Bedelarmbandje met Levensboom, Aum of Gelukshandje

€ 8,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 8,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Bedelarmbandje met Levensboom, Aum of Gelukshandje
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Bedelarmbandje met Levensboom, Aum of Gelukshandje

Welk symbool spreekt jou het meeste aan? Elk bedeltje heeft een bijzondere betekenis dus maak je keuze of bestel ze alle drie en draag ze als set.

De mythische Levensboom verenigt hemel en aarde en wordt gezien als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd. Bomen verbeelden de magische eigenschappen van de natuur en in verschillende culturen herbergen ze magische wezens zoals elfen, nimfen en geesten.

Het Aumteken (of Ohm) kom je vaak tegen in Boeddhistische mantra’s aan het begin van een zin en wordt als de basis-mantra beschouwd. Men gelooft dat de trilling van deze klank een verheffende werking op de trilling van het lichaam heeft, waardoor een hoger bewustzijn bereikt wordt.

Het Gelukshandje is een oud symbool onder andere uit het Jodendom en de Islam. Het wordt ook wel handje van Fatima of Hamsahandje genoemd. Het brengt de drager geluk en geeft bescherming tegen het kwaad. Daarnaast wordt een open hand gezien als universeel symbool voor vrede, omdat je er niets in verborgen kunt houden.

De stenen kraaltjes hebben een diameter van circa 6 mm. zijn geregen aan stevig elastiek. Hierdoor past het armbandje vrijwel altijd. De zilverkleurige bedeltjes zijn circa 1,5 bij 2 cm. groot.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531633

Meer advertenties van Happybazaar

Link: