Bergkristal Powerbead armband

Een powerbead armband is een kralenarmband met een extra kraal en touwtje. Vaak gedragen door monniken. Soms ook gebruikt als telsnoer bij meditatie. Iedere kralenarmband heeft zijn eigen betekenis.

Deze armbanden worden in de Aziatische landen vaak gedragen door monniken en zo ook door de Dalai lama. De monniken tellen hun gebeden aan de hand van de kralen en geloven in de krachten van de edelstenen. Er kan eindeloos gecombineerd worden met de diverse powerbead armbanden.

Bergkristal is een zuiverende steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen helpt je om contact te krijgen met je eigen intuïtie en sensitiviteit. In Tibet wordt bergkristal al eeuwen verwerkt in geneeskrachtige instrumenten, amuletten en sieraden.

Powerbeads armbanden bestaan uit rondgeslepen edelsteenkralen met een doorsnede van 8 mm. aan een elastisch koordje, passend om vrijwel iedere pols. Je kunt de armband desgewenst verder op maat maken door het knoopje en het kraaltje te verschuiven.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531696

Meer advertenties van Happybazaar

Link: