Armband in 4 kleuren met zilverkleurige Boeddha-kraal

€ 9,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 9,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Armband in 4 kleuren met zilverkleurige Boeddha-kraal
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Armband in 4 kleuren met zilverkleurige Boeddha-kraal

Boeddha sieraden doen het erg goed als cadeau. Door ze aan iemand te geven, wens je hem of haar rust en geluk. Maar ook voor jezelf is dat natuurlijk een fantastisch cadeau!

In tijden van stress en onzekerheden gaan mensen opzoek naar alternatieve manieren om tot rust te komen en de wijsheid van Boeddha lijkt voor veel mensen een oplossing voor dit probleem te zijn. Boeddha was een spirituele leider die grofweg tussen 500 en 600 jaar voor christus in Nepal leefde.

De armband is geregen op stevig elastiek en past daardoor vrijwel altijd. De stenen kralen hebben een diameter van circa 8 mm. en de zilverkleurige Boeddhakraal is circa 13 mm. lang.

Deze armbanden gaan per stuk. Bij het bestellen kun je een keuze maken voor de volgende (half-)edelstenen:

Onyx (zwart) stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking.

Magnesiet (wit) is een ontspannende en kalmerende steen. Het helpt je eerlijk tegen jezelf zijn, jezelf accepteren en van jezelf houden. Het zorgt voor een positieve en optimistische houding en gaat door haar kalmerende werking nervositeit, angst en geprikkeldheid tegen. De steen bevordert geduld, het vermogen om naar anderen te luisteren en jezelf soms even op de achtergrond houden om anderen aandacht te geven. De steen bevordert innerlijke rust en helpt om liefde te ontvangen.

Turkoois (blauw) bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het schept evenwicht in alle chakra’s, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze (geperste) steen zorgt voor empathie en evenwicht.

Tijgeroog (bruin) is een symbool van innerlijke kracht, het is een steen die krachtig en positief aanvoelt. Ook een steen die zorgt voor warmte, geborgenheid en vertrouwen tussen mensen.
Het bevordert de concentratie; concentreert energie zodat problemen aangepakt kunnen worden. De steen werkt aardend en helpt het overzicht te bewaren in moeilijke situaties, als er teveel dingen in korte tijd gebeuren.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531708

Meer advertenties van Happybazaar

Link: