Zoeken naar tekst
Postcode of plaats
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Kachels en haarden

VidaXL Tuinschuur voor brandhout geïmpregneerd grenenhout
  • Foto's

VidaXL Tuinschuur voor brandhout geïmpregneerd grenenhout € 290,99

290.99 - Gratis verzending. Uitgebreid assortiment en op voorraad bij vidaXL. Deze stevige houten schuur is een handige, overdekte tuinstructuur die ideaal is voor het bewaren van allerlei tuinspullen, zoals brandhout, groot tuingereedschap, tuinmeubelen en andere spullen die je graag buiten wilt opbergen, zoals fietsen. De duurzame opslagschuur is gemaakt van hoogwaardig geïmpregneerd grenenhout, wat rotbestendig is. Het houten dak loopt schuin af om uw bezittingen te beschermen tegen regen en sneeuw. De 3 zijmuren zorgen voor extra bescherming tegen de elementen. Montage is makkelijk. Let op, hout is een natuurlijk product en kan daarom one ...

€ 290,99 Vandaag Amsterdam, NH
Akoestische wandpaneel - Black Walnut - 270x60cm
  • Foto's

Akoestische wandpaneel - Black Walnut - 270x60cm € 79

Optimaliseer de geluidskwaliteit met de Black Walnut akoestische panelen van Outlet Nederland. Deze akoestische wandpanelen combineren esthetiek met functionaliteit, perfect voor een moderne sfeer Akoestische panelen Hout - akoestisch paneel - 270 x 60 cm - Black Walnut Verhoog uw comfort met akoestische panelen In een wereld waar de akoestiek van uw ruimte een cruciale rol speelt, biedt Outlet Nederland u topkwaliteit akoestische panelen. Deze panelen zijn niet alleen functioneel, maar verrijken ook het esthetisch karakter van uw interieur. Of u nu een kantoorruimte, woonkamer of studio heeft, onze akoestische oplossingen zorgen voor een per ...

€ 79 Gisteren Lelystad, FL
Akoestische wandpaneel - Natural Oak - 270x60cm
  • Foto's

Akoestische wandpaneel - Natural Oak - 270x60cm € 79

Ervaar serene stilte en natuurlijke schoonheid met de Natural Oak akoestische panelen van Outlet Nederland. Als akoestisch paneel van hout voegen ze een authentieke touch toe aan elke ruimte. Akoestische panelen Hout - akoestisch paneel - 270 x 60 cm - Natural Oak Verhoog uw comfort met akoestische panelen In een wereld waar de akoestiek van uw ruimte een cruciale rol speelt, biedt Outlet Nederland u topkwaliteit akoestische panelen. Deze panelen zijn niet alleen functioneel, maar verrijken ook het esthetisch karakter van uw interieur. Of u nu een kantoorruimte, woonkamer of studio heeft, onze akoestische oplossingen zorgen voor een perfecte ...

€ 79 Gisteren Lelystad, FL
Akoestische wandpaneel - Wengé - 270x60cm
  • Foto's

Akoestische wandpaneel - Wengé - 270x60cm € 79

Diepte ontmoet design in de Wengé houten akoestische panelen van Outlet Nederland. Ideaal voor ruimtes die zowel stijl als superieure geluidskwaliteit vereisen. Akoestische panelen Hout - akoestisch paneel - 270 x 60 cm - Wengé Verhoog uw comfort met akoestische panelen In een wereld waar de akoestiek van uw ruimte een cruciale rol speelt, biedt Outlet Nederland u topkwaliteit akoestische panelen. Deze panelen zijn niet alleen functioneel, maar verrijken ook het esthetisch karakter van uw interieur. Of u nu een kantoorruimte, woonkamer of studio heeft, onze akoestische oplossingen zorgen voor een perfecte balans tussen design en functionalite ...

€ 79 Gisteren Lelystad, FL
Akoestische wandpaneel - Walnut - 270x60cm
  • Foto's

Akoestische wandpaneel - Walnut - 270x60cm € 79

De Walnut akoestische panelen van Outlet Nederland zijn de perfecte mix van warmte en akoestische efficiëntie. Deze houten akoestische wandpanelen zorgen voor een verfijnde ambiance en geluidsisolatie. Akoestische panelen Hout - akoestisch paneel - 270 x 60 cm - Walnut Verhoog uw comfort met akoestische panelen In een wereld waar de akoestiek van uw ruimte een cruciale rol speelt, biedt Outlet Nederland u topkwaliteit akoestische panelen. Deze panelen zijn niet alleen functioneel, maar verrijken ook het esthetisch karakter van uw interieur. Of u nu een kantoorruimte, woonkamer of studio heeft, onze akoestische oplossingen zorgen voor een perf ...

€ 79 Gisteren Lelystad, FL
Aquaflame 12 inbouw cv-houtkachel Plat Handmatige bediening

Aquaflame 12 inbouw cv-houtkachel Plat Handmatige bediening € 3.675,98

Aquaflame 12 inbouw cv-houtkachel levert maximaal 16 kilowatt Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 80% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid. Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 2022 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Fabrieksgarantie op kachel! Kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 3.675,98 5 dagen Zaandam, NH
Aquaflame 12 cv-houtkachel Grijs Handmatige bediening

Aquaflame 12 cv-houtkachel Grijs Handmatige bediening € 4.356

De Aquaflame 12 cv-houtkachel leverd maximaal 16kilowatt. Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 80% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid. Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 202 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Fabrieksgarantie op kachel! Kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 4.356 5 dagen Zaandam, NH
Aquaflame 17 inbouw cv-houtkachel Plat Handmatige bediening

Aquaflame 17 inbouw cv-houtkachel Plat Handmatige bediening € 3.938,55

21 kilowatt cv-houtkachel Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 80% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid. Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 2022 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Fabrieksgarantie op kachel! Kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 3.938,55 5 dagen Zaandam, NH
Aquaflame Vario Barma cv-houtkachel Walnoot Handmatige

Aquaflame Vario Barma cv-houtkachel Walnoot Handmatige € 2.810,83

11 kilowatt cv-houtkachel Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 80,19% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid, Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 2022 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Fabrieksgarantie op kachel! Kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 2.810,83 5 dagen Zaandam, NH
Aquaflame Vario Saporo cv-houtkachel Grijs Handmatige

Aquaflame Vario Saporo cv-houtkachel Grijs Handmatige € 2.924,57

Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 80,19% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid. Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 2022 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Garantie op kachel! 2 jaar op componenten, kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 2.924,57 5 dagen Zaandam, NH
Aquaflame Vario Lend cv-houtkachel Grijs Handmatige

Aquaflame Vario Lend cv-houtkachel Grijs Handmatige € 2.954,82

Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 80,19% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid. Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 2022 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Fabrieksgarantie op kachel! Kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 2.954,82 5 dagen Zaandam, NH
Aquaflame 25 cv-houtkachel Grijs Handmatige bediening

Aquaflame 25 cv-houtkachel Grijs Handmatige bediening € 5.586,57

De Aquaflame 25 cv-houtkachel leverd maximaal 30 kilowatt. Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 78% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid. Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 2022 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Fabrieksgarantie op kachel! Kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 5.586,57 5 dagen Zaandam, NH
Aquaflame 7 cv-houtkachel Grijs Handmatige bediening

Aquaflame 7 cv-houtkachel Grijs Handmatige bediening € 4.356

De Aquaflame 7 cv-houtkachel leverd maximaal 10 kilowatt. Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 80% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid. Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 2022 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Fabrieksgarantie op kachel! Kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 4.356 5 dagen Zaandam, NH
Aquaflame Vario Kalmar cv-houtkachel Grijs Handmatige

Aquaflame Vario Kalmar cv-houtkachel Grijs Handmatige € 3.142,37

11 kilowatt cv-houtkachel Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 80,19% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid. Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 2022 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Fabrieksgarantie op kachel! Kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 3.142,37 5 dagen Zaandam, NH
Aquaflame 25 inbouw cv-houtkachel Plat Handmatige bediening

Aquaflame 25 inbouw cv-houtkachel Plat Handmatige bediening € 4.121,26

De Aquaflame 25 inbouw cv-houtkachel levert maximaal 30 kilowatt. Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 80% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid. Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 2022 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Fabrieksgarantie op kachel! Kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 4.121,26 5 dagen Zaandam, NH
Aquaflame 7 inbouw cv-houtkachel Plat Handmatige bediening

Aquaflame 7 inbouw cv-houtkachel Plat Handmatige bediening € 3.671,14

Aquaflame 7 inbouw cv-houtkachel levert maximaal 10 kilowatt Dit zijn hoog rendement cv-houtkachels met maar liefst 80% rendement. Niet alleen het rendement is hoog maar ook de kwaliteit en veiligheid. Voldoet aan de richtlijn Europese Greendeal 2022 Dit product heeft op dit moment een minimale productie/levertijd van 12 maanden. 5 Jaar Fabrieksgarantie op kachel! Kijk in de installatiehandleiding voor de voorwaarden. Offerte op maat ontvangen? Vragen over dit product?

€ 3.671,14 5 dagen Zaandam, NH
Luchtrooster, openhaard rooster, gietijzer zwart, 2213

Luchtrooster, openhaard rooster, gietijzer zwart, 2213 € 149,50

Luchtrooster, openhaard rooster 40 x16.5, gietijzer zwart. Mooi openhaard lucht rooster van gietijzer zwart. Mooi afgewerkt en zeer gedelijk en ook nog eens zeer fraai om te zien. Het ronde ventilatierooster kan worden gebruikt voor zwaartekrachtventilatie en voor de distributie van warme lucht uit de haard en maakt de implementatie van de toevoerluchtverwarmingsinstallatie in andere ruimten mogelijk. De bevestigingsmaat van het rooster is aangepast aan de diameter van geïsoleerde flexibele kanalen die worden gebruikt om warme lucht te verdelen. Rechthoekige-ovaal openhaardrooster Levering: 1 x openhaard-luchtrooster 40 x16.5 gietijzer zwart. ...

€ 149,50 1 week Enschede, OV
Luchtrooster, openhaard rooster, alu zwart.

Luchtrooster, openhaard rooster, alu zwart. € 89,50

Luchtrooster, openhaard rooster 20x11, alu zwart. Mooi openhaard lucht rooster van aluminium zwart met vlieggaas als bescherming tegen insluip van ongewenste insekten. Mooi afgewerkt en zeer gedelijk en ook nog eens zeer fraai om te zien. Het ronde ventilatierooster kan worden gebruikt voor zwaartekrachtventilatie en voor de distributie van warme lucht uit de haard en maakt de implementatie van de toevoerluchtverwarmingsinstallatie in andere ruimten mogelijk. De bevestigingsmaat van het rooster is aangepast aan de diameter van geïsoleerde flexibele kanalen die worden gebruikt om warme lucht te verdelen. Rechthoekige openhaardroosters Levering ...

€ 89,50 1 week Enschede, OV
SENZA Tafelhaard - Sfeerhaard - 300ML - Bio-ethanol - Zwart

SENZA Tafelhaard - Sfeerhaard - 300ML - Bio-ethanol - Zwart € 50

Geschikt voor binnen en buitengebruik Inclusief handig afdekplaatje om het voor te doven Werkt op Bio-ethanol SENZA Bio-ethanol tafelhaard kopen Deze tafelhaard van SENZA zorgt pas echt voor een warm welkom in huis. Je creëert met deze haard gezelligheid en warmte, voor zowel binnen in de wintermaanden als buiten in de zomermaanden. Werking tafelhaard Plaats beide bakjes in de opening van het betonnen onderstel en stop vervolgens de meegeleverde keramische wol in het bakje. Schenk tot slot de bio ethanol over de wol totdat het volledig doordrenkt is. Daarna steek je de tafelhaard aan met een lucifer of lange aansteker. Doven tafelhaard De taf ...

€ 50 1 week 31, NH
Goede Super Mooie Pelgrim GWH 5 T gevelkachel Propaangas
  • Bieden
  • Foto's

Goede Super Mooie Pelgrim GWH 5 T gevelkachel Propaangas € 349

Goede- en Super Mooie Pelgrim GWH 5 T À 5 Kw. op Propaangas in spierwit + complete muurkoker en buitenrooster + thermostaat + vonkontsteking + montage handleiding, zolang voorraad strekt. . Koop bij de Erkende Gas vakman met garantei * ( * garantie voorwaarden zijn op aanvraag ) . Deze gaskachel is helemaal goed Vakkundig nagezien en er zijn waarnodig nieuwe onderdelen geplaatst. . Inwendig zijn gasbranders - en de binnenkant kachel goed gereinigd, geborsteld en uitgezogen, vervolgens is de gaskachel velig mooi blauw brandend getest op de Propaangas fles 30 Mbar. . Hans is oud Landelijk Erkend SterkIn gastechnicus voor en goede, veilige en mo ...

€ 349 1 week Bennebroek, NH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 17
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 337
RSS Feed