Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Tandems

Santos Tandem Gezocht Gevraagd met Rohloff Naaf Gebruikt

Santos Tandem Gezocht Gevraagd met Rohloff Naaf Gebruikt € 1.000

Dag lezer bericht We zoeken een Santos Tandem Met Rohloff Naaf,Paspoort + Aankoopbon Mocht u ons kunnen voorzien Dan mag u dat laten weten Richtprijs voor 1000 euro of minder Alvast dank voor de moeite Mvg Bert.

€ 1.000 3 dagen Lelystad
2 Giant Revive Fietsen met Fiets Computer 21 Versnellingen

2 Giant Revive Fietsen met Fiets Computer 21 Versnellingen € 475

2 Nieuwe Giant Revive Fietsen met 21 Versnellingen Met Fiets Computer plus vering Ze Fietsen zeer comfortabel Het voordeel is dat u geen last krijgt van zadelpijn Ook verstelbaar van 1 meter 50 tot 2 meter Ze mogen per stuk voor 275 euro Of per 2 voor 475 euro Nieuwprijs stuk 999 euro Tel 0615266667 mvg Bert.

€ 475 3 dagen Lelystad
Tandem verhuur Apeldoorn
  • Bieden

Tandem verhuur Apeldoorn Zie omschrijving

Wie Apeldoorn en zijn mooie omgeving echt wil beleven kiest voor de fiets. Wij maken het nog leuker met de tandemfiets. Wij hebben meerdere tandems klaar staan. Alle tandems zijn Gazelle's uit de jaren 70, 80 met drie versnellingen en trommelremmen. Deze klassiekers zijn in prima staat van onderhoud en voorzien van fietstassen en nieuwe banden. U kunt deze tandems huren per dag of meerdere dagen. Op een aantal dagen houden wij speciale tandem toer tochten. Ook als u bijvoorbeeld slechtziend bent kunt u dan mee. Onderweg vertellen wij dan op wat voor plek wij zijn en wat er zo bijzonder aan is. Vanaf 20 euro per dag

Zie omschrijving 3 maanden+ Apeldoorn, GE
Advertenties 1 t/m 3 van totaal 3
RSS Feed