Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Katten - kittens

Super knappe prachtige Brits korthaar-kittens!! beschikbaar
 • Bieden

Super knappe prachtige Brits korthaar-kittens!! beschikbaar € 300

Super knappe prachtige Brits korthaar-kittens!! beschikbaar, Super knappe Brits korthaar-kittens beschikbaar, gevaccineerd, ontwormd, met microchip , en paspoort . Vraag de recente foto's aan per email, kom vrijblijvend kijken,

€ 300 Vandaag Heijen
Super knappe prachtige Bengalese-kittens!! beschikbaar
 • Bieden

Super knappe prachtige Bengalese-kittens!! beschikbaar € 300

Super knappe prachtige Bengalese-kittens!! beschikbaar, Super knappe Bengalese-kittens beschikbaar, gevaccineerd, ontwormd, met microchip , en paspoort . Vraag de recente foto's aan per email, kom vrijblijvend kijken,

€ 300 Vandaag Heijen
Super knappe prachtige Sphynx-kittens!! beschikbaar
 • Bieden

Super knappe prachtige Sphynx-kittens!! beschikbaar € 300

Super knappe prachtige Sphynx-kittens!! beschikbaar, Super knappe Sphynx-kittens beschikbaar, gevaccineerd, ontwormd, met microchip , en paspoort . Vraag de recente foto's aan per email, kom vrijblijvend kijken,

€ 300 Vandaag Heijen
2 prachtige vriendelijke Sphynx kittens
 • Bieden
 • Foto's

2 prachtige vriendelijke Sphynx kittens € 250

2 prachtige teefjes en kater klaar voor altijd nieuwe huizen ze zijn opgegroeid in ons familiehuis rond honden en andere katten en kinderen ze zijn getraind en zijn volledig gespeend eten van droog voedsel ze zijn ontwormd en hebben de laatste dierenarts gecontroleerd mama en papa allebei woon bij ons en is te zien dat ze deel uitmaken van de familie. Hebt u vragen?

€ 250 Eergisteren Vlissingen
4 blauwe punt BSH kittens (11 weken oud)
 • Bieden
 • Foto's

4 blauwe punt BSH kittens (11 weken oud) € 250

4 blauwe punt BSH kittens (11 weken oud) heeft een prachtig nestje schattige BSH kittens gehad Mijn katten zijn huisdieren en hun kittens worden grootgebracht in een druk, liefdevol huishouden en zijn dus gewend aan kinderen en aan normale huishoudelijke activiteiten. Ze hebben van jongs af aan veel liefde en aandacht gekregen, dus zijn goed gesocialiseerd en houden van interactie. Ze zullen twee keer volledig door dierenartsen gecontroleerd worden, preventief behandeld voor wormen en vlooien. Ze worden volledig gespeend op droog droogvoer van Royal Canin en getraind kattenvoer.

€ 250 Eergisteren Vlissingen
4 Rosetted Bengaalse Kittens, 2 jongens en 2 meisjes!
 • Bieden
 • Foto's

4 Rosetted Bengaalse Kittens, 2 jongens en 2 meisjes! € 250

4 Rosetted Bengaalse Kittens, 2 jongens en 2 meisjes! Het zijn allemaal geweldige kleine boefjes die veel liefde en vreugde in een huis zullen brengen. De kittens worden gevaccineerd, ontwormd, defled en gecontroleerd door een dierenarts. Ze komen met een platenboekje. Ze hadden hun eerste vaccinatie gedaan, zijn ontwormd en gecontroleerd door de dierenarts. Het zijn geweldige kleine pluisjesballen die vreugde en veel glimlachen in elk huis zullen brengen. Ze zijn extreem zacht en dik, de moeder is ook zo gebouwd De moeder is hier om te zien. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor andere informatie

€ 250

Bod: € 125
Eergisteren Vlissingen
Gezondheid geteste Ragdoll-kittens (blauwe ogen)
 • Bieden
 • Foto's

Gezondheid geteste Ragdoll-kittens (blauwe ogen) € 250

veilige aankomst van ons laatste Ragdoll kittens nest van het jaar Ik heb nog 3 meisjes en 2 jongens beschikbaar Ze worden gechipt met het eerste vaccin en komen zwerfafval en kras na training Moeder kan worden gezien met kittens Opgevoed met honden en kinderen, zijn we trots op onze geweldige temperamenten voor onze kittens! Mama is witte chocolade blauwe punt Ragdoll en vader is een stamboom zeldzame rode Ragdoll 7,5 kg. Ragdoll is kalm, hun superzachte donzige jassen en knuffelige teddyberen. Ze houden van menselijk gezelschap en zijn erg vertrouwd, houden van kinderen en zijn erg vriendelijk met honden. Het zijn alleen binnenkatten

€ 250 Eergisteren Vlissingen
MJMdogsfoundation: Negro

MJMdogsfoundation: Negro € 250

Neco. Grijs van kleur. Kruising blauw Rusje Zijn leeftijd is ca.4 maanden jong. Kattenbak zindelijk. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting. Kittens/katten worden onder contract geplaatst. Waarin staat dat ze verplicht gesteriliseerd /gecastreerd moeten worden (niet in de prijs inbegrepen). Wanneer hij naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), gechipt en heeft hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-10961817 06-24157173 zie ook de andere advertenties.

€ 250 Eergisteren Haarlem
MJMdogsfoundation: Kike
 • Foto's

MJMdogsfoundation: Kike € 250

Kike komt naar Nederland. Kike. Katertje. Kruising half langhaar. Kleur is zwart/wit. Leeftijd is ca.2 maanden jong. Hij verblijft momenteel nog in Spanje. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting. Katten/kittens worden onder contract geplaatst en hebben net zoals de hondjes een castratie en/of sterilisatie plicht,(niet in de prijs inbegrepen). Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06 ...

€ 250 2 dagen Haarlem
Savannah Kittens te koop.
 • Bieden

Savannah Kittens te koop. € 240

ze worden gebruikt om houtpellets en strooisel opgeleid zijn. Ze zijn worm + vlo up-to-date met Panacur voor het worming en voordeel voor de behandeling van de vlo. Ze hadden allemaal hun eerste inenting en gezondheid gecontroleerd door onze dierenartsen en hun tweede bezoek in drie weken zal worden gelet.

€ 240 3 dagen Zeist
(2 links) Ragdoll Kittens.
 • Bieden

(2 links) Ragdoll Kittens. € 230

Kittens zijn gerezen in een familiehuis, gewend aan kinderen en andere katten. Alle kittens zullen dierenarts gecontroleerd, Flead en ontwormd en gevoed zijn met een droog voedsel van goede kwaliteit. Elk kitten zal verlaten met, -Volledige gezondheid gecontroleerd, flead en ontwormd. -Zak van kitten voedsel en speelgoed. -Mijn levenslange ondersteuning en advies wanneer dat nodig.

€ 230 3 dagen Zeist
Savannah Kittens te koop.
 • Bieden

Savannah Kittens te koop. € 180

ze worden gebruikt om houtpellets en strooisel opgeleid zijn. Ze zijn worm + vlo up-to-date met Panacur voor het worming en voordeel voor de behandeling van de vlo. Ze hadden allemaal hun eerste inenting en gezondheid gecontroleerd door onze dierenartsen en hun tweede bezoek in drie weken zal worden gelet.

€ 180 3 dagen Zeist
Heilig Birmaan katertje
 • Bieden
 • Foto's

Heilig Birmaan katertje € 550

Hallo, ik ben een katertje van 3 maanden en zoek personeel. Mijn andere broertjes en zusje zijn al besproken en ik ben ook nog op zoek naar een gouden mandje. Als ik het nest verlaat ben ik ontwormd, ontvlooid, ingeënt en krijg een paspoort mee. Vanaf 19 augustus mag ik, bij een wederzijdse klik, direct mee. Ik ben een lilac point. Mijn ouders zijn raszuiver. Ik ben te bewonderen op foto 1: rechts achter foto 2: helemaal rechts en foto 4: links achter Biedt jij me een goed (t)huisje? Laat dan snel wat van je horen. Ik wacht op je.....

€ 550 4 dagen Maastricht
Russisch Blauw katjes te koop
 • Bieden

Russisch Blauw katjes te koop € 200

Kittens zijn huis opgeleid, speels en kundig voor droge en natte kat eten. Wij zijn op zoek naar goede huizen voor onze kittens. Dit is ons tweede nestje, zodat we laten je foto's van vorige baby's zien kunnen aangezien wij contact met de nieuwe families houden.

€ 200 4 dagen Breda
Scottish fold katjes te koop.
 • Bieden

Scottish fold katjes te koop. € 240

Groeide op in een gezin thuis, altijd behandeld en geliefd. Gebruikt om te stofzuigen, dweilen, honden en normaal gezinsleven. Dierenarts gecontroleerd, zeer gezonde, deflead en zal worden ontwormd en ingeënt op de leeftijd van de juiste.

€ 240 4 dagen Breda
Mooie Siberische kittens te koop.
 • Bieden

Mooie Siberische kittens te koop. € 190

uitstekende stamboom bloedlijnen met kampioenen en wereldkampioenen. Beide ouders kunnen worden gezien. De kittens zijn erg speels, vriendelijk en leuk. Zij zullen komen met: afstammingsbewijs, volledig ingeënt, ontwormd, mikrochipped, nest opgeleid.

€ 190

Bod: € 50
4 dagen Breda
Twee sphynx kittens.
 • Bieden

Twee sphynx kittens. Gratis

Sphynx zal worden volledig ingeënt, dierenarts gezondheid gecontroleerd, ontwormd, microchiped, al nest getraind en gebruikt om hun krassende post. Ook gebruikt om hun dagelijks verzorgen, de regelmatige Baden en de nagel knippen. Zeer clingly en aanhalig, onze babys hebben nooit gekooide geweest en hebben hun eigen ruimte om te gedijen in. We besteden veel tijd hanteren, knuffelen en socialiseren van elk van hen.

Gratis 4 dagen Breda
Britse kort haar kittens vriendelijke
 • Bieden

Britse kort haar kittens vriendelijke € 230

Deze prachtige kittens is gerezen in mijn huis met liefde en zorg, gevoed op kwaliteitsvoedsel, beide ouders kunnen worden gezien. Zij zullen komen met een afstammingsbewijs, vaccinatie kaart, dierenarts gecontroleerd tweemaal, 4 weken gratis verzekeringen, regelmatig ontwormd met panacure paste, nest opgeleid.

€ 230 4 dagen Breda
Maine Coon kittens beschikbaar nu.
 • Bieden

Maine Coon kittens beschikbaar nu. € 250

Zeer liefdevolle en zoet temperament. Gewend aan kinderen. Kittens zal groeien tot zeer grote katten. Ze zijn nat en droog voedsel eten. Naar nieuwe thuis zal gaan dewarmed en deflead, dierenarts gecontroleerd en met zoetigheidzak.

€ 250 4 dagen Breda
Wij mogen bij mama weg
 • Bieden
 • Foto's

Wij mogen bij mama weg € 35

Wij zijn 1 katertje en 1poesje de donkere is een katertje en de gekleurde een poesje we zijn van 4 juli

€ 35 6 dagen Amsterdam
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 12
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 237
RSS Feed