Zoeken naar tekst
Postcode of plaats
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Typemachines

Inktlint voor typemachine schrijfmachine kassa prikklok
  • Foto's

Inktlint voor typemachine schrijfmachine kassa prikklok € 1,60

Inktlinten voor typemachine, schrijfmachine, kassa, prikklok, rekenmachine etc. Alle linten uit voorraad leverbaar. Goedkoopste linten leverancier van Nederland. Vraag geheel vrijblijvend naar het inktlint of inktrol dat u nodig heeft. Prijzen vanaf € 1,60 Wij helpen u graag aan het juiste inkt lint. Of klik hier beneden op http://www.gtb4u.nl

€ 1,60 3 maanden+ Belfeld, LI
Schrijfmachine linten nu ook in diverse kleuren.

Schrijfmachine linten nu ook in diverse kleuren. € 15,60

. . . . Vanaf nu schrijfmachine linten in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wij zijn hiervan de enige leverancier in Europa. Leverbaar in Zwart, Rood, Zwart/rood, Blauw, Oranje, Groen, Roze, Violet. Grootste inktlinten leverancier van de Be Ne Lux. . Klik hier beneden op website voor meer informatie.

€ 15,60 3 maanden+ Belfeld, LI
NIEUW Inktlinten voor schrijfmachines, printers, kassa's etc
  • Foto's

NIEUW Inktlinten voor schrijfmachines, printers, kassa's etc € 3,80

Vraag geheel vrijblijvend om nadere informatie !! Natuurlijk hebben wij ook linten voor uw merk printer of schrijfmachine. Wij zijn Nederlands grootste leverancier van inktlinten. Daarom kunnen wij die goedkoper leveren. Prijzen vanaf € 1,60 per inktlint. KLIK HIER BENEDEN OP WEBSITE VOOR MEER INFORMATIE. Natuurlijk versturen wij ook naar België.

€ 3,80 3 maanden+ Belfeld, LI
Speciaal schrijfmachine papier in kleur. 500 vel per pak )

Speciaal schrijfmachine papier in kleur. 500 vel per pak ) € 7,80

. . Wij hebben de lat heel hoog gelegd bij het zoeken naar het meest geschikte papier voor schrijf machines. Het moet het PEFC keurmerk hebben voor milieu eisen. Het moet geschikt zijn voor schrijfmachine-, Laser-, copier- en inktjet printer. Het moet A4 formaat hebben en 80 grams zijn. Het moet in meerdere moderne kleuren leverbaar zijn Het moet niet te duur worden. dus hebben wij pakken van 500 vel i.p.v. 100 vel voor dezelfde prijs. . Klik hier beneden bij bezoek website voor uitgebreide informatie.

€ 7,80 3 maanden+ Belfeld, LI
Te koop typemachine: Sierra 3300 (elektrisch)
  • Bieden
  • Foto's

Te koop typemachine: Sierra 3300 (elektrisch) € 150

Te koop typemachine: Sierra 3300 (elektrisch) De elektrische Sierra 3300 heeft 4 verwisselbare koppen: met als lettertypen: Light Italic, Courier, Courier 72 en Letter Gothic. Tevens een doosje Pelican typenreiniger en correctielint. De machine is in goede staat en is heel prettig om op te werken. Ophalen heeft de voorkeur, maar langsbrengen (dan zijn er benzinekosten) is in overleg ook mogelijk. Vraagprijs € 150,00, biedingen zijn welkom. Laat het rechtstreeks weten op onderstaand emailadres, onder vermelding van uw telefoonnummer. Of sms/bel rechtstreeks naar het onderstaande telefoonnummer. Mail direct naar: mihando@xs4all.nl Of bel/sms: 0 ...

€ 150 3 maanden+ Amsterdam, NH
Olivetti
  • Bieden

Olivetti Bieden

Olivetti typmachine met orgineel dooje met borstels om de typmachine scoon te maken

Bieden 3 maanden+ Zevenaar, GE
Royal
  • Bieden

Royal Bieden

Oude typemachine merk Royal met glas aan beide kanten is in prima staat, moet alleen een nieuw lint in.

Bieden 3 maanden+ Zevenaar, GE
V&D Vendex type 500 schrijfmachine
  • Bieden

V&D Vendex type 500 schrijfmachine € 20

Werkt nog goed, voor de verzamelaar.

€ 20

Bod: € 20
3 maanden+ Den Haag, ZH
Advertenties 1 t/m 8 van totaal 8
RSS Feed