Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Katten - kittens

Siberische Kittens beschikbaar

Siberische Kittens beschikbaar Gratis

Ik heb prachtige Siberische kittens beschikbaar om nu naar huis te gaan! Zij zijn momenteel 4 maanden oud. Alle kittens zijn erg groot, gezond, met erg speelse persoonlijkheden. Ze zijn goed gesocialiseerd en zijn zeer liefhebbend. Ze worden geleverd met foto's, wormen en gezondheidsgaranties. Neem contact op voor meer informatie.

Gratis Gisteren Antwerp, BE
Savannah Kittens voor adoptie
 • Bieden

Savannah Kittens voor adoptie Gratis

Ik heb 3 prachtige Savannah-kittens beschikbaar voor adoptie. Ze zijn volledig gevaccineerd en op gezondheid gecontroleerd. Deze kittens zijn erg aanhankelijk en ze hebben goede stambomen. Zowel mannetjes als vrouwtjes in het nest en in verschillende kleuren. Wezen opgevoed in mijn woonkamer hebben deze kittens veel aandacht gehad, niet Tenminste omdat ik de hele dag thuis ben en quality time met hen doorbreng. Ze zijn erg aanhankelijk en liefde wordt behandeld. Ze nemen hun regelmatig bad om ze vertrouwd te maken met wat in de toekomst nodig kan zijn en om verzorging een plezierige ervaring voor hen te maken.

Gratis Gisteren Antwerp, BE
Ongebruikelijke Black Scottish Fold Kitten Kitten
 • Bieden

Ongebruikelijke Black Scottish Fold Kitten Kitten Gratis

Een mooi en aanhankelijk zwart zilver Schots vouwen Kitten nog steeds beschikbaar, maar alleen voor een speciaal huis waar het kitten volledig veilig is en een aanbeden lid van je familie. Zal mannelijk zijn of heel ongebruikelijk vrouwelijke tortie, afhankelijk van de keuze van de eerste potentiële eigenaars van een weigering die al 2 van het nest van 4 voorlopig hebben gereserveerd kittens - maar tot aanbetaling worden deze niet als formeel beschouwd reserveringen.

Gratis Gisteren Antwerp, BE
Pedigree Chinchilla Perzische kittens
 • Foto's

[Gevraagd] Pedigree Chinchilla Perzische kittens

We hebben het meest schattige nest van volledige pedigree Chinchilla Perzische kittens. Er zijn meisjes en jongens om uit te kiezen. Ze zijn wit met zilveren puntjes en levendig blauwe ogen.

Gisteren Antwerp, BE
Bengaalse kittens beschikbaar
 • Bieden

Bengaalse kittens beschikbaar Gratis

Rasechte stamboom Bruine, sneeuw-, marmer- en zilver Bengaalse kittens beschikbaar en klaar voor nieuwe huizen. Mooie gezonde vrouwelijke en mannelijke geregistreerde Bengaalse kittens te koop. Kittens worden door dierenarts gecontroleerd en negatief getest op FIV / FeLV, gevaccineerd met shots up-to-date, meerdere keren ontwormd en negatief getest op parasieten. Goed opgeleide Bengaalse kittens van huisdieren en fokkers, opgevoed met liefde, goed gesocialiseerd en klaar voor hun nieuwe, altijd liefdevolle thuis.

Gratis Gisteren Antwerp, BE
Bengaalse kittens Snow, Brown, Rosetted, Kittens Ready Now

[Gevraagd] Bengaalse kittens Snow, Brown, Rosetted, Kittens Ready Now

Mannelijke en vrouwelijke prachtige Bengaalse kittens beschikbaar ..... Deze kittens staan nu klaar om naar hun eeuwige huizen te gaan, ze zijn liefhebbend en speels en zijn net vol met bonen. Ze zijn opgegroeid in een ouderlijk huis met drie honden en andere katten, deze kittens zijn zeer goed gesocialiseerd en volledig opgegeten. Mama en papa zijn te zien.

Gisteren Antwerp, BE
Savannah Kitten Kater Poes Cat
 • Bieden

Savannah Kitten Kater Poes Cat € 190

Savannah Kitten Kater Poes Cat Cattery Savannahs

€ 190 Gisteren Tilburg
Zachte Aap van Marmoset
 • Bieden

Zachte Aap van Marmoset € 170

zachte Aap van Marmoset We hebben twee prachtige vingeremigroset-apen, een mannelijke vrouw. Ze zijn eigenlijk heel schattig en speels maar houden ook van ontspannen. als je geïnteresseerd bent, zal ik dat willen.

€ 170 Gisteren Tilburg
Gkfenbd kleine vrouwelijke kapucijnaap hj
 • Bieden

Gkfenbd kleine vrouwelijke kapucijnaap hj € 192

zdkleine vrouwelijke kapucijnaapzc

€ 192 Gisteren Tilburg
Twee volwassen Britse korthaar met papieren.
 • Bieden

Twee volwassen Britse korthaar met papieren. € 190

Twee volwassen Britse korthaar met papieren. Wegens verhuis zoeken wij liefhebber, liefhebster van britse korthaar katten die altijd samen hebben geleefd. .

€ 190 Gisteren Tilburg
Zes kittens en drie moederpoezen zoeken huis
 • Bieden

Zes kittens en drie moederpoezen zoeken huis Gratis

Drie achtergelaten moeder poezen met nog zes overgebleven kittens zoeken goed tehuis. Zwart/wit, helemaal zwart en zwart/wit gecyperd. De kittens zijn negen en zes weken. De moeders zijn ongeveer 2 jaar. Met spoed goed tehuis gezocht voor allen

Gratis Gisteren ghent, BE
Maine coon kittens
 • Bieden

Maine coon kittens Gratis

Liefdevol grootgebracht ,als gezelschap ,ook geschikt voor show/ fok (mits meerprijs) Black blotched met wit (sokjes,bavet,kraag). Ouders uitvoerig op alles getest.

Gratis Gisteren ghent, BE
Britse korthaar
 • Bieden

Britse korthaar Gratis

Wij zijn een kleine Cattery en hebben 3 poezen. Heden zijn er drie nestjes. Van het eerste nestje zijn er nog twee poesjes beschikbaar en die zijn 9 weken oud.( paspoort, gevaccineerd, ontwormt, paspoort ) De twee andere nestjes zijn nu èèn week. Onze poezen zijn zeer sociaal d.w.z. zitten niet opgesloten maar maken deel uit van het gezin. Zij krijgen max èèn nestje per jaar daar voor ons de kwaliteit en de gezondheid van de poeen zeer belangrijk is.

Gratis Gisteren ghent, BE
Ragdoll kittens
 • Bieden

Ragdoll kittens Gratis

Wij hebben op het moment ragdoll kittens beschikbaar. Ze mogen het nest met een leeftijd van 13 weken verlaten. Kittens staan op de foto We hebben ook nog kleinere kittens beschikbaar Seal bicolor katertje Seal tortie bicolor poesje Choc point katertje Choc lynx mink bicolor poes Seal lynx mink poesje Kittens zijn 2x geënt en hebben Chip. Ze krijgen een mooie Stamboom mee Kittens krijgen Kitten pakket mee met het eten wat ze bij ons ook krijgen. ze krijgen een Paspoort met gezondheidsverklaring Ook krijgen ze een koopcontract

Gratis Gisteren ghent, BE
4 Verbluffende Maine coon-kittens
 • Bieden

4 Verbluffende Maine coon-kittens € 240

4 Verbluffende Maine coon-kittens Prachtige stamboomhoofdkinnerkittens GCCF Geregistreerd. Beide ouders zijn huisdieren en zijn actief geregistreerd. Kittens worden door dierenartsen gecontroleerd en gevaccineerd, waaronder leukemie, vlooien, ontwormde en zwerfafval. Mogelijk actief kan worden overwogen.

€ 240 Eergisteren Mouscron, BE
Geregistreerde pedigree Prachtige Siamese kittens
 • Bieden

Geregistreerde pedigree Prachtige Siamese kittens € 270

Geregistreerde pedigree Prachtige Siamese kittens Ik heb 4 prachtige Siamese beschikbaar om alleen van BINNENHUIS te houden. Al mijn katten leven als een deel van het gezin en zijn opgevoed rond 3 kinderen met speciale behoeften. Ze zijn ook gewend aan honden. Ze zullen geregistreerde, volledig gevaccineerde, gecastreerde, vlooien behandeld (alleen voorzorg), ontwormd, zwerfafval en een uitgebreid kittenpakket achterlaten om hen te helpen zich te vestigen in hun nieuwe huis en een leven lang advies en ondersteuning. Kittens komen met registratie- en stamboomdocumenten en levenslange ondersteuning. Kittens staan klaar om te vertrekken. Alsjebl ...

€ 270 Eergisteren Antwerpen, BE
.Siberische Kittens nu beschikbaar

.Siberische Kittens nu beschikbaar € 276

.Siberische Kittens nu beschikbaar Home Opgevoed Siberische Kittens nu beschikbaar .. Ze zijn allemaal sociaal met kinderen en volwassenen. Ze kunnen goed overweg met kinderen en andere huisdieren. worm up to date dierenarts onderzocht gevaccineerd nest opgeleid.

€ 276 Eergisteren Antwerpen, BE
Volledige pedigree Bengaalse kittens ..
 • Bieden

Volledige pedigree Bengaalse kittens .. € 250

Volledige pedigree Bengaalse kittens .. Deze kleine jongen is een van de vier uit dit nest en hij is mijn absolute favoriet. Hij komt volledig gevaccineerd, twee keer gecontroleerd, ontwormd, defleaed en gechipt. Hij komt ook met een kittenpakket inclusief eten, strooisel, speelgoed en een comfortabele deken voor een gemakkelijke overgang naar zijn nieuwe huis

€ 250 Eergisteren Antwerpen, BE
Savannah Kittens, mannelijk en vrouwelijk
 • Bieden

Savannah Kittens, mannelijk en vrouwelijk € 260

Savannah Kittens, mannelijk en vrouwelijk Brown Spotted Savannah Kittens-kittens beschikbaar vanaf 9 weken oud. Ze worden ingeënt, ontwormd en gecontroleerd door een dierenarts. Geregistreerd bij CASA WCF op jouw naam.

€ 260 Eergisteren Waregem, BE
Show Scottish Fold Kittens
 • Bieden

Show Scottish Fold Kittens € 270

Show Scottish Fold Kittens Mooie showkwaliteit en geweldige, werkelijk prachtige kampioenenlijnkittens. De kittens zijn gezond en opgevoed bij ons thuis, gezien alle zorg en affectie die ze verdienen. Kittens voldoen aan alle rasstandaarden. Niets dat een Schotse vouw leuker vindt dan om bij zijn mensen te zijn, deel te nemen aan wat ze ook doen. Hij is een lieve kat die van aandacht houdt. De kittens zullen voor altijd naar huis gaan met hun dierenartsdocument, kwaliteitskatypack (premium droog en nat voedsel), volledig gecontroleerd door dierenarts, 2 vaccinaties. Een nieuwe eigenaar is VERPLICHT om het kitten te castreren / castreren. Alti ...

€ 270 Eergisteren Waregem, BE
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 8
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 156
RSS Feed