Tweedehands Canon EOS 1D x CM2358

€ 1.359
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 1.359
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
4 keer
Plaats:
landelijk, ZH
Adverteerder:
Cameraland
Activiteit:
5 jaar actief op Marktnet
Positie
52.04558,4.645496
Cameraland
Tweedehands Canon EOS 1D x CM2358
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tweedehands Canon EOS 1D x CM2358

Canon

EOS 1Dx

Met de introductie van de EOS 1Dx heeft Canon de 'next generation' DSLR gepresenteerd. Deze gloednieuwe professionele spiegelreflex camera is een combinatie van waanzinnige snelheid, hoge resolutie en perfecte beeldkwaliteit. Daarmee is het de ideale camera voor de veeleisende professionele fotograaf, die naast haarscherpe foto's ook in Full HD wil kunnen filmen. Want ook al lijkt er aan de buitenkant weinig veranderd; onder de motorkap zijn er aanzienlijke veranderingen en wijzigingen doorgevoerd waarmee ook duidelijk wordt waaróm deze camera naast de EOS-1D Mark IV, ook meteen de EOS-1Ds Mark III zal gaan vervangen.

herontworpen AF-systeem

Het volledig nieuw ontworpen AF systeem is er eentje om van te watertanden; het nieuwe 'wide area' 61-punts AF-systeem met een indrukwekkend aantal van 41 cross-type punten waarvan er ook nog eens 5 dubbel zijn, moet zorgen voor een verbeterde nauwkeurigheid over het hele beeldveld. Mede door de nieuwe AF programma's, zoals ook al op de 7D was te bewonderen, is deze specifiek ontworpen voor het fotograferen van complexe onderwerpen. Zo zijn er 6 presets in te stellen die gebaseerd zijn op het 'gedrag' van het onderwerp waarmee u met uiterste precisie kunt fotograferen bij ingewikkelde situaties.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Herziend RGB systeem

Doordat het RGB systeem ook volledig herzien is en voorzien van een 100.000 pixel meetsensor die aan het AF-systeem is gekoppeld en ook nog eens door een eigen DIGIC 5 processor wordt aangestuurd, is er sprake van een onvoorstelbare nauwkeurigheid. De sensor zal mede door gezichtsdetectie en kleuren analyse het juiste belichtingsniveau kiezen en zorgen voor een sterk verbeterde AF-tracking, ook als de omstandigheden verre van ideaal zijn.

2 DIGIC 5+ processoren

De EOS 1Dx is de eerste camera die is voorzien van 2 DIGIC 5+ processoren die ervoor zorgen dat hij tot 3 keer sneller is dan een standaard DIGIC 5 processor. Daarmee is de 1Dx in staat om met enorme snelheid beeldgegevens te verwerken en beeldruis tot een minimum te beperken. Snelheid is het toverwoord bij de 1Dx, want met een nieuwe sluiter- en spiegel mechanisme die de sluitervertraging en het terugstuiteren van de spiegel reduceert, is deze racemachine in staat om een waanzinnige 14fps te reproduceren. En in 14-bits A/D conversie met volledige camera bediening haalt de camera een eveneens indrukwekkende 12fps! Het mag duidelijk zijn dat we het hier hebben over de allersnelste DSLR van het moment. De Canon EOS 1Dx is een camera die in de meest extreme omstandigheden volledige controle en snelheid biedt en zal zich gaan bewijzen als de ideale partner voor de zeer veeleisende fotograaf die gebaat is bij acuratesse, een goede tracking bij actie en sport en daarnaast volledige controle wil hebben om het gebied van filmen in Full HD.

Kenmerken - 18,1-Megapixel volbeeld-CMOS-sensor
- Tot 12 fps plus 14 fps High-speed modus
- 100-51200 ISO, tot H:204800
- 61-punts AF-systeem
- 100.000 pixel RGB AE-meting
- Full-HD EOS-movie (1080p)
- Twee "DIGIC 5+"-processoren
- 8,11 cm (3,2 inch) Clear View II LCD-scherm met 1040k dots
- Ethernet-poort Voorbeeldfoto's gemaakt met de Canon EOS 1Dx

Cameraland medewerkster Rita Dorrestein was zo enthousiast over deze camera dat zij deze meenam naar huis om deze eens grondig te testen. Hieronder enkele voorbeeldfoto's.http://www.cameraland.nl/ Advertentienummer: 56105727

Meer advertenties van Cameraland

Link: